peki gönderdinmi...yada bu sorun her cihazda varmı..yada 3-5 kişiye denk gelen bişimi...:(
quote:
Orjinalden alıntı: the enemy
quote:
Orjinalden alıntı: ziyaonline
teknik servisin vereceği cevap bi öncekinin aynı sanırım..."Bu modellerde bööle""...:) yani çözüm yok...sizlere daha çok güveniyorum kesin bi yol bulmuşsunuzdur diye...:)
hadi ya ben böyle bi cevap duysam çıldırırım galiba ben aradım teknik servisi cihazı getirmeniz lazım incelememiz gerekicek dediler
peki gönderdinmi...yada bu sorun her cihazda varmı..yada 3-5 kişiye denk gelen bişimi...:(
quote:
quote:
teknik servisin vereceği cevap bi öncekinin aynı sanırım..."Bu modellerde bööle""...:) yani çözüm yok...sizlere daha çok güveniyorum kesin bi yol bulmuşsunuzdur diye...:)
hadi ya ben böyle bi cevap duysam çıldırırım galiba ben aradım teknik servisi cihazı getirmeniz lazım incelememiz gerekicek dediler
yok daha götürmedim zamanım olmadı sınavlarım yeni bitti bu ara götürürüm artık
arkadaşlar uzun süredir buraya bakmıyodum en son mesajım 2 ci sayfada şuanda kaçıncı sayfa bakmak bile istemıyorum
benim sormak istediğim şey bendeki telefon ingilizce ve türkçe yüklü değil türkiyeden aldığım halde böyle çıktı ingilicem çok iyi bu konu sorun yaratmıyor ama bu hp türkiyeden rom update i indirip kurmaya başladım sizin cıhazınızla uyumlu değil yazdı benim gibi ingilizce alıpta bu rom olayını çözebilen varmı ?
telefonu ilk açtığında dil seçeneği çıkmadımı Türkçe-İngilizce diye
Arkadaşlar Şu mesajda daha sonra titreşim olayı sadece bendemi var acaba yoksa diğer kullanıcılarda yaşıyormu...eğer bendeyse 15 günlük değiştirme süremde yenisiyle değiştirmem gerekiyor..yardımlarınızı bekliyorum...
Mesaj geldiğinde okuyorum silmeme rağmen hala titretiyor 2 kez daha....yardıııımmmmm....
sanırım ikimizden başka bu sıkıntıyı yaşayan yok dostum..başka bir cihazdan bakmak lazım..cumaya kadar netleştiremezsem ben change edicem yenisiyle..sanada bilgi veririm..diğer arkadaşlardanda ayardım alabilseydik çok ii olurdu kanaatindeyim ama.....
quote:
bendede titriyor bende teli titreşimde kullandığımdan durmadan kontrol etmem gerekiyo msj mı geldi arayanmı oldu diye
Selamlar, Arkadaşım mesaj geldiğinde sürekli titreme olayı herkezde var (bende yok diyene rastlamadım) sadece senin telefona özel değil ipaq nun genel hatası sanırım... bende de var aynı sorun o yüzden sms'i ses yürüt olarak kullanıyorum. Aranmalarda ise telefon ilk çaldığında normal titriyor ancak ondaki problem de alıştığımız telefonlardaki gibi hem zil sesi hem titreşim değil de ayarladığın zil sesi bittikten sonra tekrar titriyor. Çözüm olarak telefonum sürekli hem çalsın hem titresin istiyorsan zil sesini kısa olanlardan tercih etmelisin. (örneğin zil sesini standar tercih edersen hem zil çalar hem titrer) Sms içinse ses yürütten başka çözüm bulamadım :)
quote:
sanırım ikimizden başka bu sıkıntıyı yaşayan yok dostum..başka bir cihazdan bakmak lazım..cumaya kadar netleştiremezsem ben change edicem yenisiyle..sanada bilgi veririm..diğer arkadaşlardanda ayardım alabilseydik çok ii olurdu kanaatindeyim ama.....
quote:
bendede titriyor bende teli titreşimde kullandığımdan durmadan kontrol etmem gerekiyo msj mı geldi arayanmı oldu diye
arkadaşlar uzun süredir buraya bakmıyodum en son mesajım 2 ci sayfada şuanda kaçıncı sayfa bakmak bile istemıyorum
benim sormak istediğim şey bendeki telefon ingilizce ve türkçe yüklü değil türkiyeden aldığım halde böyle çıktı ingilicem çok iyi bu konu sorun yaratmıyor ama bu hp türkiyeden rom update i indirip kurmaya başladım sizin cıhazınızla uyumlu değil yazdı benim gibi ingilizce alıpta bu rom olayını çözebilen varmı ?
hayır çıkmadı zaten tuştakımı üzerinde türkçe harfler yok ben ilk gelen partiden aldım galiba
ASUS - P5B DELUXE WIFI AP INTEL - E6600 CONROE KINGSTON HYPERX 2GB 800MHZ (1GBx2) DDR2 RAM SEAGATE - 2*320(toplam 640gb) GB SATA2 16 MB NCQ XFX - 7900GS XXX ED 700 watt fsp psu feel hurrıcane 2 LG L1970HR BF 19" LCD MONİTÖR ( 2ms ) ASUS DRW-1608P3S CREATİVE 4400 LOGİTECH LX300 Sennheiser cx300 ve kral İRİVER H320
hayır çıkmadı zaten tuştakımı üzerinde türkçe harfler yok ben ilk gelen partiden aldım galiba
benim tuş takımında öüi de var :) alfabe gibi olmuş bi tuşa 4 harf koymuşlar senin soruna gelince bence hp nin teknik servisini bi ara derim ben belki basit bi çözümü vardır yada ne bilim o seriye uygun bi rom gönderirler belki
Power features Battery: removable/rechargeable 1100 mAh Lithium-Ion (user changeable), Talk time: up to 6.5 hours , Standby time: up to 6.7 days (160 hours)
6,5 saat talk time yazıyor özelliklerinde
ve ben yaklaşık 7 saat fuul time oyun oynadım sorun çıkmadı
konuşma süresi 6,5 saat olan bir aygıtta 7 saat full time oyun oynanabiliyorsa pilde sorun yok demektir.
ayrıca şarz konusundaki açıklamaları da aşağıdaki gibidir.
Power requirements AC Power - AC Input: 100~240 Vac, 50/60 Hz, AC Input current: 0.2 Aac max, Output Voltage: 5 Vdc, Output current: 1 Aac
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesap -- 24 Nisan 2008; 19:58:19 >
kardeş doğrudur acayip bir alet bazen 4 gün kurcalaya kurcalaya şarjı dayanıyo ertesi şarjda 12 saat beklemede bitiyo ben malesef bu cihaza şarjda güvenmediğim için pek kullanmadığım sim kartımı takıp sadece lazım olduğunda kullanıyorum yama bohça falanda bana göre hikaye sadece bir ara şarjdan sonra kafayı yiyordu açılmıyo ancak aküyü çıkarıp beklediğinde açılıyodu o düzeldi okadar
quote:
Orjinalden alıntı: hesap
Power features Battery: removable/rechargeable 1100 mAh Lithium-Ion (user changeable), Talk time: up to 6.5 hours , Standby time: up to 6.7 days (160 hours)
6,5 saat talk time yazıyor özelliklerinde
ve ben yaklaşık 7 saat fuul time oyun oynadım sorun çıkmadı
konuşma süresi 6,5 saat olan bir aygıtta 7 saat full time oyun oynanabiliyorsa pilde sorun yok demektir.
ayrıca şarz konusundaki açıklamaları da aşağıdaki gibidir.
Power requirements AC Power - AC Input: 100~240 Vac, 50/60 Hz, AC Input current: 0.2 Aac max, Output Voltage: 5 Vdc, Output current: 1 Aac
ben bu telefona benzer işlemcisi 416 olan G500 almayı düşündüm.forumları okudumki wifi ile 6-7 saat ancak dayanıyormuş.bizimki yine iyi wifi full açık 2 gün dayanıyor bende
Hp Türkiyeyle görüştüm,istanbul içi kargo hizmetimiz yok diyorlar.
Ayrıca telefondaki yetkili,batarya yamasını yükleyipte sorunu giderilemeyen ilk sizi gördüm dedi,bende bizim foruma bakması gerektiğini kimsenin batarya konusunda memnun olmadığını söyledim.Bir 4 gün gidiyor,bi bakıyosun 12 saat gidiyor,ne tuhaf iş yaw
Hp Türkiyeyle görüştüm,istanbul içi kargo hizmetimiz yok diyorlar.
Ayrıca telefondaki yetkili,batarya yamasını yükleyipte sorunu giderilemeyen ilk sizi gördüm dedi,bende bizim foruma bakması gerektiğini kimsenin batarya konusunda memnun olmadığını söyledim.Bir 4 gün gidiyor,bi bakıyosun 12 saat gidiyor,ne tuhaf iş yaw
bende konustum teknik servisle bana cihazı getirin inceleyelim dediler bide yamayla sorunu çözen arkadas varmı ben merak ediyorum ?
Slm Arkadaşlar...Ciddi bir sorunum var (yada ciddi olduğunu sanıyorum.)
mesaj geldiğinde titreşim alıyorum ancak..ben mesajı okuyup silmeme rağmen hala titremeye devam ediyor..profil ayarlarım şööle...
çalma türü :Titreşim.
Zil Sesi Düzeyi :Kapalı
Alarm Türü :Ses Yürüt
Alarm ses düzeyi : Yüksek
Anımsatıcı Türü :Titret.
Anımsatıcı Ses Düzeyi: Kapalı
Bildirim Türü :Titret.
Bildirim Ses Düzeyi :Kapalı.
Sistem Ses Düzeyi :Kpalı
Şimdiden Teşekkürler..
çözümünü biliyorum bendede aynı sorun vardı servise gönderdim yenisi ile değiştirdiler ama gelendede aynı sorun vardı bende tesadüfen buldum
şimdi ilk olarak bilgilerinin yedeğini al. sonra ayarlar güvenlikten fabrika ayarlarına döndür. telefon açılıp kapancak bilgilerin silincek
ondan sonra sen kapat telefonu orta tuşa 2-3 saniye basılı tuttuktan sonra elini orta tuştan kaldırmadan açma tuşuna bas master reset dicek yes de tamamdır formatlancak sorun gidiyo