Şimdi Ara

Wonder Woman 1984, HBO Max'in abone sayısını ikiye katladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Wonder Woman 1984, HBO Max'in abone sayısını ikiye katladı



    Netflix ve Disney+'ın ardından bir diğer büyük şirket olan Warner Bros'un video akış platfomu da geçtiğimiz yıl yayın hayatına başlamıştı. Her ne kadar başlangıçta birçok probleme sahiplik etse de zamanla çoğu çözüldü ve özel içerikler yavaş yavaş gelmeye başladı.



    Ayrıca Bkz.The Last of Us ve Chernobyl dizisinin yaratıcısı HBO ile 3 yıllık anlaşma imzaladı



    Ne yazık ki hâlâ yalnızca Amerika'da erişime açık olan HBO Max'in abone sayısı son finansal çeyrekte iki katına çıktı. Warner Bros'un sürpriz kararı ve ardından Wonder Woman 1984'ün HBO Max'te yayınlanması elbette bunun en büyük sebebi. Ekim ayı sonunda 8.6 milyon abonesi olan HBO Max, şu anda 17.2 milyon aboneye ulaşmış durumda. Wonder Woman 1984'ün yayınlandığı gün olan 25 Aralık ile 27 Aralık tarihleri arasında HBO Max'e 554.000 yeni abone katıldı.



    Ayrıca HBO ve HBO Max'in toplam abone sayısının da 61 milyonu geçtiği açıklandı. 2021 yılı içerisinde tüm Warner Bros filmleri, vizyon tarihleri ile aynı gün HBO Max'te yayınlanancak. Kısaca 2021 yılı içerisine HBO Max'in abone sayısı ciddi oranda artacak. 



    Ancak platformun diğer ülkelere açılmasıyla ilgil hala resmi bir açıklama yok. Henüz Avrupa'ya bile açılmayan platformun Türkiye'ye gelmesi ise çok daha uzakta duruyor.




    Kaynak:https://www.ign.com/articles/wonder-woman-1984-hbo-max-subscriber-numbers-double-end-of-year-results







  • Bakalım Şubat'ta da aboneler kalacak mı? O kadar içeriği yok sonuçta
  • büyük ihtimalle pişman olmuşlardır. film kötüydü.

  • Şunu izlemek için para verdiğimi hayal bile edemiyorum. Para verseler belki izlerim
  • sadece amerikada olupta 18 milyon abone kazanmak büyük başarı
  • Yuh. Eğer bununla abone sayısı ikiye katlandıysa. Başka da hint filmlerini eklesinler arşivlerine bence. Demek ki izleyici absürt komik tarzda bolywood efektlerini seviyor.https://www.youtube.com/watch?v=dajfpdtPGvs buradan seçsinler işte.

  • Açıkçası DC yerinde olsam bu filmi marka değerime zarar verecek diye çıkarmazdım bile, bırak mali zarar olarak yazsın. İzlediğim en kötü superhero filmi olabilir. Bunu izledikten sonra yeni batman'den filan bekletimde düştü.

  • Esasında film kötü değildi. Seyirci kitlesi biz değildik.

  • piyasa bakıyorum da ya şirketler delirdi yada insanlar bu film izledim keşke bunun yerine izlemediğim bir gişe film izleseydim o kadar boş bir filmdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: No Way Out

    Açıkçası DC yerinde olsam bu filmi marka değerime zarar verecek diye çıkarmazdım bile, bırak mali zarar olarak yazsın. İzlediğim en kötü superhero filmi olabilir. Bunu izledikten sonra yeni batman'den filan bekletimde düştü.

    Aynen öyle baya kötüydü. Böyle güzel bir superhero gal gadot gibi bir oyuncu varken nasıl böyle bir film çıkardılar enteresan. Hbo da yayınlansa izlenir o kadar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Godzilla vs Kong ile kaç milyon olur acaba?

    Bence acilen sadece Amerika değil dünyaya da yayın hizmeti vermeliler.Hızlanmalılar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.