Şimdi Ara

AirPods Pro 2'nin çıkış tarihi yaklaşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AirPods Pro 2'nin çıkış tarihi yaklaşıyor



    Digitimes'a göre Apple ikinci nesil AirPods Pro kablosuz kulaklık modelini 2021'in ilk yarısında piyasaya sürecek. Yayınlanan raporda Tayvanlı üretici Winbond'un yüksek miktarda NOR flash bellek siparişi aldığı ve bunların AirPods Pro 2'de kullanılacağı bildirildi.



    Ayrıca Bkz.Meizu Watch'un tasarımı netleşti



    Bloomberg editörü Mark Gurman, AirPods Pro'nun yeni versiyonuyla ilgili detayları ilk duyuranlardan biriydi. Kendisine göre şirket aşağı doğru uzanan bacak kısmını ortadan kaldırarak kulaklığı daha kompakt hale getirmek istiyor. Hatta Apple'ın Samsung Galaxy Buds'a benzer bir tasarımı test ettiğine dair söylentiler bile var.



    AirPods Pro 2'nin çıkış tarihi yaklaşıyor



    İki farklı boyutta sunulabilir



    Aralık ayının sonlarına doğru ikinci nesil AirPods Pro'da kullanılacağı iddia edilen bileşenlerin görüntüleri ortaya çıkmıştı. İnternete sızdırılan fotoğraflar kulaklığın iki farklı boyutta gelebileceğinin siyalini verdi. Zira görüntüdeki kabloların farklı uzunluklarda olması bu yönde bir intiba oluşmasına neden oldu.



    Apple, AirPods Pro 2'nin ardından nispeten daha ucuz bir fiyat etiketine sahip olması beklenen AirPods Pro Lite'ın üzerindeki perdeyi de kaldırabilir. Bekleyip göreceğiz.




    Kaynak:https://www.digitimes.com/news/a20210126PD205.html







  • Yaw bunları alan insanları anlamıyorum aynı fiyata sony sennheiserin çok daha iyi kulaklıkları mevcut ayrıca tam kablosuz kulakiçi kulaklıkların ses kalitesinin düşük seviyede olduğu söyleniyor
  • sony ve sennheiseri iphone'a airpods gibi kolay bağlayabiliyor muyuz ? Bir de konuşma sesi nasıl onların ? Kendime değil ama akrabama alacağım yenisinin çıkmasını bekliyoruz.

  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Hiç bulaşma Sony ve Sennheiser’a. iPhone’un varsa en iyisi AirPods. Sennheiser Momentum True Wireless kullandım. Tamam ses kalitesi olarak iyi olabilir ama diğer her şeyde AirPods. Şu an AirPods Pro kullanıyorum.
  • emrhyldrm kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam. Pro 2 nin çıkmasını beklıyorum, almışken son çıkan olsun.

  • Apple öyle bir ekosistem ki, bir ürününü alınca diğer tüm ürünlerini almaya zorlayarak seni kendi bataklığına çekiyor... Şirket açısından çok dahice bir strateji.

    Ama bence etik değil, tıpkı bilerek telefonları yavaşlattıkları gibi sinsice bir şey.

  • Belki devrimsel kulaklık üzerinden ses açma kısma özelliği gelir belki bu sefer ha gayret...

  • aklıma bişey geliyor, siri'ye not aldırıyorum. ötesi yoki en iyisi airpods pro

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.