Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ Windows Mobile 6

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: ^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ Windows Mobile 6 Sayfa: <<   < önceki  53 54 55 56 [57] 58 59 60 61 62   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
karakahin

23 Ağustos 2008; 0:00:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: karakahin

arkadaşlar yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. ancak baştan sona okuduğum halde bu telefona nasıl program kurulduğunu net olarak anlatan bir yazı bulamadım. 6600 da .sis yazılı programı tele gönderince tamamlanıyordu ama bu telefonda nasıl bir yol izleyeceğimi hala anlamış değilim. yada benim anladığım kadarını yazayım, eksik yeri varsa siz tamamlayın. şimdi A programını netten indirdik. içindeki .exe uzantılı kısmı telefona atıyoruz ve herhangi bir dosya bulucu(bu dosya bulucuyu da nasıl kuracaksam telefona, onuda bilmiyorum ya) ile .exe yazılı olanı bulup normal pc de program kurar gibi bu programı telin hafıza kartına kuruyoruz. herşey bittikten sonra normal olarak kullanıyoruz program ve telefonu.

birde birşey soracaktım, ben ikinci el aldım ve telin kulaklıkları yok. nasıl birşey tavsiye edersiniz... ben netten biraz bakındım ama birşey bulamadım...

arkadaşlar birde .avi uzantılı filmleri izlemek için bir pro buldum. dosyanın uzantısı .cab şeklinde ve edindiğim intiba bu .cab dosyasını telin içine atıyoruz ve dosya yöneticisi ile bulup çalıştırıyoruz. ancak ben bu dosyayı bulamadım. hadi buldum diyelim, nasıl çalıştıracağım. üzerine gelip tıklamak yeterli midir... yada sizin bildiğiniz bir pro varsa nasıl kurulduğunu da anlatarak buraya bir link koyar mısınız??? yardım edenlerden allah razı olsun valla...

sadakat sevgiyle,
cesaret itibarla,
ihanet intikamla ödenir...

Malzeme aldıklarım: nicaleus(bursa), adest(denizli)
atorbaci

23 Ağustos 2008; 0:10:50 

anlatmaya gerek yokki.activesnyc ile atmışsan ana hafızada my documents in içinde olur.dosya yöneticsinde dediin gibi o dosyaya tıkla.kurusun mu diyor evet diyorsun nereye kursun telefona mı sd karta mı diyor.sen de seçiyorsun.hepsi bu kadar.sonra başlata basıyorsun kısayolunu çalıştırıyorsun.

occipital

23 Ağustos 2008; 0:53:56 

akadslar nette dolanırken BEN Q E 72 yı gordum az once.bununda işeltım sıstemı wm6.acaba bu telı kullnaanan var mı aranızda?hp 514 ten ustun yada eksık yonlerı??nette hahkında pek fazla bısı bulamdım?

canayakın
occipital

23 Ağustos 2008; 13:10:24 

ya kimse BEN Q E72 kullanmıyor mu? Yada tel o kadar kötü mu hakkında hiç haber yok....

canayakın
alpbey78

23 Ağustos 2008; 18:02:41 

quote:

Orjinalden alıntı: occipital

akadslar nette dolanırken BEN Q E 72 yı gordum az once.bununda işeltım sıstemı wm6.acaba bu telı kullnaanan var mı aranızda?hp 514 ten ustun yada eksık yonlerı??nette hahkında pek fazla bısı bulamdım?

arkadaşım buradan inceleyebilirsin.ama yazdığına göre (forumu tam okumadım) türkiyede satışa sunulmayacakmış.

http://forum.donanimhaber.com/m_12374590/mpage_1/key_/tm.htm

karakahin

24 Ağustos 2008; 10:14:46 

arkadaşlar, bu sabahtan itibaren telefonumda 2 dakikada bir şu uyarı geliyor:

Depolama Alanı:
Uyarı:
Telefonunuzdaki boş depolama alanı azalıyor. Eski veya kullanılmayan öğeleri silerek daha fazla boş alan oluşturun.

işin garip tarafı ise, kurulu olan 3 program var, onlarda hafıza kartına kurulu. activesync ile program ekle kaldır a bakıyorum, bu 3 program gözüküyor ama onlarında büyüklükleri hep 0,0kb olarak gözüküyor. anlamadım gitti valla...
çözümü nedir ki sizce...

OLAYI ÇÖZDÜM ARKADAŞLAR:
my ringstones (neyse adı artık) akşam mp3 doldurmuştum. sonrasında bakmadan yattım. sonra yukarıdaki olay oldu. my ringstones klasöründen sildim mp3lerden, sorun düzeldi. şimdi aklıma gelen, bu my ringstones a yükleyip mp3 leri, sonrasında hafızakartındaki myringstones a atsam, teldekileri de silsem, acaba mp3 lerden zil sesi yapabilir miyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakahin -- 24 Ağustos 2008; 11:03:20 >

sadakat sevgiyle,
cesaret itibarla,

occipital

24 Ağustos 2008; 11:55:31 

Alpbey degiğın foruma baktım.türkiyede satışa sunulmuş.hp 514 yerine şimdide ben q e 72 sipariş vermeye düşünüyorum.yarın hepsiburada yada büroteknik ten siparişim verecem

canayakın
karakahin

24 Ağustos 2008; 13:47:58 

arkadaşlar, bir sorunum var. sim kartı ilk taktığımda hiçbir koplama falan yapmadı cihaz. sonra msn i açınca kim var kim yok hepsini yükledi tele. şimdi kişiler e bakınca eposta adresi olanda gözüküyor, normal telefonu olanda var. teldeki bu eposta ve tel numaralarını silip sadece simden telefona tel numaralarını kayıt yapmak için ne yapmam gerekiyor...

sadakat sevgiyle,
cesaret itibarla,

fatihto

24 Ağustos 2008; 14:35:44 

quote:

Orjinalden alıntı: aslanoto

SMS MMS GPRS acık ken internete bağlanmıyor int. ayarı kaparsan ! bende böyle çalışıyor.

hiç bağlantı soronu yok çok iyi bağlanıyor

SMS MMS VE OUTLOK MAİL CANAVARI !

vodafon SUPER 1 haftada 5000 sms paketini denedim :

2600 sms yolladım 3 GÜNDE sonrasında kontür kesmeye başladı bende durdum ,

KALAN yazıp yolladığımda 2400 mesajınızı kullanabilirsiniz mesajı geldi ama kullandırmadı kont bitti müşteri hizmetlerinide arayamadım ordandan kontür kesecekti,

15 kontüre 5000 sms YALAN bu durumda varmı 5000 sms yi tam yollayabilen

bu telefon sayesinde pc den 3 ay uzak kalabildim, bu telefonda sms yazmak adresler vs çok kolay tuşların yumuşaklığı önemli , NE ELİNİZ YORULUYOR NE KAFANIZ.

SINIRSIZ SMS GELEN GİDEN GONDERİLMİS KUTULARI VAR İÇİNDE 9000 SMS VARDIR SORUN YOK UYARI YOK SİLME DERDİ YOK YAVAŞLAMA YOK
SMS MMS VE OUTLOK MAİL AYNEN DENEDİM AYNI MANTIKLA SINIRSIZ ÇOK MUKEMMEL ÇALIŞIYOR BU KONUDA 1 NUMARA

yazarken tekrar kelimeler otomatik gelebiliyor t9 oneririm çok hızlı oluyor yeni kelimeleri otomatik

kaydediyor veya t9 düzenlenebiliyor tr karaktersiz ekleyin 160 karakter de gidiyor tr bazı karakterlerle 70 e düşüyor.

sms ye adresleri tek tek eklemek gerekiyor.

ACELE lazım olan adres defterinde ki gurubu tek seçimle sms yi tüm guruba veya tüm listeye 2 TIKLA kolay gönderebilmenin yolu varmı? ACELE

200 gibi sınırlı gelen giden kutusu ile sonyericson w810i de benzer bir gonderim çok yorucu oldu ellerim yamuldu tuşların sertliği açısından.

audio notes ses kayıt kurulu bikaç konuşmadan sonra sesde yüksek parazit yapıyor ve duyulmuyor teli kapatıp açınca düzeliyor, ve konuşurken gelen sesi dışarı veriyor bunu nasıl engelleyebiliriz ?

bu 5000 sms mevzunu deneyen var mı acaba başka ?_ gerçekten kullanılamıyor mu 5000 sms ?

Hp Ipaq 614c Sıfır/Kutusu açılmadı/ bir haftalık ve garantili, Piyasa fiyatının yarısına Tıkla

http://www.travian.com.tr/?uc=tr8_178755
toros71

25 Ağustos 2008; 12:13:08 

cihazın kablosuz bağlantısını nasıl yapabilirim iş yerinin kablosuz interneti var wi-fi yi aç diyorum bağlanıyor diyor daha ileri gitmiyor

ettu

25 Ağustos 2008; 20:23:49 

quote:

Orjinalden alıntı: toros71

cihazın kablosuz bağlantısını nasıl yapabilirim iş yerinin kablosuz interneti var wi-fi yi aç diyorum bağlanıyor diyor daha ileri gitmiyor

Telefonda wi-fi kapalı görünür. wi-fi üzerine gelip tıkla. wi-fi kullanılabilir yazısını görünce menüden wi-fi ayarlarına gel. kablusuz ağınızın ismi atıyorum "zoom" olsun. Üzerinde kırmızı renkli kilit olan "zoom" üzerine gel ve menü tuşu ile düzenle seç. İleri de. Aşağıda görülen " ağ anahtarı" kısmına kablosuz ağınızın şifresini yaz. İleri ve son de.
Yada 2. yöntem
wi-fiyi açınca "yeni kablosuz ağlar var. Kullanılabilir aların listesini görmek ister misiniz? diye sorar. Evet deyin. Kablosuz ağ kısmına şifreyi yazın. İleri ve son deyince kablosuz ağa bağlanmış olursunuz.

ettu

25 Ağustos 2008; 20:27:18 

atorbaci
Telefondan pc'yi yönetmek bana göre çok ilginç. Henüz deneyemedim ama en kısa zamanda deneyeceğim.
sonucunu da yazarım.

atorbaci

26 Ağustos 2008; 2:39:55 

quote:

Orjinalden alıntı: ettu

atorbaci
Telefondan pc'yi yönetmek bana göre çok ilginç. Henüz deneyemedim ama en kısa zamanda deneyeceğim.
sonucunu da yazarım.

evet telefonla yönetmek ve pc içindeki dosyaları cebe kopyalamak için vnc bağlantısı gerekiyordu.bu program bunu çok kolayca yapmayı sağlamış.

karakahin

26 Ağustos 2008; 21:19:47 

quote:

arkadaşlar, bir sorunum var. sim kartı ilk taktığımda hiçbir koplama falan yapmadı cihaz. sonra msn i açınca kim var kim yok hepsini yükledi tele. şimdi kişiler e bakınca eposta adresi olanda gözüküyor, normal telefonu olanda var. teldeki bu eposta ve tel numaralarını silip sadece simden telefona tel numaralarını kayıt yapmak için ne yapmam gerekiyor...

arkadaşlar gerçekten acil,yardım eder misiniz... aradığım kişiyi bulamıyorum, silemiyorum... lütfen...

sadakat sevgiyle,
cesaret itibarla,

alpbey78

27 Ağustos 2008; 0:22:12 

quote:

quote:

arkadaşlar gerçekten acil,yardım eder misiniz... aradığım kişiyi bulamıyorum, silemiyorum... lütfen...

arkadaşım sakın msn adresi olanları sileyim deme cihazı ilk aldığımda aynı şey benimde başıma geldi
msni açtım oradaki herkesi kişilere kopyaladı. böyle olunca bir kişiden iki tane kişilerde oluştu. bende tüm kişileri sildim. tabi msn adresi olanlarıda. sonra simden kopyalama yaptım.ertesi gün bilgisayardan msni açtım.bir de ne göreyim. msn listemde kimse kalmamış. cihaz msn ile aşleşme yapıyor. bu yüzden msndeki herkes gitmişti. çözümü şu : hem msn adresi olan hemde kişilerde kayıtlı olanları tespit et. sonra bilgisayarında msni aç ve bu kişileri düzenleyerek msn üzerinden telefon numaralarını gir. sonra hpden msni aç ve eşleşme yap. hpdeki kişilerde msn ikonu olanların içine baktığında hem msn adresini hemde telefon numarasını görmen lazım. bu şekilde görüyorsan (tabi listede yine bu kişileri iki defa göreceksin) msn ikonu olmayan ikincisini sil. kişiler listesini bu şekilde düzenlemelisin yoksa hem msn adresi olan hemde cep telf. olan aynı kişiyi iki defa görürsün.
umarım karışık anlatmamışımdır.biraz karışık farkındayım...
bir not : msn kişilerine mutlaka takma isim bölümünden kişinin gerçek ismini yaz.böylece hpde kişiler isimleriyle gözükür.aksi halde sadece kişinin yazdığı saçma sapan isimler görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpbey78 -- 27 Ağustos 2008; 0:22:10 >

karakahin

27 Ağustos 2008; 8:21:17