Şimdi Ara

iPad Mini 6'nın tasarımı sızdırıldı: İşte render görüntüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iPad Mini 6'nın tasarımı sızdırıldı: İşte render görüntüleri



    Daha önce Google Pixel 5, Samsung Galaxy Note20 ve iPhone 12 Pro akıllı telefonların tasarımlarını sızdıran David Kowalski bu kez Apple iPad mini 6'nın tasarımı ve özellikleriyle ilgili ilk detayları paylaştı.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S21'in 5G desteği olmayan daha ucuz versiyonu onaylandı



    CAD çizimlerini temel alan görüntülere bakılırsa Apple'ın önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmeyi planladığı iPad mini 6 yeni tasarım ve harika özelliklere sahip olacak. Tabletin ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı ile gelmesi bekleniyor.



    iPad Mini 6'nın tasarımı sızdırıldı: İşte render görüntüleri



    Mart ayında resmiyet kazanabilir



    Render'larda gri daire şeklinde gösterilen Touch ID ünitesi ekrana entegre olacak. Ayrıca panelin üst kısmında ön kameraya ev sahipliği yapan bir delik yer alacak. Bu sayede üst çerçeve daha ince hale gelecek ve tüm çerçeveler aynı kalınlıkta olacak.



    iPad Mini 6'nın tasarımı sızdırıldı: İşte render görüntüleri



    Tabletin iPhone 12 serisine güç veren Apple A14 yonga setinden güç alması bekleniyor. Lansman tarihi konusunda kesin bir bilgi yok. Ancak iPad Mini 6'nın Mart ayında yeni nesil iPad Pro ve iPhone SE ile birlikte piyasaya sürülebileceği söyleniyor.






    Kaynak:
    https://coverpigtou.it/apple/iphone-12
    Kaynak:https://www.slashgear.com/ipad-mini-6-leak-sounds-almost-too-good-to-be-true-20656136/







  • Hiç inandırıcı bir tasarım değil. Köşeli değil, LED flash yok, jack girişi, delikli ön kamera, ekrandan parmak izi falan var.

    Yaparlarsa iPad Air'in küçüğü olur büyük ihtimal.
  • apple'dan beklenmedik tasarıma sahip,özellikle touch id.
  • Rezaletin daniskası olmuş ipad airi kopyala yapıştır yapsalar bundan bin kez iyi.
  • Goruntulere bakan biri Apple'in gecmeye calistigi tasarim dilini anliyorsa goruntulerin yalan oldugunu anlar. Bence bu tip haberler donanimhaber itibarini zedeliyor. Yapmayin! Erdi Özüağ gibi bir ornek var karsinizda...

  • Apple bu seviyede değil tasarımda daha kalın çerçeve ve yanda parmak izi ile gelecektir ekrana alması için daha 2 sene var

  • Lol yere düşerken hava üfleyen iphone 5s tasarımı gibi olmuş
  • tabiki böyle çıkmıycaktır apple için fazla yenilik içeriyor saçma bu görüntüler, herzamnki gibi bir önceki nesil air gibi az daha ince çerçeve ile gelecektir ve şarj girişide lighting devam
  • Mini premium bir model oluyor. Air'ın ufak versiyonu olacak ve ekranı 10" üzeri olmaz diye düşünüyorum ve fiyatı da 4000-5000 arası olur. Öğrenci indirimi ile air 4 5300 oluyordu sanırım, onu saymazsak mini 6 5000'e yakın olur normal olarak. Bu mini serisi biraz özel geliyor bana. Performansı küçük cihazda isteyenler alıyor gibi. Çünkü ipad 8. Nesil zaten ipad alayım ekranı iyidir, fiyatı da iyidir diyenler için yani çoğunluk ve öğrenciler. Air 3 3000-4000 arasına satılırken iyiydi ama şuan ipad 8, kalem ile beraber öğrenci indirimi dahil 4200-4400 falan. Valla air 3 hoşuma gidiyordu çerçeveleri inceydi ama yapacak bir şey yok. İpad 8 forever diyoruz mecburen :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 22 Ocak 2021; 0:29:22 >
  • umarım touch-id görüldüğü gibi değil, güç tuşuna entegre gelir. şu haliyle uzun zamandır beklediğim ilk nesil mini yi satıp yenisini alma düşüncemi erteleyeceğim...

  • Böyle çıkacağına ihtimal vermiyorum.
  • Berbat. Elime alıp nasıl çizim yapacağım çerçeve olmazsa? Parmaklarım hep sağa sola mı değecek? Ayrıca bu hali çok çirkin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.