Şimdi Ara

Meizu Watch'un tasarımı netleşti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Meizu Watch'un tasarımı netleşti



    Geçtiğimiz yılın ortalarından bu yana Meizu'nun akıllı saat çıkarmayı planladığına dair söylentiler var. Son olarak şirketin seri üretime başladığı bildirilmişti.



    Ayrıca Bkz.OnePlus 9 Pro canlı olarak görüntülendi



    Çin Ulusal Fikri Mülkiyet Ofisi'nin (CNIPA) veritabanında M007W model numaralı bir cihaz ortaya çıktı. Tahmin edebileceğiniz üzere Meizu Watch'tan bahsediyoruz.



    Meizu Watch'un tasarımı netleşti



    Yayınlanan patent görselleri akıllı saatin oldukça kalın çerçevelere sahip kare ekran taşıyacağını gösteriyor. Genel tasarım olarak Apple Watch'a benzediği söylenebilir.



    Meizu 18 ile birlikte gelebilir



    Meizu Watch'un AMOLED ekranla donatılması bekleniyor. Ayrıca kalp atış hızı monitörü, SpO2 sensörü ve fiziksel aktivite takibi gibi standart özellikler sunacak.



    Meizu Watch'un tasarımı netleşti



    Akıllı saatin LTE bağlantısını destekleyeceği yönünde bilgiler mevcut. Ayrıca Flyme işletim sisteminin özel bir versiyonu olan Flyme For Watch yazılımı ile çalışacağı iddia ediliyor.



    Meizu Watch'un tasarımı netleşti



    Meizu Watch'un çıkış tarihi henüz netleşmedi. Ancak akıllı saatin Meizu 18 serisi akıllı telefonlarla birlikte tanıtılabileceği belirtiliyor.




    Kaynak:https://www.myfixguide.com/meizu-watch-patent/







  • Ya bunlar bu çerçeveyi neden bu kadar kalın yapıyolar inceltmek çok mu zor
  • Evet Sony telefonlarından sonra çerçevenin saati var güzellemesi Meizu Watch için yapılabilir.

  • Bir kaç tane akıllı saat kullandıktan sonra şunu çok rahat söyleyebilirim ki akıllı saatler hala çok pahalı ve istenen performansı hala veremiyor. Pili ömrü iyi olanın performansı kötü, performansı iyi olanın pil ömrü kötü. Her halükarda gün sonunda tatmin olmuyosunuz. Gelecek jenerasyon akıllı saatleri beklemekte fayda var. Klasik kol saatlerine devam.

  • erkanberk kullanıcısına yanıt
    Birkaç senedir Amazfit bip kullanıyorum. Sürekli açık ekran var. şu an bile 30 gün rahat şarjı gidiyor. Benim asıl amacım telefon aramaları, mesaj ve bildirimleri görmek. ve bu beklentimi karşılıyor. saati göstermesi, arayanı veya mesajı göstermesi için çok performanslı olmasına da ihtiyacım yok. ekran teması beyaz ağırlıklı olduğu için ışığını yakmama gerek bile kalmadan sürekli görünür vaziyette. yani klasik kol saati gibi kullanıyor. yeni versiyonlarına göz atmanızı tavsiye ederim hocam.

  • Apple watch 4. nesil ve Samsung Watch Active 2 modellerini kullandım. İlk başta o süper çok hoşuma gitti dedim ancak kullandıkça bazı sebeplerden dolayı iki saattende soğudum ve sattım. Kullandığın saatten kullanıcı olarak pek tabi memnun olabilirsin onda bi sıkıntı yok. Ancak ben hala akıllı saatlerin sıkıntılı olduğunu düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanberk -- 27 Ocak 2021; 14:21:29 >
  • inş. tr ye gelmez ne telefonu nede saati meizu telefon kullanıyorum 2 yıldır güncelleme yok sözde anroid 10 vereceklerdi saat gelirse ille alan olur ama yazlımla düzelecek hataları bile güncelemezler meizu pişmanlıktır.
    ben ille güncelesin demiyorum ama çindeki 16 th telefonunu güncelleyip başka ülkelerin telefonunu güncellemessen adi bir şirkesindir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.