arkadaşlar telefonun konuşma ses seviyesi nasıl şu anda kullandığım telefonda en yksek ayarda olmasına rağmen biriyle telefonda konuşurkn telefon resmen kulağıma yapışıyor ama genede duyamıyorum mp3 ses çıkışı demiyorum konuşma sesi nasıl
ikinci olarak belki bunu sormam saçma ama telefon saat güncellemesini kendi yapıyor mu yani saatler ileri alındı kendisi otomatik aldımı siz mi ayarladınız.
telefonla msj yazarken harfler geç mi çıkıyor şu an kullandığım telefonda öyle bakmadan yeni bir cümleye geçtiğimde telefon daha önceki yazdığımı yeni bitirmiş oluyor
genel olarak telefon yavaş mı wifi için almak istiyorum beni pişman eder mi bir aralar rehberden bahsediliyordu rehberini kullanmak zor mu
bu telefonu almak istiyorum lütfen yardım eder misiniz
Ses seviyesi iyi,handsfree'de gayet iyi
Saat konusunda otomatik ayarla diye bir seçenek var,galiba operatörden güncelliyor fakat ben denemedim,ama ilk açtığımda ayar falan yapmadım,saat-tarih doğruydu.
Telefon yer yer yavaş,mesela bazen menüyü tıkladığında 2-3 saniye beklettiği oluyor,bazende hemen açıyor.Ben bide telefonda kaspersky çalıştırıyorum.
Wifi'ye gelicek olursak iyi denebilir,bazı alışveriş merkezlerinde bağlanamamı saymazsan iyidir.Alış kapasitesi iyi ama,ortalama bir laptop kadar iyi algılıyor.Rehbere tek tuşla ulaşabiliyorsun.arama içinde yaa tek tek gidiyorsun yada mesela "Ahmet" A ve h düğmelerine bastığında karşına geliyor.Sorun yok,kolay alıştım ben.
Audio Notes ses kayıt için hafıza kartını seçmemize rağmen telefon belleğine kaydediyo hemen doluyo bunu nasıl düzeltiriz hafıza kartına kaydetsin
hocam bende sorun yok.istersen şöyle dene storage karta bir klosör aç.mesela ben konusma kayıtları diye açtım.programdan orayı seçtim.içine dolduruyor.
Saat konusunda otomatik ayarla diye bir seçenek var,galiba operatörden güncelliyor fakat ben denemedim,ama ilk açtığımda ayar falan yapmadım,saat-tarih doğruydu.
Telefon yer yer yavaş,mesela bazen menüyü tıkladığında 2-3 saniye beklettiği oluyor,bazende hemen açıyor.Ben bide telefonda kaspersky çalıştırıyorum.
Wifi'ye gelicek olursak iyi denebilir,bazı alışveriş merkezlerinde bağlanamamı saymazsan iyidir.Alış kapasitesi iyi ama,ortalama bir laptop kadar iyi algılıyor.Rehbere tek tuşla ulaşabiliyorsun.arama içinde yaa tek tek gidiyorsun yada mesela "Ahmet" A ve h düğmelerine bastığında karşına geliyor.Sorun yok,kolay alıştım ben.
teşekkür ederim cevabın için alıcam sanırım, kolay alışırım inş
Arkadaşlar bu cihazda hem titreşim hem çalmayı aynı anda yapmanın bir yolu varmı..bir kez titriyor arkasından çalmaya devam ediyor diye yorumlar var..birde gmail e giriş yapma konusunda şüphelerim var..bu konularda yardımcı olabilirseniz bende hp 514 lüler arasına girmek istiyorum...teşekkürler...
arkadaşlar usb ile pcden nete baglanamıom deli olacağım tüm ayarları yapıom. daha önce bağlanıodu. internet paylaşımından bağlan aktif olmuyor. başka bilgisayar ile de eşitlemiştim bi ara sehir dışında iken ondan mı oldu acaba. eşitlemeyi silip yeniden yükledim. pcden dosya yükleyebiliom hersey yapabiliom ama internet paylaşımından bağlan aktif olmuyor. yardımcı olun lütfen...
hallettim bağlantıyı. diğer bilgisyar xp olduğu için olmuş mobile device center yükledim oldu.
YOUTUBE dan hala video izleyemiyorum. FEADİE denilen programı yukleyip kurdum telefona ama karta yukledim.başka ne yüklemem gerekio arkadaşlar yardımcı olun.ben başka bir program yüklemedim.
merhabalar ben telefonu yeni aldım ve 2gb lık hafıza kartı taktım fakat telefon bu kartı şu anda görmüyor. Hot swap olmaya bileceğini düşünerek telefonu kapatıp açarak yeniden denedim fakat yinede micro sd yi görmüyor. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim teşekkürler. Aceba 2gb ı desteklemiyormu? micro sd nin markası kingston tekrar saygılar
merhabalar ben telefonu yeni aldım ve 2gb lık hafıza kartı taktım fakat telefon bu kartı şu anda görmüyor. Hot swap olmaya bileceğini düşünerek telefonu kapatıp açarak yeniden denedim fakat yinede micro sd yi görmüyor. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim teşekkürler. Aceba 2gb ı desteklemiyormu? micro sd nin markası kingston tekrar saygılar
kardeş en güzeli toshiba kart alıp kurtulmak. diğer markalarda sorun çıkabiliyor.2gb toshiba kullanıyorum hiç sorun çıkmadı. kingston bigboy vs kullandım her seferinde format istiyordu
Arkadaşlar geçen gün bende bir hp 514 aldım henüz cihazatı tam çözebilmiş durumda diilim ama kafama takılan en büyük şy, cihazın bir işlem yaparken yaklaşık 7-8sn hiçbir tuşa basılmadığında bekleme ekranına dönmesi :s bunu nereden hangi şekilde halledebilirim? acilen yardım ederseniz sevinirim
kardeş en güzeli toshiba kart alıp kurtulmak. diğer markalarda sorun çıkabiliyor.2gb toshiba kullanıyorum hiç sorun çıkmadı. kingston bigboy vs kullandım her seferinde format istiyordu
konuyla ilgili ve aydınlatıcı cevabınız için teşekkür ederim.