Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ Windows Mobile 6

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: ^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ Windows Mobile 6 Sayfa: <<   < önceki  51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ramsay

11 Temmuz 2008; 14:35:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

dostum benimki t9 kullanmadığım halde bu şekilde..

quote:

Orjinalden alıntı: phoneman

quote:

Orjinalden alıntı: ramsay

arkadaşlar sizede oluyomu bilmiyorum danışmak istedim..gelen msj'a yanıtla dediğimde bazen yazılacak msj karakter sayısını 70 olarak gösteriyor..70 i geçincede haliyle çift msj olayına giriyo.her zaman da yapmıyo galiba..var mı aynı dertten müzdarip??

iki mesaj ustte aynı soruyu sormustum cevabı da geldı..

"YAŞLANARAK DEĞİL YAŞAYARAK TECRÜBE KAZANILIR,
ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR"
2001 CLIO 1.4 HB 16V RXT

>>> [link=http:/****.com/files/88169234/manual_de_taller_renault_clio.pdf.html]CLIO SERVICE MANUAL (PDF) yıldızlar malum [/link] <<<
phoneman

11 Temmuz 2008; 16:14:05 

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar sizede oluyomu bilmiyorum danışmak istedim..gelen msj'a yanıtla dediğimde bazen yazılacak msj karakter sayısını 70 olarak gösteriyor..70 i geçincede haliyle çift msj olayına giriyo.her zaman da yapmıyo galiba..var mı aynı dertten müzdarip??

T9 kullanmasan da normal yazsan da TR karakter kullanmayacaksın. TR karakter kullanıyormusun mesela Ş, Ö, Ç gibi..

ramsay

11 Temmuz 2008; 21:51:15 

kullanıyorumdur heralde..bide öyle deniyeyim..tşk.ler..

quote:

quote:

quote:

quote:

T9 kullanmasan da normal yazsan da TR karakter kullanmayacaksın. TR karakter kullanıyormusun mesela Ş, Ö, Ç gibi..

2001 CLIO 1.4 HB 16V RXT

>>> [link=http:/****.com/files/88169234/manual_de_taller_renault_clio.pdf.html]CLIO SERVICE MANUAL (PDF) yıldızlar malum [/link] <<<
atorbaci

12 Temmuz 2008; 15:30:12 

youtube açmak

Başlattan Çalıştıra tıklayınız ve aşağıdaki satırı olduğu gibi yazıp enter tuşuna basınız.

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

Entere bastığınızda Birlikte Aç penceresi çıkacak. Pencereden Not Defterini seçiniz ve açılan Not Defteri penceresinin en alt satırına aşağıdaki satırları yazınız.

208.117.236.70 youtube.com
208.117.236.70 www.youtube.com

bunu cebe nasıl uyarlarız fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atorbaci -- 12 Temmuz 2008; 15:46:19 >

PAYLAŞIM PORTALI(kotalı kullanıcılara önermiyorum)
atorbaci

12 Temmuz 2008; 15:44:23 

quote:

siz sanırım ilk rom güncellemesini yapmadınız.bildiğim kadarıyla o günceleme öncesi 70 karakterdi.sonra yükselmişti.

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=tr&cc=tr&prodTypeId=215348&prodSeriesId=3375716&swItem=hh-57032-1&prodNameId=3360097&swEnvOID=4014&swLang=38&taskId=135&mode=4&idx=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atorbaci -- 12 Temmuz 2008; 15:44:35 >

ramsay

12 Temmuz 2008; 22:05:20 

rom güncellemesi yaptım..ama bugün denedim arkadaşın dediği gibi türkçe karakter yazınca problem oluyor..
bundan sonra msj yazarken ü,ş,ç vs..yok..
bir tek pil yamasını yapmadım sorunum yok çünki..

quote:

Orjinalden alıntı: atorbaci

quote:

siz sanırım ilk rom güncellemesini yapmadınız.bildiğim kadarıyla o günceleme öncesi 70 karakterdi.sonra yükselmişti.

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=tr&cc=tr&prodTypeId=215348&prodSeriesId=3375716&swItem=hh-57032-1&prodNameId=3360097&swEnvOID=4014&swLang=38&taskId=135&mode=4&idx=0

2001 CLIO 1.4 HB 16V RXT

muscar

13 Temmuz 2008; 0:02:59 

selamlar arkadaşlar
ben bugün yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum ve bir kaç sorum olacak.
yeni aldığım telefonun bugün rom ve batarya güncellemesini yaptım .opera,office ve smart tolking yükledim. bu programları kurup denemeler yaptım. bu aradada msn ve windowslive bağlandım.herşey normal şekilde gidiyordu. bu arada telefona konturu bitik bir hat takılı ne olur ne olmaz diye deneme aşamasında bi sakatlık olmasın diye.iyikide öyle yapmışım.ben internete usp kablo ile pc üzerinden bağlıydım ve programları böyle denedim. telefonu pc den ayırınca ekrana baktığımda gsm yayınını gösteren simgenin yanında e harfi yanıp yanp sönüyor bu anladığım kadarıyla edge devrede demek herhalde. budurumda telefonun kitlendiğini turkcell frekansını bulamadığını karşıdan telefon araması yapıldığında cevap veremediğimi gördüm.telefonu kapatıp açınca yine olay düzelmedi. görev yöneticisinde açık görünmediği halde windowslivenin devamlı olarak edgeyi açıp bağlanmaya çalıştığını anladım. tabi kontür olmayınca bağlanamıyor ama telefonuda kasıyor devamlı bağlanmaya çalışarak. en sonunda ıd mi ve şifremi silmemle durum düzeldi. sonra yeniden ıd ve şifreyi girdim olayı birdaha yapmadı. acaba bu konu hakkında görüşü olan varmı?

soru olarakta 1) bankacılık işlemleri için internet bankacılığına giremediğimi gördüm bunun sebebi nedir? 2) çalma sesinde titret ve çalı şeçince titreşim birkere oluyor acaba bunun çözümü varmı?

hepinize şimdiden teşekkürler.
kolay gelsin

BİLGİ PAYLAŞTIKÇA FAYDALIDIR.
atorbaci

13 Temmuz 2008; 1:27:11 

kardeş edge veya gprs olayında başlat-ayarlar-bağlantılar-gprs içindeki ayarları sil bir daha bağlanmaz.

titreşimın 1 kere olma sorunu zaten vardı.ama ıngilizce olunca düzeliyor denmişti. ben denemedim.

bankacılık ise dediğin gibi sorunlu.genelde bankalar güvenliği yüksek tuttukları için site platformlarını yüksek sürümlerle kullanıyorlar. telefonunun programları alt sürüm olduğu için giremiyor. mesela akbank sitesi. flash sürümü düşük uyarısı veriyor.

muscar

13 Temmuz 2008; 16:05:46 

quote:

kardeş edge veya gprs olayında başlat-ayarlar-bağlantılar-gprs içindeki ayarları sil bir daha bağlanmaz.

titreşimın 1 kere olma sorunu zaten vardı.ama ıngilizce olunca düzeliyor denmişti. ben denemedim.

bankacılık ise dediğin gibi sorunlu.genelde bankalar güvenliği yüksek tuttukları için site platformlarını yüksek sürümlerle kullanıyorlar. telefonunun programları alt sürüm olduğu için giremiyor. mesela akbank sitesi. flash sürümü düşük uyarısı veriyor.

ilgin için teşekkürler.
olay düzeldi dedim ama düzelmedi. aynı olayı tekrar yaşadım. gerçi gprs ayarlarını silince tamamda onuda silmek istemiyorum. benim sorunum galiba cihazda kurulu olan windowslive da .kendi kendine devreye giriyor. görev yönetisinden kaldırsanız bile yine giriyor. ıd veya şifre yi silince bu olay yok.gerçi fring yükledim şim di ama haylile ingilizce. cihaz üzerindekini kullanmak benim için daha faydalı bunu nasıl halledebiliriz. neden bu windowslive nasıl normal şkilde kullanacağız veya kendini nasıl kapatıldığı halde devreye sokuyor yardımcı olursanız sevinirim.
herkeze teşekkürler

BİLGİ PAYLAŞTIKÇA FAYDALIDIR.
mert82

13 Temmuz 2008; 16:46:05 

SELAM ARKADAŞLAR BİR KAÇ AYDIR BU TELEFONUN KULLLANICISIYIM GÜZEL BİR TELEFON OLMAKLA BİRLİKTE BİR KAÇ EKSİĞİ VAR TABİİ..BENDE BAZAN PİL SORUNLARI OLUYOR.AMA TELEFON YİNEDE GÜZELL.

BİR PROBLEMİMİ İLETMEK İSTİYORUM..?

TUŞ KİLİDİ DEVREDEYKEN KULAKLIKTAN GELEN ARAMALARI CEVAPLAYAMIYORUM YADA SESLİ KOMUT ÇALIŞTIRAMIYORUM BUNN BİR CÖZÜMÜ VARSA BENİ AYDINLATIRSANIZ ÇOK SEVİNECEĞİM?

BİRDE SKYPENİN BU TELEFON İÇİN OLAN SÜRÜMÜ YÜLEDİM AMA HATA VERİYOR SKYPEYİ BAŞLATTIĞIM ZAMN BUNUN NEDENİ NE OLABİLİR?

TEŞEKKÜR EDERİM

atorbaci

13 Temmuz 2008; 20:24:42 

quote:

Orjinalden alıntı: muscar

quote:

ilgin için teşekkürler.
olay düzeldi dedim ama düzelmedi. aynı olayı tekrar yaşadım. gerçi gprs ayarlarını silince tamamda onuda silmek istemiyorum. benim sorunum galiba cihazda kurulu olan windowslive da .kendi kendine devreye giriyor. görev yönetisinden kaldırsanız bile yine giriyor. ıd veya şifre yi silince bu olay yok.gerçi fring yükledim şim di ama haylile ingilizce. cihaz üzerindekini kullanmak benim için daha faydalı bunu nasıl halledebiliriz. neden bu windowslive nasıl normal şkilde kullanacağız veya kendini nasıl kapatıldığı halde devreye sokuyor yardımcı olursanız sevinirim.
herkeze teşekkürler

rica ederiz kardeş ne demek.gprs ayarları bu telefonda sms gerektirmez.lazım olunca donatıların içinde tam ismi aklımda değil bir uygulamayı çalıştırınca hemen yüklenir.windowslive konusunda ayarlar kısmında mail denetmesini "elle" ayarına getirmelisin.

atorbaci

13 Temmuz 2008; 20:28:15 

quote:

Orjinalden alıntı: mert82

SELAM ARKADAŞLAR BİR KAÇ AYDIR BU TELEFONUN KULLLANICISIYIM GÜZEL BİR TELEFON OLMAKLA BİRLİKTE BİR KAÇ EKSİĞİ VAR TABİİ..BENDE BAZAN PİL SORUNLARI OLUYOR.AMA TELEFON YİNEDE GÜZELL.

TUŞ KİLİDİ DEVREDEYKEN KULAKLIKTAN GELEN ARAMALARI CEVAPLAYAMIYORUM YADA SESLİ KOMUT ÇALIŞTIRAMIYORUM BUNN BİR CÖZÜMÜ VARSA BENİ AYDINLATIRSANIZ ÇOK SEVİNECEĞİM?

BİRDE SKYPENİN BU TELEFON İÇİN OLAN SÜRÜMÜ YÜLEDİM AMA HATA VERİYOR SKYPEYİ BAŞLATTIĞIM ZAMN BUNUN NEDENİ NE OLABİLİR?

TEŞEKKÜR EDERİM

diğerlerine girmeyeceğim skype sitesindeki uygulama bozuk.

sitemizde yayınlanmıştı. Engin ÖZÖREN kardeşimize teşekkür ederiz.

http://514ipaq.blogspot.com/2008/02/skype-altrmak.html

mert82

14 Temmuz 2008; 0:20:03 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mert82

TEŞEKKÜR EDERİM

diğerlerine girmeyeceğim skype sitesindeki uygulama bozuk.

sitemizde yayınlanmıştı. Engin ÖZÖREN kardeşimize teşekkür ederiz.

http://514ipaq.blogspot.com/2008/02/skype-altrmak.html

KARDEŞ TEŞEKKÜR EDİYORUM.....KULAKLIKLA CEVAPLAMA İŞİ BİLEN AR