Giriş | |
|
|
|
25 Kasım 2008; 0:47:35
|
|
|
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar.20.11.2008 tarihinde telefonumu HP İstanbul Bölge Müdürlüğüne götürdüm(Okmeydanı)şikayet nedenim telefonumun ortasındaki joistich tuşundaki boyaların atmasıydı.HP ertesi gün bana mail yolladı.Mailde;bu sorunun kullanıcıdan kaynaklandığını ve onarımın 12$+kdv tutacağı aksi taktirde ürünün yapılmayacağı yazılıydı ,hemen müşteri hizmetlerini aradım onlarda aynı şeyi tekrarladılar.Bu gün telefonu almaya gittim ve bir kaç yetkiliyle görüştüm,şikayetimi merkeze ilettiler,aynı sorunu yaşayan bir kaç kişi olursa bu sorun yurt dışına bildirilip garanti kapsamına alınabilir dediler.Aynı problemi yaşayan bir arkadaşım daha var.Eğer sitede de 3-4 kişi daha aynı sorunla karşı karşıyaysa bu sorunu garanti kapsamına aldırabiliriz,cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.
|
|
25 Kasım 2008; 11:51:32
|
|
|
dostum joistich olayaı hafiften bendede başladı adamlar boyayı tuşun üstünden atmışlar sanırım altan atsalar böyle bir sorun olmazdı bence. neyse fakat senin işin zor. bence bu şirket politakası, zaten bu kullanıcı hatası diyerek bunu başlarından atıyorlar. sana önerdikleri yolda öyle basit değil. Bu iş 2-3 kişiyle olmaz baya bi kişi toplamalısın. Ve sonuıç çıkana kadarda telefon falan kalmaz zaten. sen bilirsin. quote:
Orjinalden alıntı: ozgurdoga Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar.20.11.2008 tarihinde telefonumu HP İstanbul Bölge Müdürlüğüne götürdüm(Okmeydanı)şikayet nedenim telefonumun ortasındaki joistich tuşundaki boyaların atmasıydı.HP ertesi gün bana mail yolladı.Mailde;bu sorunun kullanıcıdan kaynaklandığını ve onarımın 12$+kdv tutacağı aksi taktirde ürünün yapılmayacağı yazılıydı ,hemen müşteri hizmetlerini aradım onlarda aynı şeyi tekrarladılar.Bu gün telefonu almaya gittim ve bir kaç yetkiliyle görüştüm,şikayetimi merkeze ilettiler,aynı sorunu yaşayan bir kaç kişi olursa bu sorun yurt dışına bildirilip garanti kapsamına alınabilir dediler.Aynı problemi yaşayan bir arkadaşım daha var.Eğer sitede de 3-4 kişi daha aynı sorunla karşı karşıyaysa bu sorunu garanti kapsamına aldırabiliriz,cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.
|
|
|
25 Kasım 2008; 12:49:27
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: tsafak dostum joistich olayaı hafiften bendede başladı adamlar boyayı tuşun üstünden atmışlar sanırım altan atsalar böyle bir sorun olmazdı bence. neyse fakat senin işin zor. bence bu şirket politakası, zaten bu kullanıcı hatası diyerek bunu başlarından atıyorlar. sana önerdikleri yolda öyle basit değil. Bu iş 2-3 kişiyle olmaz baya bi kişi toplamalısın. Ve sonuıç çıkana kadarda telefon falan kalmaz zaten. sen bilirsin. Benim asıl sıkıntım insanı salak yerine koymaları sadece benim bildiğim 4 arkadaşım var ve daha da çıkacak,aslında bu telefonunu bile değişitirme nedeni olabilir çünkü taktıklarıda soyulacak.Çok dert etmemek lazım güzel telefon diyenlere de saygım var ama neden enayi gibi tamirine para ödeyelim ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdoga -- 25 Kasım 2008; 12:53:17 >
|
|
25 Kasım 2008; 23:48:19
|
|
|
arkadaslar aynı konuyu http://www.ipaqim.com/viewtopic.php?f=11&t=921 linkinden de takip edebilirsiniz, yaklasık 5 arkadasımız daha aynı dertten muzdaripmis, bence HP'nin haksızlıgını kanıtlayacak gerekli cogunluga ulasacagız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdoga -- 26 Kasım 2008; 3:28:45 >
|
|
26 Kasım 2008; 0:23:50
|
|
|
abi tamam anlıyorum boyası atmış felan diyorsunuzda telefon ne yapsın.telefondan başka herşey gibi kullanılıyor.yerine göre pc yerine göre mp3 çalar yerine göre internet canavarı.eee haliyle ortadaki gümüş renkli tuşun boyası atıyor.ben şöyle düşünüyorum garantiye o boya attı diye göndermek pek akıl karı değil.diyelimki gönderdiniz onlar boyalı yeni tuş taktılar.akibeti yine aynı olmayacak mı?
|
|
26 Kasım 2008; 3:24:36
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: atorbaci abi tamam anlıyorum boyası atmış felan diyorsunuzda telefon ne yapsın.telefondan başka herşey gibi kullanılıyor.yerine göre pc yerine göre mp3 çalar yerine göre internet canavarı.eee haliyle ortadaki gümüş renkli tuşun boyası atıyor.ben şöyle düşünüyorum garantiye o boya attı diye göndermek pek akıl karı değil.diyelimki gönderdiniz onlar boyalı yeni tuş taktılar.akibeti yine aynı olmayacak mı? öncelikle HP müşteri temsilcisinin bana söylediği;Avrupada bu tarz bir sorun olmadığı ve bu yüzden garanti kapsamında olmadığıdır.Burada benim kızdığım şey neden bu konularda baz aldıkları Avrupa?Bize gönderilen serilerde böyle bir sorun olamaz mı?Ayrıca zaten boyası yine atacak yaptırmayalım demek garanti şartlarından pek haberdar olmadığınızı gösteriyor.Garanti şartlarına göre ürünün aynı parçasının üç kere değiştirilmesi ürünün yenisiyle değiştirilmesini gerektirir,eğer ellerinde aynı ürün yoksa bir üst modelle değiştirmek zorundalar.Bu kadar insana yeni telefon vermektense kalıcı çözüm bulma yoluna gideceklerdir benim asıl derdim bu yoksa telefonumdan memnunum.Umarım kısaca anlatabilmişimdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdoga -- 26 Kasım 2008; 3:24:01 >
|
|
26 Kasım 2008; 5:41:50
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ozgurdoga arkadaslar aynı konuyu http://www.ipaqim.com/viewtopic.php?f=11&t=921 linkinden de takip edebilirsiniz, yaklasık 5 arkadasımız daha aynı dertten muzdaripmis, bence HP'nin haksızlıgını kanıtlayacak gerekli cogunluga ulasacagız.
|
|
|
26 Kasım 2008; 19:15:13
|
|
|
Merhaba ozgurdoga Aynı sorun bende de başladı. Sadece enter tuşunun üzerinde toplu iğne başı kadar. Boyalarda aşınma diğer tuşlarda da olmaya başlarsa bundan rahatsız olurum ve hemen HP destek merkezinin kapısını çalarım. Sanırım sende diğer tuşların da boyası çıktı.
|
|
27 Kasım 2008; 3:51:39
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ettu Merhaba ozgurdoga Aynı sorun bende de başladı. Sadece enter tuşunun üzerinde toplu iğne başı kadar. Boyalarda aşınma diğer tuşlarda da olmaya başlarsa bundan rahatsız olurum ve hemen HP destek merkezinin kapısını çalarım. Sanırım sende diğer tuşların da boyası çıktı. benimde aynı durumdaydı fakat şu an orta tuş tamamen soyulmaya başladı,yarın sabah ilk işim hp ile tekrar görüşmek olacak.
|
|
27 Kasım 2008; 14:05:25
|
|
|
Arkadaşlar biraz önce Hp müşteri temsilcisiyle görüştüm ve üründeki bu sorunun kullanıcı hatasından değil tamamen üründen kaynaklandığını anlattım,temsilcide bu konuyla alakalı kayıdımı aldı ve 24 saat içinde koordinatörün bana olumlu ya da olumsuz dönüş yapacağını söyledi.Eğer sonuç olumsuz olursa Tüketici hakem heyetine başvuracağım.
|
|
28 Kasım 2008; 13:37:19
|
|
|
arkadaşlar @Seriyye ile aynı sorun bende de var. internet explorer (514 ün üzerindeki standard) ile internet sadece bir sayfa açılıyor diğer sayfalar gelmiyor. Yani hangi siteye girsem anasayfa geliyor ama diğer linklere basınca donup kalıyor. Opera nin bir kaç farklı sürümünü yükledim sonuç aynı ya bizim cihaz(lar)da problem var ÇÜNKÜ ipaq 514 ten internete bağlanmak hayal. siz biz çözüm biliyormusunuz. not: kapanırken Voice Messenger ipaq 500 series açılırken: 2.05.00 0.76 yazıyor bunlar normal mi quote:
Orjinalden alıntı: Seriyye 6,8- 8,6- 4, 4.1 operanın kaçtane buldu isem yükledim sürümlerini ama hiç biri çalışmadı. Üzerindeki explorer ise bir sayfa açıyor, ama devam edemiyor. Örnek: mynet ana sayfa açıyor, haberlere veya mail tiklayınca donup kalıyor örnek2: tckimlik yazıyorsunuz Vatandaşlık ve nüfus idaresi sayfası açılıyor TC KİMLİK SORGULA sayfası açılıyor şehirlerden hangisini seçersen seç ADANA ya gelip duruyor. (varsayılan hali yani) devam edemiyor. Benim cihazda bi sorun mu var. yoksa İnternet ipaq 514 te böyle mi ?
|
|
|
29 Kasım 2008; 4:50:34
|
|
|
arkadaşlar bu gün hp müşteri koordinatöründen cevap geldi, yanıt beklediğimiz gibi oldu "bu kullanıcı kaynaklı bir hatadır garanti kapsamına girmez" pazartesi günü Tüketici Hakem Heyetine başvuruyorum, ihtiyaç olması halında sizden telefonlarınızın resmini ve imei numarasını isteyebilirim bu konuda desteğinize ihtiyacım olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdoga -- 29 Kasım 2008; 4:49:58 >
|
|
29 Kasım 2008; 23:48:30
|
|
|
dostum uğraşma o bölgeye ufak bi stiker yapıştır gitsin daha hoş durur bence. değmez
|
|
|
29 Kasım 2008; 23:55:43
|
|
|
arlakadaşlar bu telefonda 3G olayı nasıl olacak programla çözebilirmiyiz yoksa kullanamyacakmıyız???????????
|
|
|
30 Kasım 2008; 0:10:36
|
|
|
slm arkadaslar ben vodafone hat kullanıyorum hp 514 umle vodafone live a baglanmak istiyorum,vodafona sms attım ayarlar gelmedi.acaba ayarları manuel olarak yapamazmıyım?ayarları bilen bir arkadas varsa ve yardımcı olursa cok memnun olucam...tesekkurler..
|
|
30 Kasım 2008; 0:26:02
|
| | | |