Şimdi Ara

Türkiye’nin yeni yıldaki alışveriş trendi analiz edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye’nin yeni yıldaki alışveriş trendi analiz edildi



    Pandeminin gölgesinde ve sokak kısıtlamaları ile girdiğimiz yeni yılda haliyle internet alış verişleri de yoğun bir şekilde devam etti. İlk ayı geride bırakmaya hazırlanırken alış veriş trendleri de masaya yatırıldı.



    Akıllı süpürge revaçta



    Related Digital platformu tarafından yapılan bir araştırmaya göre 1 Ocak tarihinden bu yana ülkemizde teknolojik anlamda en fazla akıllı süpürge ve kablosuz kulaklık satın alındı. Kablosuz kulaklık zaten trendi giderek yükselen bir ürün grubu. Pandemi döneminde evde kalma süresinin ve haliyle temizlik ihtiyacının artması da robot süpürgelere olan ilgiyi arttırmış görünüyor. Genel anlamda ise kış şartlarının da etkisiyle son iki haftada mont satışları yüzde 76; bot ve çizme satışları yüzde 83 arttı.



    Ayrıca Bkz.David O. Russell'ın yeni filmi tam bir yıldızlar geçidi: De Niro, Anya Taylor, Margot Robbie, Bale ve daha fazlası



    Bu dönemde sanal market alış verişleri de arttı. En çok sanal market alış verişi yapan şehirler İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Konya, Kocaeli ve Adana oldu. Market alış verişi anlamında en çok sıvı yağ sıparişi verildi.



    Ayrıca bakliyat, bisküvi, şekerleme, muz, portakal, mandalina, patates, havuç ve limon gibi gıda ürünleri de en çok sipariş edilen ürünler arasında yer aldı. İnternetten yapılan market alış verişlerinde ortalama 22 kalem ürün sipariş edildi ve bu ürünler karşılığında 195 TL ödeme yapıldı.




    Kaynak:https://www.teknogaste.com/haber/turkiyenin-online-alisveris-enleri-listelendi.html







  • Bende dün robot süpürge aldım gayet güzel bir cihaz her eve lazım :)

  • 2 illa 4 bin liralık cihaz arasındaki fark nedir DH’in karşılaştırma videosunu istiyoruz.
    Gidip 4 küsüre s6 aldım da, alttakilerden ne farkı var anlamış değilim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 435

    2 illa 4 bin liralık cihaz arasındaki fark nedir DH’in karşılaştırma videosunu istiyoruz.
    Gidip 4 küsüre s6 aldım da, alttakilerden ne farkı var anlamış değilim.

    2binede cok basarili supuren robotlar var. kiyi kose tertemiz edebiliyor ama haritalandirma ozelligi olmuyor, algoritma ile etrafin haritasini cikarmadan kor dolasiyor. kucuk evlerde sikinti degil. algoritmalari basarili, temizlenmemis bos kose kalmiyor ama 100m2 den buyuk evlerde sikinti olur, haritalandirma gerekli. haritalandirma ozellikli modeller 3binden basliyor, 4bin civarinda islak paspas atan modeller var. s6 dediginiz roborock s6 ise islak paspas da atiyordur ama yakin fiyata s5 max alsaydiniz onun paspasi daha iyi. hem su haznesi daha buyuk hemde su akisini daha iyi kontrol edebiliyor.

  • darkaura kullanıcısına yanıt
    Evet roborock s6. Paspas istemiyorum eve haftada bir temizlikçi geliyor silip süpürüyor zaten. Evde kedi var yerde kıl tüy ve kedi kumu oluyor onu temizlesin diye aldım. S5 Max ‘ten daha iyi süpürüyor daha kötü siliyor dediler s6 pure tercih ettim. Valideye de 2 binlik bir şey aldım valla bir farkını göremedim, aynı şekilde temizliyor. Ev 140m2
    Bana sorarsanız harita falan hiç bir farkını göremedim bu nedenle detaylı bir test yapılması gerekiyor bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 435 -- 24 Ocak 2021; 14:5:8 >
  • 435 4 kullanıcısına yanıt

    s5 ve s6 serilerinin superme kisimlari hepsinde ayni. supurmelerinde fark yok. evde eufy 11s isyerinde roborock s5 max kullaniyorum. sade bir odaya alana salarsaniz dediginiz gibi supurme performansi olarak gozle gorulur fark olmuyor. 2bin tl lik eufy 11s gercekden cok basarili temizlik yapiyor. halilari derinlemesine emiyor ama ev buyuyup mobilyalarla karmasik hale geldikce kullanmasi zorlasiyor. haritalandirma olmadigi icin ayni temizligi yapmak icin daha fazla dolasmasi gerekiyor, alan karmasiksa buyukse bosta birakip kacirdigi yerler olabiliyor. supurme alanini sinirlayip belirleyemediginiz icin koydugunuz odanin kapisindna cikip cok alakasiz yerlerde kayiplara karisabiliyor. salonun kapisi yok ozellikle burda bana zorluk cikariyor.

  • Yeşil Gözlü Bizon kullanıcısına yanıt
    yani?

  • akıllı süpürge ne yaTürkiye’nin yeni yıldaki alışveriş trendi analiz edildi 

  • darkaura kullanıcısına yanıt
    Anladım. Yine de iki katı para vermeye değer mi tüketicinin takdirine kalmış.
    S5 ile s6 arasında süpürmede toz haznesi ve su tankı farklı. S5 su tankı daha büyük s6’da toz haznesi. Bu yüzden s6 almıştım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yeşil Gözlü Bizon

    Bu mesaj silindi.

    yoksullugun nedeni halk mi yahu. git hukumete kiz. adam maasinin yarisini vergiye veriyor. bir de aldigi seyden yuzde 18 kdv veriyor. vatandasin kendi parasini neye harcayacagindan sanane. bu ne hadsizlik.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yeşil Gözlü Bizon

    Bu mesaj silindi.

    var parasi aliyor sanane. durumu olan alir zaten, adamin karni acsa gidip supurge alabilir mi? nasil bir denyoluktur bu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.