Giriş | |
|
|
|
18 Aralık 2007; 0:50:52
|
|
|
Arkadaşlar video çekim çözünürlüğü nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirt -- 18 Aralık 2007; 0:54:01 >
|
|
|
18 Aralık 2007; 18:41:15
|
|
|
mavinin sitesinde telefon 499 $ + KDV olmuş, kaçırdıkmı yani telefonu
|
|
|
18 Aralık 2007; 20:56:53
|
|
|
@ arkdaslar bende HP notbook kampanyasi ile cihazi + 100 usd vererek aldim.. Bakalim nasil bir cihaz cok merak ediyorum.. Kendime bir nevi bayram hediyesi almis gibi hissediyorum.. Artik bütün bayram cihazi kurcalarizz :))) Sanirim bundan sonra buraninda abonesi olucazz.. Hepimize HP iPAQ 514 Voice Messenger li günler diliyorumm.......
intel P4 3.2 1mb Cache + Gigabyte 8IPE1000MK + Nvidia Gforce 5200 + 2 GB RAM + 420 GB Hdd + Philips DVD writer + Microsoft klavye ,mouse + USRobotics 9108 wireless ADSL modem + NEC LCD 1770 GX monitör .
|
|
|
|
|
19 Aralık 2007; 0:14:11
|
|
|
arkadaşlar cihazı biraz önce aldım ilk iş olarak wıfi denemesi yaptım. şuan bu topiğe ilk mesajımı anı olsun diye cihazdan atıyorum. bu arada wpa/psk 2 ve mac filtreli olduğu halde sorunsuz bağlandi
Iki tür insan daima açtır. Biri bilimi arayan, diğeri de parayı. CAT STEVENS Yaşamda en önemli şey kazançlarımızı kullanmak değildir. Bunu herkes yapar. Asıl önemli olan kayıplarımızdan kazanç sağlamamızdır. Bu zeka gerektirir;akıllı insanlarla aptal insanlar arasındaki fark budur. William Bolith
|
|
|
|
|
19 Aralık 2007; 9:55:03
|
|
|
Elimden bırakamıyorum. Tek 1 şey bulamadım. Sim card taki tüm kişileri aynı anda contacts a kaydetmenin yolu yokmu? Ayrıca Bluetooth ile laptop u sağlıklı görüştüremedim. Görüyorlar birini ama sadece serial port ve network sharing olarak. Dosya gönderme alma işlemini yapamadım. Atladığım bir şey mi var? Bu arada program paylaşımı yapsak diyorum? Bulan yazsın dimi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patience -- 19 Aralık 2007; 10:08:41 >
|
|
|
19 Aralık 2007; 10:21:53
|
|
|
Mavibilgisayardan belkide ilk sipariş eden kişilerden biri olmama rağmen benim siparişim halen Temin Süreci kısmını bir türlü atlatamadı. Mavibilgisayardan yapmış olduğum ancak halen gönderilemeyen bu alışverişten memnun olduğum söylenemez. Bazı arkadaşların ikazlarını ciddiye almamıştım ama sanırım Mavibilgisayardan şikayetçi olmalarına yavaş yavaş hak vermeye başladım. Üstelik sipariş tarihim 12.12.2007 Çok kızgınım Çoook
|
|
|
|
|
19 Aralık 2007; 10:36:43
|
|
|
benimde ilk karşılaştığım sorun sim kartı telefona kopyalayamamak oldu, hala arıyorum ama maalesf pratik bir "hepsini kopyala veya taşı" türü bir menü bulamadım :( ayrıca t9 ile yazı yazarken hangi tuşla yazılan kelimenin diğer varyasyonları getiriliyor onuda bulamadım. Bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyoruz...
Iki tür insan daima açtır. Biri bilimi arayan, diğeri de parayı. CAT STEVENS Yaşamda en önemli şey kazançlarımızı kullanmak değildir. Bunu herkes yapar. Asıl önemli olan kayıplarımızdan kazanç sağlamamızdır. Bu zeka gerektirir;akıllı insanlarla aptal insanlar arasındaki fark budur. William Bolith
|
|
|
|
|
19 Aralık 2007; 10:46:29
|
|
|
Garip çözüm olabilir ama sim kartınızı başka telefona takıyorsunuz. Sonra o telefonu pc outlook ile senkronize edip simdeki tüm contactlari alıyorsunuz. Sonra activesync il ipaq a pc nizdeki contact listi atıyorsunuz. Görüntelemede de contact i seçiyorsunuz. Böyle bir yol deniyebilirsiniz diyorlardı yabancı forumlarda ama denemedim. ozgurfeci : çok garip durum çünkü mavi den gelmeyen ilk defa seni duydum bu telefon hakkında. Şuan ellerinde yok onu biliyorum yeniden hp ile anlaşıp o fiyattan getirmeye çalışıyorlardı. Bence senin yapman gereken müşteri hizmetlerini arayıp sıkıştırman. Çünkü cumartesi stoğa giren ürünler aynı gün kargolandı.
|
|
|
19 Aralık 2007; 19:13:25
|
|
|
@ arkadaslar siz ler mp3 leri nasil zil sesi yaptinizzz..ben anlamadim gitti bu cihazdan yaaa
intel P4 3.2 1mb Cache + Gigabyte 8IPE1000MK + Nvidia Gforce 5200 + 2 GB RAM + 420 GB Hdd + Philips DVD writer + Microsoft klavye ,mouse + USRobotics 9108 wireless ADSL modem + NEC LCD 1770 GX monitör .
|
|
|
|
|
19 Aralık 2007; 22:26:12
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: momento @ arkadaslar siz ler mp3 leri nasil zil sesi yaptinizzz..ben anlamadim gitti bu cihazdan yaaa öncelikle mp3 ü kaydettiğin yerden menü/dosya/kopyala (veya taşı)hangisini istersen yap, sonra smartphone/mydocumants/my ringtones e gel ve bitti ye bas. sonrada zil seslerinden seç olsun bitsin
|
|
|
|
|
20 Aralık 2007; 3:19:54
|
|
|
selam arkadaşlar.fring yükleyince nedense ekranın sağ tafaı karakterler renkler birbirine giriyor.sizde de bu sorun var mı? bir de format atamıyorum.yan taraftaki tuşlara basarak açıyorum fakat siyahekran üzerinde win loader version.... diye yazılar çıkıp kalıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutbaran -- 20 Aralık 2007; 15:22:38 >
|
|
|
20 Aralık 2007; 16:21:34
|
|
|
format işini çözdüm . göbekteki tuşap basıp teli açıyoruz ve onaylıyoruz.
|
|
|
20 Aralık 2007; 17:12:54
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ozgurfeci Mavibilgisayardan belkide ilk sipariş eden kişilerden biri olmama rağmen benim siparişim halen Temin Süreci kısmını bir türlü atlatamadı. Mavibilgisayardan yapmış olduğum ancak halen gönderilemeyen bu alışverişten memnun olduğum söylenemez. Bazı arkadaşların ikazlarını ciddiye almamıştım ama sanırım Mavibilgisayardan şikayetçi olmalarına yavaş yavaş hak vermeye başladım. Üstelik sipariş tarihim 12.12.2007 Çok kızgınım Çoook slmlar dostum hakkaten ilginç bi durum. cuma sabah sipariş verdim pazartesi elimdeydi..umarım en kısa zamanda eline ulaşır.. bu arada telefonda beni korkutan seyler olmaya basladı.. cebimde iki sefer kapanmıs.. ustelik bataryası daha yarıdayken... daha önce şifreli şifresiz wireless baglantı kurabilmeme ragmen sonraki denemelerimde kilitlenmeler oldu.. teli kapatmak zorunda kaldım.. umarım devam etmez bu sorunlar birde daha once soruldu mu bilmiyorum ust kısımda E (edge) işaretinin yerinde G harfi var. bu ne anlama geliyor bilen var mı. 3g ihalesi onaylanmış olsaydı 3G diye yorumlayacaktım ama...
|
|
|
20 Aralık 2007; 17:43:39
|
|
|
umutbaran : telefon ayarlarinda tema ayarlarinda fring secxilidir. o tema sorunlu o yuzden kayiyor oyle. Ayarlardan kendi orj. temalarişnda birini secersen sorun hallolur. q_mes E Edge G de GPRS o an GPRS bagşlanti kurdugunu gosterir. sahsen ben GPRS ayarlarini sildim mms dahil resim gondericeksem mail ile gonderiyorum. sim listesini tumden contact a kopyamalin yolunuda buldum. Stk tools u yukluyorsunuz icindeki programla yapiyorsunuz. arti stk tools cidden cok basarili bir brogram bunun disinda resco explorer diye bir uygulama var oda baya basarili yalniz bluetooth ile hala sorunlarim var en sonunda disardam dosya almayi basardim. File Explorer dayken send&recevie ayarinda recevie via bluetooth u secince gonderiyi alabiliyorum. Fakat hala gondermede basarili degilim. baska telefonu buluyor ama sadece serialport ve input device bluyuro send file via bluetoth diyince beam device bulamadim hatasi veriyor varmi bunu basaran yolunu bulan?
|
|
|
20 Aralık 2007; 18:02:23
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Patience umutbaran : telefon ayarlarinda tema ayarlarinda fring secxilidir. o tema sorunlu o yuzden kayiyor oyle. Ayarlardan kendi orj. temalarişnda birini secersen sorun hallolur. q_mes E Edge G de GPRS o an GPRS bagşlanti kurdugunu gosterir. sahsen ben GPRS ayarlarini sildim mms dahil resim gondericeksem mail ile gonderiyorum. sim listesini tumden contact a kopyamalin yolunuda buldum. Stk tools u yukluyorsunuz icindeki programla yapiyorsunuz. arti stk tools cidden cok basarili bir brogram bunun disinda resco explorer diye bir uygulama var oda baya basarili yalniz bluetooth ile hala sorunlarim var en sonunda disardam dosya almayi basardim. File Explorer dayken send&recevie ayarinda recevie via bluetooth u secince gonderiyi alabiliyorum. Fakat hala gondermede basarili degilim. baska telefonu buluyor ama sadece serialport ve input device bluyuro send file via bluetoth diyince beam device bulamadim hatasi veriyor varmi bunu basaran yolunu bulan? selam lar Stk tools dedigin programin acilimi varmi...ben smarttoolkit diye bir programa rastlamistim o mudur ..veya indirdigin linki alabililirmyiz..pesinen tesekkurler..
|
|
|
|