Şimdi Ara

Instagram, Profesyonel Kontrol Paneli'ni tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Instagram, Profesyonel Kontrol Paneli'ni tanıttı



    Instagram, işletme veya içerik oluşturucu hesabına sahip kullanıcılar için Profesyonel Kontrol Paneli'ni duyurdu.  Bu yeni panel, içerik oluşturucuların işlerini büyütmelerine ve performansı takip etmelerine yardımcı olacak çeşitli araçlar içeriyor.



    Ayrıca Bkz.Tesla, işe yeni giren bir mühendisini şirketin gizli yazılımlarını çalmakla suçluyor



    Daha profesyonel hesap yönetimi imkanı



    Profesyonel Kontrol Paneli, Instagram'ın işletmelere ve içerik oluşturuculara sunduğu tüm araçların bulunduğu bir merkez görevi üstlenecek. Yeni panel ile kullanıcılar, hesaplarının gösterdiği performansı takip etmelerine, içeriklerinden para kazanma olanaklarına ve ihtiyaç duyulan eğitim ve yararlı makale bağlantılarına erişimi buradan sağlayabilecekler.



    Panel üç temel özellikten oluşuyor:




    • Performansınızı izleyin: Bu araç, performansınıza bağlı olarak içgörüleri ve eğilimleri keşfetmenize yardımcı olur

    • İşletmenizi büyütün: Hesabınızı daha verimli bir şekilde çalıştırmak, işinizi kurmak ve para kazanma durumunu ve uygunluğu kontrol etmek için araçlara erişin

    • Gelişmelerden haberdar olun: Varlığınızı büyütmek için püf noktaları, rehberlik ve ilham içeren seçilmiş eğitim kaynakları koleksiyonu



    Instagram, bir blog gönderisinde: "Bu kaynakların bazıları Instagram'da zaten mevcut olsa da onları merkezi bir yerde bir araya getirerek, profesyonellerin kendileri için en uygun araçları keşfetmesini ve bunlara erişmesini kolaylaştırabileceğimizi umuyoruz. İçerik oluşturucuların ve işletmelerin Instagram'da büyümesine ve başarılı olmasına yardımcı olan bir dizi araç geliştirmeye devam ederken, zamanla Profesyonel Kontrol Paneli'ne bir şeyler ekleyeceğiz. " ifadelerine yer verildi.




    Kaynak:https://www.engadget.com/instagram-professional-dashboard-140042200.html







  • Başlığı görünce yayın yapmayla alakalı, tuşlu/klavye gibi bir ekipman bekledim bilgisayara bağlanan. Dashboard'u Yönetim Paneli şeklinde çevirmek daha doğru bence.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.