Giriş | |
|
|
|
17 Ekim 2008; 1:27:43
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ettu Dün telefonla konuşurken birdenbire kapandı. Açtım baktım şarjı dolu. Konuştuğum kişiyi ben arayayım dedim ama arayamadım. "şebeke yok" mesajı aldım. Wi-fi nin üstünde "Hizmet yok" yazısını görünce sim kartını çıkarıp taktım sonuç yok. Sim kartını başka bir telefona taktım kart çalıştı. Başka bir telefonun sim kartını telefonuma taktım. Yeniden "Hizmet yok" yazısı gördüm. Telefonu formatlamadan önce başına böyle birşey gelen var mı diye sorayım dedim. ETTU SORUN DEVAM EDİYOR MU?
|
|
17 Ekim 2008; 12:50:57
|
|
|
Evet atorbaci sorun devam ediyor. Formatlamak da çözüm olmadı. Hp destekle görüştüm. Muhtemelen anteninde sorun olabilir dediler. Arıza kaydı açtırıp telefonu bugün gönderiyorum.
|
|
17 Ekim 2008; 16:43:45
|
|
|
MMS Ağı ile çalıştı. tşk.ler.. quote:
Orjinalden alıntı: aslanoto Şununla Bağlan : MMS Ağı olmalı deneyin. .......................
"YAŞLANARAK DEĞİL YAŞAYARAK TECRÜBE KAZANILIR, ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR" 2001 CLIO 1.4 HB 16V RXT >>> [link=http:/****.com/files/88169234/manual_de_taller_renault_clio.pdf.html]CLIO SERVICE MANUAL (PDF) yıldızlar malum [/link] <<<
|
|
|
|
|
18 Ekim 2008; 12:41:30
|
|
|
inşallah sana yenisinden verirler.
|
|
18 Ekim 2008; 13:55:34
|
|
|
5 gündür bu cihazı kullanıyorum ama, 2004 den beri smartphone cuyum. önce MPx200 sonra MPx220, Motorola Q ve şimdi de hp 514 1. öncelikle ( diğer kullandığım smartphone (SP) lara göre) hızlı işlemcisi var 2. ses kalitesi gayet iyi 3. ekran boyutu bence yeterli 4. tipi, ağırlığı, şekli, şemali vs. kısacası ergonomisi çok iyi 5. BT ve WiFi cihazlarla çok çabuk kaynaşıyor-dost canlısı :) 6. şimdiye kadar kullandığım en hızlı internet hizmetini sunan cihaz bu (SP cihazlara dışında SE, nokya, samsung, motorola, Plips vs. pek çok cihaz daha kullandım aynı zamanda e-ticaret yapmaktayım) Banka hesaplarına bile girip çıkıyorum. Eksileri: 1. ekran yüzeyi çabuk kir tutuyor ve çiziliyor, çok nazik kullanmak ve mutlaka slikon koruyucu gibi bi şey takmak gerekir. 2. hafıza kartı arızalı çıktı hepsiburada ya geri gonderdim, yenisini verceklerini söylediler. Dün gönderdim bakalım müşteri hizmetleri ne kadar hızlı. 3. VoiceMessenger özelliğini çözemedim. Onu çözersem çok işime yarayacak sürekli araba kullandığım için, tüm dosyalarımı sesle kumanda etmek harika olur. BT kulaklık kullanıyorum ama şarj çabuk bitiyor. 4. BT ve WiFi şarjı çok çabuk bitiriyor. Normal kullanımda da 2 gün gitmiyor şarj. Belki pil yeni diye böyle. Ama hep boyle sürerse yedek pil almam gerekecek. (eskiden Motorola MPx200 kullanırken, 2-3 gün giderdi. ve pil 600 mili amperdi bu 514 ipaq in ise pili 1100 yazıyor ama hiçte tahmin ettiğim gibi çıkmadı)
|
|
|
18 Ekim 2008; 14:10:53
|
|
|
hafiza kartın sağlamdr.bu telefon kart seçiyor.ya hp nin kendi sd kartını ya toshiba kart alırsan sorun yaşamassın.diğer markalarda sorun çkartabiliyor.kingston,bigboy,aidata, vs.bence toshiba al.bu kart olay çok tartişidi.sonuçta toshibada karar kıldım.hiç problem yapmıyor.
|
|
20 Ekim 2008; 18:14:07
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: infileXible 5 gündür bu cihazı kullanıyorum ama, 2004 den beri smartphone cuyum. önce MPx200 sonra MPx220, Motorola Q ve şimdi de hp 514 1. öncelikle ( diğer kullandığım smartphone (SP) lara göre) hızlı işlemcisi var 2. ses kalitesi gayet iyi 3. ekran boyutu bence yeterli 4. tipi, ağırlığı, şekli, şemali vs. kısacası ergonomisi çok iyi 5. BT ve WiFi cihazlarla çok çabuk kaynaşıyor-dost canlısı :) 6. şimdiye kadar kullandığım en hızlı internet hizmetini sunan cihaz bu (SP cihazlara dışında SE, nokya, samsung, motorola, Plips vs. pek çok cihaz daha kullandım aynı zamanda e-ticaret yapmaktayım) Banka hesaplarına bile girip çıkıyorum. Eksileri: 1. ekran yüzeyi çabuk kir tutuyor ve çiziliyor, çok nazik kullanmak ve mutlaka slikon koruyucu gibi bi şey takmak gerekir. 2. hafıza kartı arızalı çıktı hepsiburada ya geri gonderdim, yenisini verceklerini söylediler. Dün gönderdim bakalım müşteri hizmetleri ne kadar hızlı. 3. VoiceMessenger özelliğini çözemedim. Onu çözersem çok işime yarayacak sürekli araba kullandığım için, tüm dosyalarımı sesle kumanda etmek harika olur. BT kulaklık kullanıyorum ama şarj çabuk bitiyor. 4. BT ve WiFi şarjı çok çabuk bitiriyor. Normal kullanımda da 2 gün gitmiyor şarj. Belki pil yeni diye böyle. Ama hep boyle sürerse yedek pil almam gerekecek. (eskiden Motorola MPx200 kullanırken, 2-3 gün giderdi. ve pil 600 mili amperdi bu 514 ipaq in ise pili 1100 yazıyor ama hiçte tahmin ettiğim gibi çıkmadı) Hafıza kartı seçiyor. Ben de hepsiburada'dan almıstım kart çalışmamıstı fakat normalde calısıyor. O yuzden toshiba marka kart almalısın. Benim pilim wifi-oyun-Bt kullanmazsam en az 4 gun gidiyor. Fakat HP pil konusunda çok hassas. Mutlaka telefonunu kapalı şarj etmelisin ve pil uyarısı verdiği anda şarja takmalısın. Pilin bitiip telefonum tamamen kapansın sonra sarja koyarım dersen dediğin gibi 2 gun dayanmaz:) Eğer oyle bir durum olursa bataryayı çıkar ve 15-30 dakıka arası bekle. Sonra tekrardan bataryayı takıp şarj et. Boyle yaparsan batarya kendini kalibre ediyor ve pil yine normal haline dönüyor.
|
|
21 Ekim 2008; 20:02:59
|
|
|
aypagim nokta kom diye bi site var oraya girdim ve "Fix battery drain drain issue" isimli bi dosya önerdiler zaten linke tiklayinca hp.com.tr nin ipaq 500 destek sayfasına yonleniyorsunuz- neyse o belirttikleri dosya hp nin yayinladığı bateri-pil yaması imiş, onu yükledikten sonra pil dayanma süresi değişti. şu an 3 gün gidiyor pil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infileXible -- 21 Ekim 2008; 19:58:28 >
|
|
|
21 Ekim 2008; 21:50:02
|
|
|
o yama ben sana söyleyim beş para etmez.HP kendi kusurunu güya o yamayla düzeltmiş gibi gösteriyor.böylelikle kendininden o sorumluluğu alıyor.bataryanız wifi yada blutoothlu kullanmla en az 2 gün yetiyorsa telefonunuzda herhangi bir sorun yok.hangi muadil cihaza bakarsanız bakın bu süre hemen hemen ayndır.hatta hp bu konuda iyidir.ancak HP nin yama yayınlaması şundan kaynaklandı bazı cihazlarda batarya göstergesi 2 diş gösterdiği halde aniden telefon bayarya bitti diyerek kapatıyordu kendini.ama başta dediğim gibi bu yamann pek iş görmediğini bu sorunu yaşayan arkadaşlar söylemişlerdi.
|
|
22 Ekim 2008; 10:43:43
|
|
|
anladım ama. ben gün içinde defalarca beylikdüzü ile küçükköy arasında gidip geliyorum. Cihazı aldığım ilk iki gün avcılar da bitti pil :) yamadan sonra ise 2 gün geçtiği halde hala 2 diş gösterge vardı. dün akşam 3ncü gündü şarj edeli ve hala iki diş gösteriyordu. bende gece şarja taktım sabah 06,30 da çıkardım. bakalım ne kadar gitcek.
|
|
|
22 Ekim 2008; 17:21:36
|
|
|
Fakat son iki gündür hiç BT kulaklık kullanmadım. Mutlaka bunun da bi etkisi vardır. yarın kulaklığı yanıma alcam öyle deniyecem. Birde birşey sorayım bu cihazın yedek pilini nerden bulabiliriz ve kaç paradır bilen var mı
|
|
|
22 Ekim 2008; 17:47:38
|
|
|
yedek pilini HP den almak gerekiyormuş.başka marka pili engelleyen bir mekanizma varmış. quote:
BATARYA HAKKINDA elimde ABD den aldığım kullan at tarzı bir motorola var. Sıkı durun oradan 9.9 doalra aldığım içinde 10 doalrlık konuşma hakkı bulunan telefonun pili ile bizim pil aynı.. Azımın sualrı akarak OHH be ojinal pilin aynısı diyerek bizim hp ye taktım. Aç tuşuna bastığımda ne il ekarşılaştığımı biliyormusnuz? Yanlış yada orjinal olmayan pil uayrısı. Halbuki hp nin pili motoralyı gayet güzel çalıştıyordu. ikiside 1100 mh. aynı voltaj aynı amper üretim aynı pileri kağıtları herşeyleri aynı..Ancak hp deki amcamlar pile yazılım ile korsan pil korumasına geçmişler tebrik ettim aferim dedim bu terbiyesizlikleri yüzünden.. Pil olayına gelince.. Benim tek akrşılaştırğım sorun yüzde 100 den 30 a kadar 4 4.5 günde geliyor 30 dan 0 a gelip bitmesi 10 saatte falan gerçekleiyor..yani pilin dibinde sorun var..
|
|
22 Ekim 2008; 18:07:16
|
|
|
repligo tavsiye ederim 3 yıldır kullanıyorum. programı aynı zamanda PC ye de kuruyor. word dosyalarını pdf dosyalarını çevirebiliyor quote:
Orjinalden alıntı: aslanoto türkçe karakter destekleyen bir pdf okuyucu öneriniz varmı ?
|
|
|
23 Ekim 2008; 23:56:15
|
|
|
arkadaşlar cihazı salı servise götürdüm bugün aldım şikayetlerim "kendi kendine durduk yere ve şarj dolu iken kapanması, konuşma sırasında karşılıklı olarak sesleri kesiyordu yani ne onun sesi nede benim sesim karşıya gidiyordu, wifi de sorun yaşıyordum bağlantıları görmüyordu gördüklerinede bağlanmıyordu, pil max. 1.5 gün gidiyordu ve klasikleşen mesajdan sorna 3 kere titreme olayı vardı" cihazın board'unu değiştirmişler ve sıfır pil takmışlar bakalım sorunlarım devam edicekmi gelişmeleri sizlerle paylaşıcam
|
|
|
24 Ekim 2008; 16:54:54
|
|
|
Geçmiş olsun. İnşallah bizim baısmıza gelmez :)
|
|
24 Ekim 2008; 17:20:50
|
| | | |