ben bunu kullanıyordum.yedeğini micro sd ye al.sonra baktınki sistem yavaşladı şişti.hemen yedeği yükleme.önce master reset at sonra yedeği yükle.ben bir keresinde sisteme hemen herşeyi yüklemiştim aldığım yedeği hard rset atmadan yaptığımdan o istemediğim programlar duruyordu.ondan sonra az önce dediğim şekilde denedim sorunsuz çalıştı.
geliştirme açısından güzel olabilir ama bence macera geri dönülemeyen bir durum çıkabilir. .linux pc de bile anlaması uygulaması zor bir sistem.bu yanında (unk.) yazanları çözemedim bu arada.
ilgin için tşkler ama ben ipaq 514 için bulamadım .
Ms wm6.1 i çıkardı ama atorbaci arkadaşın da söylediği gibi 514 için HP güncelleme çıkarmayacaklarını açıkladı. O yüzden şu anda bulamaman normal. Biraz daha süre geçtikten sonra kullanıcı gruplarından biri bu tarz bir çalışma yapar.
sisteme rom güncellemesi yaparken bu hata oluştu ve pda artık açılmıyor. Çeşitli forumlarda bu sorunun pili çıkarıp 1-24 saat beklemek gerektiğini söylüyorlar. Başka bir yöntem varmıdır?
Sonunda Hp'yi servise bıraktım.Çizilmeden,çarpılmadan alırsak ne ala,bana bu sabah mail atmışlar,işte yazı:
Değerli Müşterimiz, Bölge Onarım Merkezimize göndermiş olduğunuz kayıt numarası xxxxxxxxx seri numarası xxxxxxxxx olan ürününüzün onarımı devam etmektedir. Onarımınızın tamamlanması için gereken parça(lar) yurtiçi stoklarımızda bulunmadığından yurtdışı stoğumuzdan sipariş edilmiştir. Gelişmeleri www.hp.com.tr/onarimsorgulama adresinden ürününüzün seri numarası ve kayıt numarasını girerek takip edebilirsiniz. Ayrıca e-posta yolu ile de sizi haberdar etmeye devam ediyor olacağız.
Sorularınız için musteri.hizmetleri@hp.com e-posta adresini veya 444 71 71 nolu HP Ticari Ürünler Desk Hattı`nı kullanarak bizimle irtibata geçebilirsiniz..