Şimdi Ara

Google bazı ofislerini Covid-19 aşılama noktasına dönüştürüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google bazı ofislerini Covid-19 aşılama noktasına dönüştürüyor



    Dünyayı alt üst eden koronavirüs salgınına karşı hızlı aşılamanın önem kazanması teknoloji devlerini de farklı stratejilere yönlendiriyor. Google bu amaçla bazı ofislerini aşılama noktasına çevireceğini duyurdu.



    Hızlı aşılama sürecine yardım edecek



    Google patronu Sundar Pichai yaptığı açıklamada New York City, Los Angeles, San Fransisco By Area, Kirkland ve Washington’da bulunan bazı ofislerini aşılama noktası haline getirmeye başlayacağını bildirdi.



    Ayrıca Bkz.Haftaya BİM marketlerde Voit akıllı koşu bandı, A101 marketlerde Xiaomi Mi Stick var



    One Medical ve yerel sağlık otoriteleri ile orak yürütülen plana göre binalar, park alanları ve açık alanlardan uygun olanlar aşılama noktası haline dönüştürülecek. Bu sayede daha hızlı aşılama sürecinin yürütüleceği ifade ediliyor.



    Diğer taraftan firma aşı eğitimleri ve dağıtımı için 150 milyon dolarlık bir bütçe hazırladı. Bunun 100 milyon doları reklam bağışı olarak, 50 milyon doları da sağlık kuruluşları ile ortaklıklara sağlanacak bağış olarak ayrıldı. Google Haritalar ve Arama platformlarında da bölgeye özel aşılama verileri sağlanmaya başlayacak.



    Google ayrıca ırkına ve yaşadığı yöreye göre bazı grupların aşıya erişiminin daha zor olduğunu tespit etmiş. Bunun için ayrımcılığa yönelik mücadele eden sosyal organizasyonlara da 5 milyon dolarlık bağış yapacak.




    Kaynak:https://www.engadget.com/google-facilities-vaccination-sites-093117990.html







  • Aşı hani küreselcilerin işine gelmiyordu? Adamlar bildiğin ön ayak oluyor. Google'ın bu yaptığı da nirvanası oluyor herhalde.
  • Yeşil Gözlü Bizon kullanıcısına yanıt
    Büyük oyun bozuldu demek
  • Frobisher kullanıcısına yanıt
    Okuduğunu anlama konusunda aşman gereken çok önemli problemlerin mevcut gibi duruyor. Derin bir nefes al ve tane tane beyninin bilgileri rahatlıkla işleyebileceği bir hızda oku, bu verdiğim nasihat bir kulağından girip öteki kulağından çıkmasın bir ömür boyu aklının bir köşesinde kendine yer bulsun ve son olarak zorunlu durumlarda kullanman dileğiyle sana vermek istediğim bir yaşam taktiği de şu: Bir konuda fikir beyan etmeden önce o konuda aklında var olanı sorgula. Eğer ki yeterli olduğuna kanaat getirmişsen tekrar sorgula. Zihninde kalanlar doğrulardır ve bu yaşam felsefen olsun...
  • Vampir gibi milletin emegini emen sömüren, tekelcilikle gecinen, her türlü kötü niyetli olan bu firmanın girmedigi bir bu kalmıstı ona da girmis..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 25 Ocak 2021; 19:19:6 >
  • Yeşil Gözlü Bizon kullanıcısına yanıt
    Varsa fikrin gel uygun şekilde konuşalım baya baya boşuna nasihat okumuşsun. Orada küreselci, büyük oyun düzeni mavallarına ironi yaptım sendede anlıyacak kapasite yok belli ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 25 Ocak 2021; 21:52:38 >
  • Gördüğüm kadarıyla Amerika dünyanın en büyük ekonomisi olmasına rağmen her şey bağışlar ile yürüyor. Nereye baksam bağış ha bağış. Herkes birbirine para bağışlıyor.

  • Websitelerinin 'hakkında' bölümüne yazdıkları güzel şeylerin altını dolduran hareketlerde bulunan şirketler olması oldukça güzel. Tüm şirketlere örnek olmalı böyle şeyler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.