Şimdi Ara

realme Watch S’in dikkat çeken özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • realme Watch S’in dikkat çeken özellikleri



    realme Watch S, 1.3 inç büyüklüğünde, 360x360 piksel çözünürlüğünde yuvarlak bir ekrana sahip. 2.5D Gorilla Glass cam kullanılarak dayanıklılığı artırılmış. IP68 sertifikası sayesinde toza ve 1,5 metre derinliğindeki suya karşı dayanıklılık sergiliyor. Kasada ise alüminyum kullanılıyor.



    realme Watch S, 21 Ocak'tan itibaren Türkiye’deki müşterilerin beğenisine sunulacak.



    Android ve iOS desteği



    realme Watch S, Android’in yanı sıra iOS cihazlarla da kullanılabiliyor. Apple Watch’a alternatif arayanlar için değerlendirilebilir.



    Telefona gelen bildirimleri görüntüleyebilir, SMS’leri listeleyebilir, çağrıyı reddedebilirsiniz. Sağlık verilerinizi telefonunuzun sağlık uygulamasına senkronize edebiliyorsunuz.



    Ancak saatin tüm fonksiyonları için Android telefona sahip olmak gerekiyor gerekiyor. Örneğin saat kolunuzdayken kilidinin otomatik olarak açılması özelliği sadece Android'de çalışıyor. iOS ve Android telefonunuzu eşleştirmek için realme Link Smart App ismindeki uygulamayı kullanmalısınız.



    realme Watch S’in dikkat çeken özellikleri



    15 gün pil ömrü



    realme Watch S, akıllı saat fonksiyonlarına sahip olmasına rağmen akıllı bileklikler kadar uzun pil ömrü sunuyor. 390 mAh büyüklüğündeki pil, normal kullanımda 15 güne kadar, güç tasarrufu modunda 20 güne kadar kullanım sunuyor. Kutudan çıkan manyetik şarj aleti ile pilin tamamı 2 saatte şarj oluyor.



    realme Watch S’in dikkat çeken özellikleri



    Müzik ve kamera kontrolü



    Telefonunuzda çalan müziği ses seviyesini kontrol edebilir, parçayı duraklatabilir veya sıradaki parçaya geçebilirsiniz. Ayrıca kamerayı da uzaktan kontrol edebiliyor. Saatinizdeki deklanşör butonuyla telefonunuzdaki kamera uygulamasının çekim yapmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede telefonu uzak bir yere bile tek başınıza kendi fotoğrafınızı çekebilir veya video kaydını kontrol edebilirsiniz.



    realme Watch S’in dikkat çeken özellikleri



    Kandaki oksijen ve kalp ritmi ölçümü



    realme Watch S’in kandaki oksijen düzeyini ölçüm fonksyonu sayesinde genel zindeliğinizi ölçebilirsiniz. Kandaki oksijen düzeyi, çeşitli sağlık sorunlarının önceden tespit edilmesine yardımcı oluyor. Yüksek hassasiyetli PPG optik kalp atış hızı sensörü, 24 saat boyunca gerçek zamanlı olarak kalp atış hızınızı yüksek hassasiyetle ölçüyor. Egzersiz esnasındaki, uyku esnasındaki, gün içerisindeki kalp ritimlerinizi uygulamadan detaylı bir şekilde takip edebilirsiniz.



    realme Watch S’in dikkat çeken özellikleri



    Egzersiz ve hareket takibi



    Diğer akıllı saatlerde olduğu gibi realme Watch S modelinde de pek çok spor modu takip edilebiliyor. realme Watch S, 16 spor türünü desteklemektedir:



    Açık hava koşusu, yürüyüş, kapalı alan koşusu, açık hava bisiklet sürüşü, aerobik kapasitesi, kuvvet antrenmanı, futbol, basketbol, masa tenisi, badminton, kapalı alan bisiklet sürüşü, eliptik, yoga, kondisyon bisikleti, kondisyon küreği ve kriket. Bu spor modlarının yanı sıra mediyaston özelliğine de yer verilmiş.



    realme Watch S’in dikkat çeken özellikleri



    Saat gün boyu adımınızı sayıyor. Hareketsiz kaldığınızda hareket etmeniz konusunda uyarıyor. Vücudun günlük su ihtiyacının karşılanması için gün içerisinde su içmeyi hatırlatıyor.









  • Hala bu saatler ile band saatler arasındaki farkı tam olarak anlamış değilim. Özellikleri okudum. Bunların hepsi band'lerde de var. Ha bu güne kadar band'lerin artı avantajı da 20 gün dayanmalarıydı. Bu tarzlar 2-3 gün ancak dayanıyordu, şimdi bu da 20 gün görüyormuş. Stil farkı için 3 kat fiyat veriliyor herhalde ya da kaçırdığım bir özellik var.

  • Realme iyi para vermiş reklam icin ama alinmaz bu fiyata. Daha ucuza daha kaliteli saatler varken hemde
  • Pahalı almıycaz reklam yapacağınıza ucuza verin miband var aynı özellikte
  • Pahalı.Alınmaz.
  • TFT LCD demezlermi bu fiyata..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.