Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ Windows Mobile 6

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: ^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ Windows Mobile 6 Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ozgurfeci

26 Aralık 2007; 14:14:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar sonunda telefonuma kavuşmak nasip oldu. Geç olsun ama güç olmasın demişler.

Telefonda ilk izlenimlerim gayet ele oturan, işçiliği güzel, kablosuz bağlantı WiFi sorunsuz, sesle komutu eğlenceli bir alet.

Gelelim isteklerimden ilkine.... Şimdi bu İE pek kullanışlı gibi gelmedi bana. Bilgisayarımda da zaten Firefox kullanırım. Motorola MPX200 kullanırken WEB sitelerini aynı normal bilgisayarda ki gibi gösteren ve istediğin bölgeyi büyüten bir Tarayıcı vardı. Bu özelliklere haiz tarayıcı bulabilirmiyiz arkadaşlar telefonumuza uyumlu Yardımlarınızı bekliyorum...
Patience

26 Aralık 2007; 14:59:43 

@ozgurfeci

Ben opera kullaniyorum daha hizli sorunsuz geldi bana.

Bu arada benim şöyle bir sorum olucak. Mesela Bluetooth u açtınız cihaz bul dediniz (bu sadece örnek nerdeyse her ekranda aynı şey var) bu sırada hiç işlem yapmadan 3-4sn beklersiniz ana ekrana dönüyor otomatik. Bunu nerden açtım bilmiyorum ve nasıl uzatılacağını yada kapatılacağını bana bilgi verirseniz çok sevinirim benim ipaq ayarları şu şekilde :

ayarlar -> giriş ekranı -> ekran kapanma süresi 10 saniye sonra

ayarlar -> güç yönetimi ->
Pildeyken fon ışığı zaman aşımı -> 5 sn
AC deyken fon ışığı zaman aşımı -> 10dk
Görüntü zaman aşımı -> 30sn
Parlaklık ->11

ayarlar->erişebilirlik->
Çok basma zaman aşımı ->1sn
Onaylama Zaman aşımı -> 10sn
Tuş takımı -> otomatik

Fear is the path to the dark side.
Fear leads to anger.
Anger leads to hate.
Hate leads to suffering.
evrenel

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

26 Aralık 2007; 16:19:18 

arkadalar bu telefonun bekleme rkranını değiştiremiyormuyuz.

örnek olarak - profil, gelen randevu, internet araması bunları ana ekrandan kaldırmak istiyorum ama bulamadım bir türlü

C2D 3750@3600 Mhz--DFI UT P35-T2R--OCZ DDR2 800@1066--ASUS 8800 GT--560W SİLVER STONE--250X2 SEAGATE--SAMSUNG 226 BW--2600 DPİ X7--DENTE KASA
stkose

26 Aralık 2007; 17:28:31 

evrenel merhaba,
start, settings(ayarlar), (4)home screen, ilk sıradakini değiştirirsen değişik ekranlarla karşılaşırsın. Renklerini veya arka plan resimlerini de 2. ve 3. sıradakileri kullanarak istediğini yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stkose -- 26 Aralık 2007; 17:35:05 >

stkose

26 Aralık 2007; 20:53:33 

Arkadaşlar merhaba,

Çözemediğim bir konu var. Mesajlar bölümünde gelen kutusunun altına klasör açabiliyormuyuz ? Gelen mesajları bölümlere ayırmak istiyorum.

makkoca

27 Aralık 2007; 10:11:46 

Telefon alacağım diye bakıyordum 1 haftadır neyse bu pazartesi sabah işe geldim, PDA düşünmüyordum ama bi bakayım dedim.
Aslında PDA'den hoşlanmasamda WI-FI cazip geliyordu. Telefon formunda olan WI-FI'li cihazlara bakayım dedim. Zaten çok fazla cihaz kalmıyor bu kritere sahip. Bu arada bu forumu buşmuştum ve mavi(AMD tedarikçisi güzel firma)'nin fırsatını kaçırdım diye üzülmekteydim. Derken ipaq 514'ü ???.com'da KDV dahil 432YTL'ye gördüm. Biraz düşündüm ve aldım yanlış fiyat kalmış üzerinde ki 10 dk sonra fiyatını 660YTL yaptılar:) Mavi 358'e vermişken çok düşük gelmemişti oysa fiyat bana:) Bu arada weblebi halen 500'e veriyor. Bu telefondan aldım bende ama nasıl oldu bende anlayamadım daha düne kadar k810i alacaktım oysaki:)
Cihazı gerçekten başarılı buldum ama soru işareti bırakan noktalar var,
1. Görev yöneticisi olmadan uygulamalardan çıkmanın bir yolu yok mudur?
2.Ekranın üstünde E(dge) harfi neden sürekli yanmaktadır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makkoca -- 28 Aralık 2007; 10:04:20 >

yolcux

27 Aralık 2007; 10:30:24 

bazı programlarda exit seçeneği ile çıkış yapabılırsın

ancak cogunda bu secenek yok sanırım wm06 ya ozgu bır durum

ama en ıyısı gorev yonetıcı ıle bıtırmek hem ram rahatlamıs oluyor hemde calısan programlar sarjı etkılememıs oluyor

ust taraftakı E harfı sebekenın o anda edge ı destekledıgını gostermekte

ancak sebeke sıddetını gosteren yerde E harfı cıkıyorsa cıhaz sebeke ıle verı alısverısı yapmaya calısıyor anlamına gelmekte bu durumda faturayı veya kontorlerı etkılıyor anlamına gelır

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
derseh

27 Aralık 2007; 11:14:53 

merhaba ,

iletiler kısmında e-mail hesabı oluşturdum..exchange server a ayarlanmış bir hesap ve ne yazıkki kendi kendine gönder al yapıyor...görev yöneticisinde tmail.exe diye bir dosay çalışıyor...kapatıyorum kendi kendine yine açılıyor. ..bu sebeple hesabı sileyim dedim fakat bu hesabı silmek istediğimde menu> ayarlar aktif , fakat > sil kısmı aktif değil yani gri. ekranda Outlook e posta olarak görülen bu hesabı silmek mümkün değilmi? veya nasıl mümkün bilen varmı ?

stkose

27 Aralık 2007; 11:39:46 

derseh merhaba,
senkronizasyon ile silmeyi denedin mi?

onlymelek

27 Aralık 2007; 16:29:11 

Arkadaşlar merhaba.
Ben hp6720s gr645ea laptop almayı düşünüyorum.Bayadır araştırıyordum bugün gözüme birşey çarptı.www.doldurgitsin.com sitesinde laptopu alana hp IPAQ 514 %50 indirimli diyor.Sizce bu cihaz kullanışlı mı?Yani laptopu almışken bu fırsatı kaçırmasam mı yoksa eksi yönleri varmı cihazın.Netten baktım ama kullanmadan bilemiyor insan kullanan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi acaba?Şimdiden teşekkürler

stkose

27 Aralık 2007; 17:13:53 

quote:

Orjinalden alıntı: onlymelek

Arkadaşlar merhaba.
Ben hp6720s gr645ea laptop almayı düşünüyorum.Bayadır araştırıyordum bugün gözüme birşey çarptı.www.doldurgitsin.com sitesinde laptopu alana hp IPAQ 514 %50 indirimli diyor.Sizce bu cihaz kullanışlı mı?Yani laptopu almışken bu fırsatı kaçırmasam mı yoksa eksi yönleri varmı cihazın.Netten baktım ama kullanmadan bilemiyor insan kullanan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi acaba?Şimdiden teşekkürler

onlymelek merhaba,
Benim tavsiyem kullanma amacına ve bir telefondan ne beklediğinle çok önemlidir. Benim görüşüm bu cihaz çok sınırda. Sınırdan kastım şu; Ufak olsun, wm ile çalışsın, wireless olsun, şarjı uzun gitsin, maillerimi attachment limiti olmadan alıp verebileyim (html formatında), tek elle kullanabileyim, resim ve video çekebileyim, müzik dinleyebileyim, program yükleyebileyim, sesli arama yapabileyim, ve bunu gibi liste uzuyor. Şimdi esas nokta bunların hepsini yapan birçok cihaz var ama kiminde (+) kiminde (-) olarak mesela wireless olup ekranı büyük olan ama wireless olup şarjı az giden hem wireless olup hem şarjı uzun giden ama boyutları ufak olan yok. Yani demek istediğim hepsi bir arada olmuyor. Kullanma amacını iyice belirlersen. Karar vermen kolay olur. Ben açıkçası aradığım herşeyi buldum. Bu arada forumdan da çok yararlandım. Arkadaşlar tecrübelerini detaylı olarak yazmış ve paylaşmışlar.
Saygılarımla,

onlymelek

27 Aralık 2007; 17:22:09 

quote:

Orjinalden alıntı: stkose

quote:

Arkadaşlar merhaba.

onlymelek merhaba,
Benim tavsiyem kullanma amacına ve bir telefondan ne beklediğinle çok önemlidir. Benim görüşüm bu cihaz çok sınırda. Sınırdan kastım şu; Ufak olsun, wm ile çalışsın, wireless olsun, şarjı uzun gitsin, maillerimi attachment limiti olmadan alıp verebileyim (html formatında), tek elle kullanabileyim, resim ve video çekebileyim, müzik dinleyebileyim, program yükleyebileyim, sesli arama yapabileyim, ve bunu gibi liste uzuyor. Şimdi esas nokta bunların hepsini yapan birçok cihaz var ama kiminde (+) kiminde (-) olarak mesela wireless olup ekranı büyük olan ama wireless olup şarjı az giden hem wireless olup hem şarjı uzun giden ama boyutları ufak olan yok. Yani demek istediğim hepsi bir arada olmuyor. Kullanma amacını iyice belirlersen. Karar vermen kolay olur. Ben açıkçası aradığım herşeyi buldum. Bu arada forumdan da çok yararlandım. Arkadaşlar tecrübelerini detaylı olarak yazmış ve paylaşmışlar.
Saygılarımla,

Öncelikle ilginiz için çok teşekkürler.Aslında şu an kullandığım telefonumdan çok memnunum.Dediğim gibi aslında aklımda böyle bi ürün hiç yoktu ama nasılsa laptopu alıcam yarı fiyatına olunca cazip geldi.Kullanamasam da kardeşim kullanır diye düşünüyorum.Ama daha önce başıma teknik servislerle ilgili yada fabrikasyon arızalarla ilgili o kadar çok şey geldi ki tereddütte kaldım.Sizce yarı fiyatına yakalamışken kaçırılmıyacak bi ürünmü, yada normal fiyatını hakeden bi ürün mü?Hani bazı ürünler vardır bedava verseler almam dersiniz ya ondan bahsediyorum :)
Yani fırsatı değerlendireyimmi şimdi yoksa boş mu vereyim benim öğrenmek istediğim o.Yoksa telefon aramıyorum şu an için birinci derecede önemli bi ihtiyaç değil benim için.Yorumlarınız için çok teşekkürler...

stkose

27 Aralık 2007; 17:32:21 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: stkose

quote:

Arkadaşlar merhaba.

onlymelek merhaba,
Benim tavsiyem kullanma amacına ve bir telefondan ne beklediğinle çok önemlidir. Benim görüşüm bu cihaz çok sınırda. Sınırdan kastım şu; Ufak olsun, wm ile çalışsın, wireless olsun, şarjı uzun gitsin, maillerimi attachment limiti olmadan alıp verebileyim (html formatında), tek elle kullanabileyim, resim ve video çekebileyim, müzik dinleyebileyim, program yükleyebileyim, sesli arama yapabileyim, ve bunu gibi liste uzuyor. Şimdi esas nokta bunların hepsini yapan birçok cihaz var ama kiminde (+) kiminde (-) olarak mesela wireless olup ekranı büyük olan ama wireless olup şarjı az giden hem wireless olup hem şarjı uzun giden ama boyutları ufak olan yok. Yani demek istediğim hepsi bir arada olmuyor. Kullanma amacını iyice belirlersen. Karar vermen kolay olur.