Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ Windows Mobile 6

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: ^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ Windows Mobile 6 Sayfa: <<   < önceki  49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ettu

31 Mayıs 2008; 8:04:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Pil olayını hiç dert etmeyin. Bende 4-5 gün gidiyor. Bana göre bu telefonda pardon cep canavarında tek eksik şey dokunmatik ekranın ve kaleminin olmaması.
Şayet telefonunuzla çalışmanız bittikten sonra, arka planda çalışan programları görev yöneticisinden kapatırsanız, wi-fi ve bluetooth'u kapalı tutarsanız, pil aydınlatma süre sonu değerini 5-10 sn, ekran koruma etkinleştirme değerini de 30 sn ayarlarsanız telefonunuzu uzun bir süre rahatça kullanabilirsiniz.
Pil durumunu öğrenmek için Başlat-Ayarlar-Güç yönetimi veya Başlat-Başlangıç-Donatılar-Kaynak yöneticisi
Görev yöneticisini bulmak için Başlat-Başlangıç-Donatılar-Görev yöneticisi

soran2

31 Mayıs 2008; 11:05:56 

quote:

Orjinalden alıntı: ettu

quote:

Orjinalden alıntı: soran2

Benim Hp 10 gün oldu hala serviste.

Senin telefonda ne vardı ki tamir işi bukadar uzun sürürüyor. Ben gönderdiğimde 2 gün içinde geri gelmişti.

Ne bilim kardeş,yurtdışından parça bekliyoruz diye yazmışlar.Dahada haber yok.Komple değiştirseler bari,hazır düşürmüştüm sağı solu sıyrılmıştı,sıfırlanır hiç değilse...

hannibal

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

31 Mayıs 2008; 13:17:13 

Arkadaşlar internetten nasıl bakıyorsunuz servis durumuna? Benim şifrem yok fakat seri numaram var. Bi türlü bakamadım.

ettu

31 Mayıs 2008; 14:15:50 

quote:

Orjinalden alıntı: hannibal

Arkadaşlar internetten nasıl bakıyorsunuz servis durumuna? Benim şifrem yok fakat seri numaram var. Bi türlü bakamadım.

Sana "çağrı kayıt numarası" verilmiş olmalı. Yada 0 212 444 71 71 nolu telefondan bilgi alabilirsin.

hannibal

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

31 Mayıs 2008; 14:36:46 

quote:

Orjinalden alıntı: ettu

quote:

Orjinalden alıntı: hannibal

Sana "çağrı kayıt numarası" verilmiş olmalı. Yada 0 212 444 71 71 nolu telefondan bilgi alabilirsin.

seri no ile bakılmıyormu? Çağrı kayıt numarasını alayım ben.

Edit: Kayıt numarasını buldum. Bana gelen faksta varmış. Güvenlik numarası nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannibal -- 31 Mayıs 2008; 14:38:28 >

hannibal

Sisteme Gözat

1 Haziran 2008; 15:22:45 

İlgilenen kimse yokmu?

atorbaci

2 Haziran 2008; 0:40:36 

hocam soran2 arkadaşımız göndermiş servise göndermeyenler bilemez.soran2 ye PM at.

salcaki

2 Haziran 2008; 14:29:14 

quote:

Orjinalden alıntı: cemyuksel

Sevgili salçaki öncelikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim dediklerini aynen yaptım ve garmin programını actım program gps imi tanıdı ancak hala sinyal alamıyorum daha iyi gps doğruluğu bekleniyor diye bir şey cıkıyor ve orada kalıyor laptop ımda igo programı yuklu onunla aynı gps cihazı hiç sorunsuz calısıyor sence nerede hata yapıyor olabilirim?Teşekkürler...

merhaba
Kablosuz yönetici den bluetooth’u açın Royaltek cihazının on-off açma kapama düğmesini on ‘a yani aşağıya getirin. Kablosuz yöneticideyken menü>bluetooth ayarları>yeni cihaz ekle ‘ye basın ;bir süre bekledikten sonra bluetooth gps i bulacak ve ekranda BlueGPS 7D12B8 yazacak Şimdi ileriye basın geçiş kodunu girin bu 0000 veya 1111 dir.Bağlantı kurulunca gps inizin alt kısmında yeşil yanan ışık yeşil ve mavi şekline dönecektir.Bundan sonra telefonunuzun ekranında “aygıt için bir görünen ad girin “ diye menü çıkacak .Burada isterseniz gps in ismini değiştirebilirsinizi.İleri ye basın .gelen ekranda seri bağlantı noktasını telefonun ortasındaki navigatör tuşuna basarak seçin ve bitti ye basın. Bastıktan sonra gelen ekranda Menü > com bağlantı noktalarına basın tekrar menüye basarak “yeni giden bağlantı n..” ‘ na sonra seç e basın daha sonra bitti ye basarak çıkın.Şimdi Garmin mobile xt programını açın .Benim telefonumun sol üst köşesinde sinyal durumunu göstere kısım full gösteriyor.Ben sizin sorunuza cevap verebilmek için GPS i kapattım ve ekrana “ GPS cihazının konumu bulunamıyor lütfen cihazın açık ve kapsama alanı dahilinde olduğunu doğrulayın Aramaya devam edilsinmi? “çıkmakta.GPS i tekrar açtığımda ve evet e bastığımda gps cihazı aranıyor çıktı ve seyir için hazır diye yazı çıktı .ve program sorunusuz çalıştı.Sizin bahsettiğiniz Daha iyi gps doğruluğu bekleniyor la “Bolu tünelinden geçerken karşılaştım ama tünelden çıkınca bir süre sonra normale döndü.Bu durumda size şunu tavsiye edebilirim. Garmin menüsünde ilk açıldığında Menü > ayarlar >sistem ve uzak gps e basın ve burada bluetooth gps i kullanını işaretleyin ve daha sonra tekrar yukarıda saydığım işlemleri açık havada tekrarlayın ve bluetooth un altındaki işığın sarı mavi yandığını görün sorun büyük ihtimalle çözülecek .

hannibal

Sisteme Gözat

2 Haziran 2008; 18:48:49 

Internette tüketici ürünleri değilde ticari ürünlerden bakmak gerekiyormuş bugün telefonda öğrendim. Geçen hafta ürünü göndermiştim tamire, board ı değiştirmişler yarın cihaz elimde olacak. 7 günden az bir süre.

hmgurel

3 Haziran 2008; 17:08:39 

aradaşlar pil sorunu bende de var,,pil seviyesi %50'nin altına düştükten bir kaç dakika sonra pil tamamen boşalıyor ve telefon kapanıyor.Forumumuzdaki,www.ipaqim.com daki ve hp^nin kendi sitesindeki forumlardaki yorumları ve şikayetleri okudum..bu olayın pek bir çözüm yolu yok gibi gözüküyor,,servisi aradım bugun bilgi almak için ,,bana bu durumun pilden kaynaklandığını ve onlara göndermem gerektiğini söylediler,gerekli görülürse pil değişimi yapılır dediler,,pil değişiminin bu sorunu tamamen çözeceğini garanti edebilirmisiniz diye sorduğumda ise; bu problemle gelen telefonları teslim etiiğimizde tekrar anı problemle bize gelen müşteri pek olmadı dediler.Ben de "bu söyledikleriniz pek ikna edici değil,bu ürün kusurlu üretim hatası olan bir ürün o zaman "dedim ve iade etmek daha mantıklı olacak dedim,Telefondaki kişi " tabi iade de edebilirsiniz haklısınız "dedi,,burdan anladığım odur ki bu telde üretimden kaynaklanan bir sorun var ve tam anlamıyla çözülemiyor.Bilmem yanlış mı düşünüyorum,,daha tel'i alalı 1 hafta oldu,,belki ileriki günlerde diğer arkadaşalrın yaşadığı 10-12 saatte kapanma sorununu da yaşayacağım????

değişim-iade hakkım var,,sizce ne yapmalıyım???

Bu arada bir not: tel dun gece %48 pil gucundeyken kapandı tekrar,,ben de bataryayı cıkarıp uyudum.sabah kalktığımda bataryayı tele takıp ac prizden şarj ettim yaklaşık 2 saat 20 dk da doldu sinyalı verdi..Daha sonra ben bataryayı tekara cıkardım ve 20 dk dışarda beklettikten sonra cihaza takıp şarja taktım ve 28 dk daha şarj etti..:DDD sizcede ilginç değil mi? tam şarj olmuyor bataryası demekki?

not: hp sitesindeki rom ve fix battery drain updatelerini yaptım , ve master format(hard) atılmasına rağmen yaşıyorum bu sorunu.

soran2

3 Haziran 2008; 17:14:10 

Pil sorunu anakart ve batarya ortak kafayı yeme oranıda olabilir.Benim Hp 14 gündür serviste,artık telefonun tipini unuttum.Şimdi arayıp sıkıştırsam gönderin cart curt desem,belkide şişirip,tam manasıyla test etmeden gönderecekler.

Bu arada kanuni yenisiyle değişim talep etme hakkım kaç gün arkadaşlar,14 günü geçti bile,şu an talep etsem yenisiyle değiştirirlermi?

hmgurel

3 Haziran 2008; 17:31:52 

15 gun içinde ürünü iade etme hakkın olduğuna göre değişim hakkın da olur diye düşünüyorum ama yanıltmş olmak istemem araştırıp öğren derim.Bu tele ofnu ne zamandı rkullanıyorsun arkadaşım? sorunun neydi tam olarak senin?
quote:

Pil sorunu anakart ve batarya ortak kafayı yeme oranıda olabilir.Benim Hp 14 gündür serviste,artık telefonun tipini unuttum.Şimdi arayıp sıkıştırsam gönderin cart curt desem,belkide şişirip,tam manasıyla test etmeden gönderecekler.

Bu arada kanuni yenisiyle değişim talep etme hakkım kaç gün arkadaşlar,14 günü geçti bile,şu an talep etsem yenisiyle değiştirirlermi?

soran2

3 Haziran 2008; 21:59:50 

quote:

Orjinalden alıntı: hmgurel

15 gun içinde ürünü iade etme hakkın olduğuna göre değişim hakkın da olur diye düşünüyorum ama yanıltmş olmak istemem araştırıp öğren derim.Bu tele ofnu ne zamandı rkullanıyorsun arkadaşım? sorunun neydi tam olarak senin?
quote:

Batarya sorunluydu,bazen 12 saat,bazende 2 gün gidiyodu,ayarsız yani,şubatın sonuna doğru aldım.Telefon çok güzel ama biraz sorunlu