Şimdi Ara

Warner Bros. canlı servis oyunlarına daha fazla ağırlık vermek istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Warner Bros. canlı servis oyunlarına daha fazla ağırlık vermek istiyor



    Eğlence sektörünün en büyük şirketlerinden biri olan Warner Bros. Interactive Entertainment, geçtiğimiz günlerde açığa çıkan bir ilana göre şirket canlı servis oyunlara odaklanmak istiyor.



    Ayrıca Bkz.Epic Games'ten ücretsiz olarak Star Wars Battlefront 2 alan kullanıcı sayısı belli oldu



    Açığa çıkan bilgilere göre Warner Bros. Interactive Entertainment; konsollar, bilgisayar ve mobil cihazlarda canlı servis oyunlara odaklanmak istiyor. Canlı servis oyunlar yani live service; oyun çıktıktan sonra gelen hikaye, karakter ve yeni özellikler gibi ücretli yeniliklerin bulunduğu ve oyuna desteğin sürekli devam ettiği oyunlar için verilen bir isim. Yani bir kez para verdiğiniz bir oyuna daha fazla para yatırarak daha fazla içerik açabiliyorsunuz.



    Bu tarz oyunlar oyun dünyasında aslında fazlasıyla popüler ancak oyuncuların pek de sevdiği bir durum değil. En son Marvel's Avengers bu tarzda bir oyunda ancak Marvel's Avengers çıktıktan kısa bir süre sonra neredeyse tüm oyuncularını kaybetti. 



    Warner Bros. Interactive Entertainment'ın şu anda geleceği bilinen oyunları LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, Back 4 Blood,) Gotham Kinghts, Hogwarts Legacy ve Suicide Squad: Kill The Justice league. Gotham Knights'ın canlı servis oyunu olduğu düşünülüyordu ancak stüdyo üstünde durarak bir canlı servis oyunu olmadığını belirtti.




    Kaynak:https://www.ign.com/articles/warner-bros-games-live-service-hogwarts-legacy-back-4-blood-gotham-knights







  • Canlı servis?

  • 0900'lü oyunlar

  • Marvel Avengers anthem den ders almıyor bunlar heralde
  • Telefon oyunu gibi bilgisayar oyunları gelecek. Oyun oynamayı seven insanların bu adamlara bir kuruş bile vermemesi lazım.

  • Bu tür oyunlar hiçbir zaman başarı sağlayamaz inşallah. Aksi halde kötü bir gelecek bizi bekler. Ellerini atıp da canlı servis yapmak istedikleri her oyunun patlaması dileğiyle.

  • Bence haberi çeviren editör olayı yanlış anlamış. Live service oyunları, free to play olarak oynanan ve isteyenin para karşılığı kozmetik eşyalar alabildiği Valorant, Fortnite, League of Legends, CS:GO, Dota 2 gibi oyunlara verilen isimdir. Yani oyunu etkileyecek ekstra içerikler için para isteyecekler diye bir şeyi henüz söyleyemeyiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAIZEN -- 27 Ocak 2021; 9:9:51 >
  • Bunların yaptığı sadece açgözlülük.

    No man’s sky’a yıllardır yeni içerik geliyor güncellemelerle. Hiçbir zaman para talep etmedi geliştiricisi.

    Yani bu model ücretsiz içeriklerle oyunu geliştirmek ve bunu yaparken kâr etmek mümkün.
    Ben nms’yi 2 kez satın aldım, helali hoş olsun.
  • RAIZEN kullanıcısına yanıt
    Marvel's avengers, cod mw, black ops cold war, warzone vb de live service olarak geçer, illa free to play olması şart değil. Oyunda 'sezon' varsa bu direkt live service yöntemidir. Avengers bir ayda çuvalladı, oyuncu kitlesi eridi gitti çünkü ortada oynanacak içerik kalmadı, tekrar-oynanırlığı sıfır seviyesindeydi.
  • Artizt kullanıcısına yanıt
    Sezon içeriklerinin olması live service olması için yeterli değil bence. Benim görüşüm, bahsettiğin oyunların yapımcılarının AAA oyun modeliyle live service modelini harmanladıkları yönünde. Yine de henüz Warner Bros'un bu yönde hareket edeceği söylenemez.
  • He yavrum he görecem ben sizi dandik Co-op Robin oyunu patladiginda. Avenger dan ders de almamislar....!

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.