Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ Windows Mobile 6

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: ^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ Windows Mobile 6 Sayfa: <<   < önceki  49 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
soran2

15 Mayıs 2008; 14:59:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Benim telefon iyice sapıttı arkadaşlar,biyeri arıyorum kitleniyor,pili çıkarmadan düzelmiyor,ekran donuyor ne yapsam nafile,dün baktım baz istasyonu sinyali yok,aramış kaç kişi bulamamış,batarya sorunu zaten malumunuz.Yaa bu tam istediğim gibi bir telefon,vazgeçmekte istemiyorum.Şimdi yolum servise düşsün diye bekliyorum.Servistede yalap şap bakıp abi bu normal derlerse o zaman kırarım hp'nin ortasında telefonu,bakalım ne yapacaz.

Yukarıda resmi olan,yeni çıkan Hp modeli 145gr,çok ağır,takoz isteyen alsın arkadaşlar.150gr sony P990i kullanmış biri olarak söylüyorum 100ytl deseler almam yeni hp'yi.100gr'dan sonrası insana eziyet.

soran2

15 Mayıs 2008; 15:04:33 

HP İpaq 514 alacak olanlar,hafıza kartında "TOSHİBA" tercih edin.Yoksa büyük ihtimal uyum sorunu yaşayacaksınız.

the enemy

15 Mayıs 2008; 16:29:57 

bende donma falan olmuyor ama bataryada sorun var hala düzeltemedim servise de götürmeye üşeniyorum dediğin gibi salla baş bakıp bşi yok diycekler sonra uğraş dur

ayrıca sen o efsanevi ericson 688 kullanmadın galiba 160 gr

βλĆЌ FЯǾМ ŦĦΣ ĐΣλĐ
soran2

15 Mayıs 2008; 17:33:42 

quote:

Orjinalden alıntı: the enemy

bende donma falan olmuyor ama bataryada sorun var hala düzeltemedim servise de götürmeye üşeniyorum dediğin gibi salla baş bakıp bşi yok diycekler sonra uğraş dur

ayrıca sen o efsanevi ericson 688 kullanmadın galiba 160 gr

Yok ben kapaklı 768 ve T10i kullandım,gayette memnundum,halada durur.Sonra 2003'te philips fisio 625 aldım ve inanılmaz memnun kaldım,şarjı 2-3 güne düştü diye bunu aldım,yağmurdan kaçıp doluya tutuldum anlıyacaanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soran2 -- 15 Mayıs 2008; 17:33:00 >

tireli01

16 Mayıs 2008; 1:59:39 

ya arkdaşlar bu kadar sorunu olan özellikle pil sorunu olan bir cıhazı hp gibi bir marka cözemeyip bu kadar insanı madur etmesi gerçekten tuhaf bir durum deyilmi

the enemy

16 Mayıs 2008; 11:15:37 

telefon aslında çok güzel ama bi kaç sorunu var keşke onları çözmeden piyasaya sürmeselerdi cihazı

βλĆЌ FЯǾМ ŦĦΣ ĐΣλĐ
mesut-1984

16 Mayıs 2008; 14:17:23 

Merhaba

Bende HP ipaq 514 almayı düşünüyorum..Yalnız 2 sorunum var

1) ''HP ipaq 514'' herhangi bir dağıtım olarak LİNUX iletişim sistemi kuruyor mu yada çalıştırabiliyor mu? Olsa çok süper olur..

2) Wİndows mobile 6.1 sürüm çıktı buna yüklenebiliyor mu?? Yani wm6.1 yükseltebilir mi??

Cevabınız yazarsanız çok sevinirim..Kolay gelsin

soran2

16 Mayıs 2008; 16:48:53 

Arkadaşlar creative ep-630 kulakiçi kulaklık almayı düşünüyorum ne dersiniz,aranızda kullanan varmı?

İpaq 514'ün zaten ses kalitesi güzel yakışır diye düşünüyorum.

the enemy

16 Mayıs 2008; 17:47:23 

quote:

Orjinalden alıntı: mesut-1984

Merhaba

Bende HP ipaq 514 almayı düşünüyorum..Yalnız 2 sorunum var

1) ''HP ipaq 514'' herhangi bir dağıtım olarak LİNUX iletişim sistemi kuruyor mu yada çalıştırabiliyor mu? Olsa çok süper olur..

2) Wİndows mobile 6.1 sürüm çıktı buna yüklenebiliyor mu?? Yani wm6.1 yükseltebilir mi??

Cevabınız yazarsanız çok sevinirim..Kolay gelsin

sorularına bildiğim kadarıyla cevap vereyim
1. sorun benim bildiğim kadarıyla başka işletim sistemi yüklenmiyor

2. sorun henüz windows mobile 6.1 güncellemesi çıkmadı ipaq 514 için, yalnış hatırlamıyosam bi forumda okumuştum ipaq 514 için 6.1 güncellemesi çıkmıycakmış. bende onların yalancısıyım

βλĆЌ FЯǾМ ŦĦΣ ĐΣλĐ
the enemy

16 Mayıs 2008; 17:50:48 

quote:

Orjinalden alıntı: soran2

Arkadaşlar creative ep-630 kulakiçi kulaklık almayı düşünüyorum ne dersiniz,aranızda kullanan varmı?

İpaq 514'ün zaten ses kalitesi güzel yakışır diye düşünüyorum.

dostum bizim telefonun kulaklık çıkışı 2.5 mm biliyosun dimi normal kulaklar 3.5 mm creative 2.5 mm çıkışlı kulaklıkları varmı
bide o kulaklıktan arkadaşımda var o gayet memnun bende denedim gerçekten çok güzel

βλĆЌ FЯǾМ ŦĦΣ ĐΣλĐ
soran2

16 Mayıs 2008; 19:41:06 

2.5 mm olması çokta sorun değil,mediamarkt'tan 5ytlye dönüştürücü kablo aldım.sorun yaratmıyor şu an sennheiser px-30 kullanıyorum gayet memnunum ama dışarda dinlemek için kulakiçi istiyorum.Creative'i çok övdüler yoksa sennheiser cx-300(90ytl) alacaktım.

ep-630 mediamarkt'ta 65ytl,pahalı geldi bana,bimekste 46ytl ama yok dediler.

Gittigidiyordan kulaklık alırken dikkat edin,sahtesini orjinal diye çakıyorlar.sennheiser cx-300 24ytl,komik dimi

minibus

16 Mayıs 2008; 20:40:18 

p.tesi gecesi sipariş verdim, salı sabahı kargoya verdiler, 330 ytl ye aldım. şimdilik sorun yok. bi istegim olacak.
hp 514 programlar ve oyunlar
hp 514 sorunlar ve çözümleri diye başlıklar açılsa çok iyi olur

atorbaci

16 Mayıs 2008; 21:10:06 

quote:

Orjinalden alıntı: minibus

p.tesi gecesi sipariş verdim, salı sabahı kargoya verdiler, 330 ytl ye aldım. şimdilik sorun yok. bi istegim olacak.
hp 514 programlar ve oyunlar
hp 514 sorunlar ve çözümleri diye başlıklar açılsa çok iyi olur

514ipaq.blogspot.com
www.ipaqim.com

ve daha nice site

PAYLAŞIM PORTALI(kotalı kullanıcılara önermiyorum)
valhalax

16 Mayıs 2008; 21:35:52 

330'a hangi siteden aldığınızı sorabilir miyim? Şu anda benim bildiğimen ucun 356'ya electroworld de satılıyordu.

HP ye doğru yönelmeye başladım. Ancak Toshiba g500 de ekran boyutu 2,3" ile daha büyük ve çözünürlük 320x240 ile daha fazla wireless internet ve office gibi uygulamalar için almayı düşündüğümden ekran alanı benim için önemli. Açık halini göremediğim için hala menulerini vs kontrol etme şansım olmadı. Wireless ile bağlanıp mailleri kontrol edip, sitelerde arama yapmak ve office dosyalarını görüntülemekte yeterince verimli mi? yoksa bütçeyi arttırıp PDA tarzı bir cihaz mı aramak gerek?

atorbaci

16 Mayıs 2008; 22:44:51 

valhalax kardeş bence ergonomi istersen hp al.ekran büyüklüğü ve nispeten daha hızlı bir işlemci için (fakat sistem wm5 olduğundan işlemciye çok yük biniyor efektif olarak pek fark yok) g500 al.ama g500 için kalınlık dezavantaj.office için ise şunu söyleyebilirim eğer görüntülemekten bahsediyorsak bu büyütme küçültme ayarları olduğundan sorun teşkil etmiyor.ancak düzenle için secenekler az.tabş başka office yazılımları kullanarak secenekler artıyor.fakat ingilizce kullanmak gerekiyor

PAYLAŞIM PORTALI(kotalı kullanıcılara önermiyorum)
hansoylu

17 Mayıs 2008; 10:35:21 

Satılık Hp ipaq 514 şubat 2008 de alınmıştır bir arkadaşım satıyor hasarsız dır daha program bile yüklenmedi içine

Fiyat: 300.-YTL
İrtibat Tel: 05423215302

Türk Telekom'un her ay hiç bir hizmet vermeden 14,17 YTL almasına karşıysanız tıklayın
therebederbrother

17 Mayıs 2008; 13:41:04 

Satılık ipaq 514 2gb kartı ile birlikte 270ytl çok temiz ve sorunsuz cihaz ankaradan elden teslim edilir iletişim için lütfen pm.ilgilenen herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therebederbrother -- 17 Mayıs 2008; 13:40:16 >

ettu