Şimdi Ara

Resident Evil Village Mayıs'ta PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve PC için Çıkacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Capcom, Resident Evil serisinin sekizinci büyük devam oyunu olan Resident Evil Village'ın çıkış tarihini duyurdu.

    7 Mayıs 2021'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

    PlayStation 5 özel demosu Maiden bugün yayınlandı. Oyundaki görselliği ve 3D sesi tanıtan bağımsız deneyimi PlayStation Store üzerinden indirip oynayabilirsiniz. Daha sonraki bir tarihte tüm platformlar için ayrı, yeni bir demo daha gelecek.
     
    Ön siparişler başladı. Her sürüm için ön sipariş bonusları dekoratif bir silah eklentisi Mr. Raccoon Weapon Charm ve tabanca mühimmatı, av tüfeği mühimmatı, bir ilk yardım tedavi paketi ve bir maymuncuk bulunan Survival Resources Pack. Dijital deluxe sürüm Trauma Pack (Samurai Edge silahı ve Mr. Everywhere aksesuarı gibi hatıra eşyaları), bir ekran filtresi, özel güvenli oda arka plan müziği ve Resident Evil Village deneyimini destekleyecek pek çok öğe içerecek.
     
    PS Store Standart Sürüm -- 499,00 TL
    PS Store Deluxe Sürüm -- 569,00 TL
    Xbox Store Standart Sürüm -- 485,00 TL
    Xbox Store Deluxe Sürüm -- 554,00 TL
    Steam Standart Sürüm -- 279,00 TL
    Steam Deluxe Sürüm -- 332,22 TL 
     
    Capcom ayrıca çok oyunculu Resident Evil oyunu Resident Evil Re:Verse'ü duyurdu. Resident Evil Village'ı satın alan tüm kullanıcılara ücretsiz sunulacak.
     
    Resident Evil Village, ilk olarak Resident Evil 7 biohazard'da başlayan Ethan Winters'ın hikayesine devam ediyor. En son oyunda, nabız hızlandırıcı aksiyon, Resident Evil serisiyle eşanlamlı, hayatta kalma korku oyunuyla birleşiyor. Oyun oynanışına ilk kapsamlı bakışta geliştirme ekibi, önceki Resident Evil oyunlarından hayranların en sevdiği öğelere geri dönen bazı özellikler dahil olmak üzere birkaç yeni ayrıntı ortaya çıkardı. Kahramanı Ethan artık "Dük" adlı bir tüccar ile eşya alıp satabilecek, üretim için tarifler satın alabilecek ve silahları özelleştirebilecek. Oyun boyunca bulunan malzemeleri kullanarak, köyün dehşetinden kurtulmak için gereken paha biçilmez sarf malzemelerini üretebilecek. Bu malzemelerin kullanılması, serinin fanların aşina olabileceği alan yönetimine dayalı revize edilmiş bir envanter sistemi ile daha stratejik planlama da içerecek.
     
    Bugünkün sunumda görünen düşman kadrosu, şimdiye kadar Resident Evil Village'da gösterilenlerin sadece birkaçı. Ethan, kendisini amansızca takip eden hızlı hareket eden yaratıklar ve Leydi Dimitrescu’nun böcek sürülerine dönüşebilen gizemli kızları gibi birçok tehdit ile karşı karşıya gelecek. Oyunun farklı rakipleri kendi kendine özgü saldırı yöntemlerine sahip olacak, bu nedenle oyuncuların hayatta kalmak için ne zaman saldıracaklarına, ne zaman korunacaklarına veya kaçacaklarına dair hızlı kararlar alarak stratejilerini uyarlamaları gerekecek. Ethan'ın cephaneliğinde düşmanlardan uzaklaşmak ve bir sonraki hamlesine karar verebilmek için ona zaman kazandıracak yeni bir hareketi var.
     
    Yeni fragman:
     
     
    Oynanış videosu: (34:48 - 39:47)
     
     
    Kısa Oynanış Klipleri:
     
     
     
     
     
     








  • Ne olursa olsun, eski oyunlara benzeyen görüntüler verselerde CAPCOM olunca nedense ister istemez bir heyecan geliyor.Bence daha hiçbir şey görmedik.Oyunun ismi 'Village' ama nasılsa daha kasabayla ilgili öyle ahım şahım birşeyler göremedik. :) Muhtemelen oyun oynarken daha fazla haz hissettirmek için oyunu oynama anına saklıyorlar.O kadar fazla bir sürede yok.7 Mayıs bir şekilde gelir çatar.Ama sıkıntı şu ki, o zamana kadar oyun boşluğu diğer oyuncular için bariz hissedilecek.Ben henüz PS5 alamadığım için AC: Valhall Demon Souls Remake gibi bir çok oyuna başlamamış olsam bile diğer arkadaşlar için sıkıntılı bir süreç olacaktır.Hemen gelir o tarih umarım ve korku unsurunu dibine kadar yansıtan CAPCOM'un bizlere sunacağı yeni deneyimi güzelce deneyimleyebiliriz. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 22 Ocak 2021; 2:33:30 >
  • Ön sipariş pcde 279 TL alasım var
  • Yine eski nesile getirerek nelerden kıstılar acaba.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hemen çekelim bakalım demoyu merak ettim çok iyi bir oyun olacağından şüphem yok atmosferi yeter.

    Edit: Demo bitti 10-15dk sürüyor grafikleri yeni nesile göre eski kalmış biraz ona üzüldüm RE 7 müthişti halbuki çıktığı zaman.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 22 Ocak 2021; 8:12:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4e cikaracaklari icin cok mutluyum. Basta sadece yeni nesil ve pc dediklerinde baya uzulmustum cunku resident evil 7 yi bayilarak oynamistim dolayisiyla 8. yi de ciksa da oynasam diyordum. Hakikaten cok yerinde bir karar olmus. Umarim optimizasyon olarak 7. oyun gibi kaymak bie oyun yapmislardir. RE Engine gercekten yetenekli bir grafik motoru hem de verimli. Merakla sabirsizlikla bekliyorum

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bilmem ama canlı yayın berbattı.
  • Sunum berbat diyenler nesini berbat buldu acaba? Fragman, gameplay, çıkış tarihi gördük üstüne multiplayer modu duyuruldu daha ne yapsınlar? Resident Evil sunumuydu sonuçta Devil May Cry 6'mı duyurulacaktı?
  • Pc ile ps arasındaki fiyat farkı muazzam.
  • sonunda ilk goty adayı
  • PS Store Standart Sürüm -- 499,00 TL
    Steam Standart Sürüm -- 279,00 TL


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yalan söyliyim fazla heyecanlanamadım.Eminim ki yine güzel bir oyun olacaktır.Atmosfer, mekanlar şahane ama first person kesinlikle resident evil'a gitmiyor bana kalırsa.Re7 fpsdi tamam onu değişiklik ve yenilik amaçlı yaptılar re6daki eleştirilerden sonra ama bunda tps olsaymış daha güzel duracakmış gibi geldi bana.Bir re2 remake'e bakıyorum, re3 remake'e bakıyorum omuz açısı oynanışları daha iyi gibi duruyor fpsden.Birde combat hâlâ re7 ile aynı.Re7'nin combatı diğer oyunların içinde en kötüsüydü benim açımdan.Anlaşılan beni yine re4 remake tatmin edecek hem korku hem combat açısından.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fiyat güzel ama 2077'den sonra asla ama asla pre-order işine girmeme kararı aldım. İsterse kur bir anda 20 kat artsın çıktığı gün 2999TL olsun.. Gene de bekleyeceğim. Artık keklenmeye hiç niyetim yok.
  • Ayrıca şuda var pcde hesabı satman lazım ve hesaplar alınmıyor kolay kolay indirim yapmadan ama psde kardeşlikle ve az indirim yaptınmı satabiliyorsun 500 TL verdiğin oyunu yani ağlamayın 500 TL diye
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JackTim

    Yine eski nesile getirerek nelerden kıstılar acaba.


    Oyun en başından beri eski nesil gözüken bir oyundu bence..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Ayrıca şuda var pcde hesabı satman lazım ve hesaplar alınmıyor kolay kolay indirim yapmadan ama psde kardeşlikle ve az indirim yaptınmı satabiliyorsun 500 TL verdiğin oyunu yani ağlamayın 500 TL diye

    Ona bakarsan PC'de key siteleri var. İlla steamden, epic'den u playden , originden almak zorunda değilsin. Yorumlarına bakıp güvenilir bi satıcıdan yeni çıkmış oyunu orjinal satışının da yarısına alabilirsin.
  • Resident evil village ucuza güvenilir sonradan silinmeyecek bir site var mı ?
  • Bu oyunlar nedense bana hiçde gerçek bir resident evil oyunu gibi gelmiyor sanki hepsi birer çöp gibi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • boş yapanlar toplanmış yine resident evil 7 on numara oyundu buda onun gibi olursa ki ondan daha güzel duruyor

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu oyun teknik kısıtlamaları yüzünden eski nesil konsollara çıkmayacaktı güya.İsteyince oluyormuş demekki.Yeni nesilde grafikleri çok düşürmeseler bari.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.