Selam arkadaşlar, Usb den active sync ile eşitleme yaparken aynı zamanda şarjda oluyor. Daha önceki cihazımda şarj işlemini kapatmıştım.Bu cihazda nerden kapatabilirim?
Selam arkadaşlar, Usb den active sync ile eşitleme yaparken aynı zamanda şarjda oluyor. Daha önceki cihazımda şarj işlemini kapatmıştım.Bu cihazda nerden kapatabilirim?
Arkadaşlar sonuç olarak alayım mı almayayaım mı ne dersiniz ? Teşekkürler.
Eğer tam anlamıylar PDA istiyorsan bıraz daha ustune koyup daha ıyı modelleri alabilrsin. Çünkü bu telefonun ekranı diğer PDA lara göre küçük. Ama diyorsan onlara kadar para vermem, bu fiyata boyle telefon bulamazsın. Ben cok memnunum. Ekranın küçük olmasına rağmen filmimi de izliyorum, interenetime giriyorum, müziğimi de dinliyorum. Son derece memnunum. Şarjı da eğer Wi-Fi veya film izlemezsen en az 3 gun gıdıyor.
Zaten telefon çok kaliteli. HP çok karizma duruyor:)
vodafon SUPER 1 haftada 5000 sms paketini denedim : demiştim yarıda kontür gitmeye başlamıştı bunu sordum sitesinde ertesi gün aradılar farklı şebeke no ya gitmiş ondan kont süşmüş dediler, peki öyle olsun dedim, listede her şebekeden no var olabilir, neyse 5000 sms yi bu telefonla 1 haftada kesin rahat yollarsınız ben gene yollayacam numara topluyorum, kız no ları tabiki, :) , tüm listeye otomatik gönderebilme imkanımız varmı olmazsa , başka telefon varmı varsa yazın
selam arkadaşlar. ben bu kılıf konusunda bişey danışacaktım. N73 kılıf tam oturuyor dediler bir tane aldım fakat telefonu tam olarak içine almıyor 1 cm kadat tlf dışarda kalıyor. acaba n73 lerde model farkımıvar yoksa n73 diye bize başka kılıfmı kakaladılar. teşekkürler.
selam arkadaşlar. ben bu kılıf konusunda bişey danışacaktım. N73 kılıf tam oturuyor dediler bir tane aldım fakat telefonu tam olarak içine almıyor 1 cm kadat tlf dışarda kalıyor. acaba n73 lerde model farkımıvar yoksa n73 diye bize başka kılıfmı kakaladılar. teşekkürler.
arkadaşım n73 kılıfı oluyor.ben de kullanıyorum sen galiba başka kılıf almışsın...
Arkadaşlar buradan size telefondan hehangi bir PC yi nasıl yönetebileceğinizi anlatmak istiyorum.ben bunu wifi nin bağlı olduğu bir pc de denedim.siz bunu uygun ortamları hazırlamak kaydıyla GPRS ve EDGE de de kullanabilirsiniz.hatta sabit bir IP alırsanız profesyonel olarak pc yi yönetebilirsiniz.monitorun görüntüsü cebe geliyor.klavye,fare ve zoom gibi işlevsel fonsiyonlar var.mouse click soldaki en üst tuş.
programın iki boyutu var birisi PC ye kurulmakta diğeri haliyle telefona.
pc ye kurduğumuz yazılımı ayarları hiç değiştirmeden sadece parola koyalım.pc de sağ alt tarafta programın simgesinin olması yeterli. daha sonra pc mizin local ip nosunu cep telefonunda yazıyoruz. bu ip nosu genel olarak 192.168.1.xxx olabilgiği gibi 10.0.0.xxx de olabilir.bunu ağ bağlatınızdan görebilirsiniz.eğer pc nize uzaktan bağlanacaksanız reel ip girmelisiniz.ama internet her gidip gelmede yeni bir ip alacağı için bu sabit ip hizmetiyle daha kalıcı olabilir.telefonda ip yi girdiniz daha sonra PC ye yazdığınız parolayı girin.ve bağlanıyosunuz.bundan sonra pc yi yönetin.