arkadaşlar merhaba; ben pil vitaminini 1 aydır kullanıyorum.sırf denemek için aldım. gerçi alıken arkadaşların anlattığı gibi bir pil sorunum yoktu. pil vitamini kullanım klavuzunda yazdığına göre 10 şarjdan sonra kendine geliyormuş. ben aldıktan sonra daha onu bulmadı şarj edeli ama 25 nisan sabah saat 7:30'da şarjdan çıkardım bugün 28 nisan saat 12:10 ve şarj göstergem %64 diyor. umarım açıklayıcı olmuştur...
pil vitaminini nerden aldın? nerelerde satışı var? baya faydası olmus gibi sanki ya
arkadaşlar ölmüş pillerde hiç bir faydası yok.bu pil vitaminini orjinal ve sağlam pillerde kullanılması tavsiye ediliyor. hepsiburada.com'da mevcut ama alacak arkadaşlara büyük boyunu alsınlar ben küçük boyunu aldım biraz ufak geldi.çünkü pilin %80'ini kaplaması gerekiyor.
hepsiburada'dan link atarmısn ben aradım bulamadım
arkadaşlar merhaba; ben pil vitaminini 1 aydır kullanıyorum.sırf denemek için aldım. gerçi alıken arkadaşların anlattığı gibi bir pil sorunum yoktu. pil vitamini kullanım klavuzunda yazdığına göre 10 şarjdan sonra kendine geliyormuş. ben aldıktan sonra daha onu bulmadı şarj edeli ama 25 nisan sabah saat 7:30'da şarjdan çıkardım bugün 28 nisan saat 12:10 ve şarj göstergem %64 diyor. umarım açıklayıcı olmuştur...
pil vitaminini nerden aldın? nerelerde satışı var? baya faydası olmus gibi sanki ya
arkadaşlar ölmüş pillerde hiç bir faydası yok.bu pil vitaminini orjinal ve sağlam pillerde kullanılması tavsiye ediliyor. hepsiburada.com'da mevcut ama alacak arkadaşlara büyük boyunu alsınlar ben küçük boyunu aldım biraz ufak geldi.çünkü pilin %80'ini kaplaması gerekiyor.
hepsiburada'dan link atarmısn ben aradım bulamadım
hepsiburada da kalmamış galiba ben oradan almıştım ama bu adreste şu an var
elektroworld'te bu telefon 395ytl.. dikkatimi çekti, araştırıyım dedim ama başlık 54 sayfa olmuş biraz bakındım ama pek faydalı birşey bulamadım kendi adıma. tabi böyle konuya aradan girmek hoş değil ama telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum ve fiyatı düşündüğüm civarda. windows mobile hiç kullanmadım pek bir bilgim yok ama sanırım çok iyi birşey :)
artılarını - eksilerini kısaca özetleyebilir misiniz yada kaçıncı sayfada varsa bulmama yardımcı olabilir misiniz ? genel olarak tavsiye eder misiniz ? kamerası çok önemli değil.. tuşları rahat olsun, msn falan kullanabiliyoruz sanırım, ağ da bağlanma problemi olmasın.. bu gibi özellikleri daha önemli benim için.
bir de boyut olarak e50 ile karşılaştırırsanız çok mu kalın acaba ? hepsi kutulu olduğu için inceleme fırsatım olmadı fotoğraflarından da net bir fikir edinemedim. şimdiden teşekkürler...
kardeş kısaca artıları en başta wi fi internet +sip desteği+messenger+bluetooth+office+cep telefonu büyüklüğü (ergonomi)+ve daha nice programı kurabiliyorsun.(mesela bütün konuşmalarını belleğe totmatik mp3 kaydeden tarih arayan isimleri vererek)
eksileri her micro sd yi okumuyor(tosiba sorunsuz).ekranı nispeten internet için biraz küçük ama opera mini kullanırsan hiç sıkıntı olmuyor.değişen batarya kullanım süresi(muadil telefonlara yani internetli telefonlarda şarj süresi daha iyi buna rağmen)
biraz daha okudum sayfaları pil süresinde bi tutarlılık yok sanırım bazen çok kısa giderken bazen 4-5 gün gidiyor sanırım.. messengerda sorun varmış acaba o düzeltildi mi ?? genel olarak gayet güzel özelliklere ve uygun bir fiyata sahip gördüğüm kadarıya...
cevap için teşekkürler
öncelikte artorbacı arkadaş telefonu verdim diye forumu ihmal etme ikinci olarakta arkadaşlar bu telefonda daha önce deyinildiği gibi orjinal pil kullanma için bir koruma yazılımı koymuşlar duyduğum kadarıyla yani dvd lerdeki bölge sınırlaması gibi ondan dolayı tam şarj ettikten sonra telin aküsünü çıkarıp her şarjdan sonra biraz 2-3 dakika bekletmek gerekiyomuş be denedim doğru gerçekten
Arkadaşım,dediğini bende uyguladım,gerçekten pil iyi dayanıyor,ne iş anlamadım,bir kere denemekle olmaz ama şimdilik iyi,ama ne olursa olsun.her seferinde çıkart-takmı yapcaz,ben yinede servise götürcem.Bulsunlar çaresini,telefondan gerçekten çok memnunum,bitek şu pil olayına takığım...
Bide şu bahsettiğin orjinal pil yazılımını registry'de bulup silemezmiyiz yaa,işi bilenler yardımcı olsunlar lütfen,belikde bu pili o program bozuyordur.
PERŞEMBE OLDU HALA ALTİVİ NİN SİTESİNDE ÜRÜNÜNÜZ TEDARİK EDİLMEKTEDİR YAZIYOR, 24 KEZ ÜST ÜSTE ARADIM HER SEFERİNDE SONUNA KADAR ÇALDI 24 ÜNCÜ DE AÇTILAR VE SİPARİŞİMİ İPTAL ETTİM. paranız 1 haftada hesabınıza gecer dediler onada itimadım yok. bilginize
kardeş kısaca artıları en başta wi fi internet +sip desteği+messenger+bluetooth+office+cep telefonu büyüklüğü (ergonomi)+ve daha nice programı kurabiliyorsun.(mesela bütün konuşmalarını belleğe totmatik mp3 kaydeden tarih arayan isimleri vererek)
eksileri her micro sd yi okumuyor(tosiba sorunsuz).ekranı nispeten internet için biraz küçük ama opera mini kullanırsan hiç sıkıntı olmuyor.değişen batarya kullanım süresi(muadil telefonlara yani internetli telefonlarda şarj süresi daha iyi buna rağmen)
kesinlikle al derim.
arkadaşım şu yukarda bahsettiğin konuşmaları belleğe kaydetme olayı nasıl oluyor ben orayı kaçırmışım galiba. zahmet olmazsa bi açıklasan.ayrı bir program mı kullanıyoruz? teşekkürler...
ANLAMAYACAK BİR DURUM YOK.PROGRAM NORMALDE ÜCRETLİ OLDUĞUNDAN ZAMAN KISITLAMALI.
AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA GÖRE BU KISITLAMAYI KALDIRABİLİRSİN..
programı kurun.sonra program kurulu olduğu dizindeki yani CEPTEKİ \Program Files\VITO\AudioNotes\AudioNotes.exe dosyasını PC ye atın.sonra crack dosyasını çalıştırın.ve bu dosyayı seçin.patch done yazısını gördükten sonra.bu dosyayı aldığınız dizine geri atın.programı çalıştırın.program sizindir.güle güle kullanın.
Dün akşam farkettim bluetoot tan bir şarkı yolladım ama şarkıyı nereye kaydettiğini bulamadım bir türlü....ayrıca şarkıyı yollayan tel den direk alamadım..bağlantıyı kurup önce benim ona bişi yollamam gerekti,daha sonra ondan bana geldi..bişileri yanlışmı yaptım anlamadım yardımcı olabilirmisiniz....teşekkür ederim şimdiden...
Bu arada kısa yollardan şayet arka planda çalışan programlarınız varsa "Çalışan programları listele" den sonlandırın. Bunlar da pili sömürürler. Bende "Görev yöneticisinde" çalışan programlar: appman.exe ve VCDaemon.... Şayet sizde bunlardan başka çalışan diğer programlar varsa sonlandırın.
Arkadaşlar çalışan programlar içinde bazen PCCommLoa.. diye birşey çıkıyor. Ne olduğunu bilen varsa açıklasın lütfen.Pil tasarrufu açısından sonlandırsak cihazın çalışmasına olumsuz bir etkisi olur mu?
Dün akşam farkettim bluetoot tan bir şarkı yolladım ama şarkıyı nereye kaydettiğini bulamadım bir türlü....ayrıca şarkıyı yollayan tel den direk alamadım..bağlantıyı kurup önce benim ona bişi yollamam gerekti,daha sonra ondan bana geldi..bişileri yanlışmı yaptım anlamadım yardımcı olabilirmisiniz....teşekkür ederim şimdiden...