Arkadaslar nasıl memnunmuyuz telefonumuzdan ?Görüşlerinizi bekliyorum maksat topic canlı olsun
^Fikrimce cok basarılı bir cihaz,fiyatıylada oldukça paralel bir kalite sunuyor.Core playerıda yükledim,ses seviyeside oldukça iyi bu programda.Yani Windows Media Player 10 dan aldıgım sesden daha yüksek ses alıyorum.Ayrıca Word mobile da oldukça basarılı.(.doc).Kamerada beni oldukça tatmin etti.1.3 mp bence gayet yeterli bir seviye.Yani kameradanda cok memnunum..Tek sorun pek oyun ayarlayadım,yardımcı olabilecek varsa memnun olurum..He tabiki birde > "Farklı olmak istiyorsan Hp Ipaq 514" demeden geçemicem :P
Saygı ve sevgiler..
Özelliklerini tam kapasite olarak kullanmaya henüz vaktim olmadı ama Windows Media Player'ı oldukça işimi görüyor ve masaüstünde yaptığınız şarkı ekleme, liste düzenleme vb. şeyleri yapabiliyorsunuz. Fiyatı ise Amerika'da maalesef 299$ ve buradaki fiyatıyla karşılaştırıldığında bir HP Voice Messenger kiti alabiliyor insan. http://www.shopping.hp.com/product/handheld/Phone/1/storefronts/FA911AA%2523ABA
arkadaşlar sanırım ürüne ek hafıza micro sd ile oluyor ve micro sd nin şuanda benim bildiğim 8gb var en fazla peki bu mobil aygıt en fazla ne kadar destekliyor?
arkadaşlar sanırım ürüne ek hafıza micro sd ile oluyor ve micro sd nin şuanda benim bildiğim 8gb var en fazla peki bu mobil aygıt en fazla ne kadar destekliyor?
selamlar, arkadaşım cihaz 2gb a kadar destekliyor, ve gayet güzel sorunsuzca çalışıyor...
edge ıle msn e ya da nete baglandıgımda elım yanlıslıkla kırmızı tusa 1 kere bıle deyse hemen kapanıyor net ve tekrar baglanmaya calısıp kontorumun bosu bosuna dusmesıne sebep oluyor. yokmudur bunun bır yolu ? bırde netteyken edge yolu ıle bır arama geldıgınde yıne hemen kapanıyor edge(gprs) bunun bır ayarı varmı ?
Cihazı bende aldım, yarın elimde olacak. Ben tamamen ufak bir araştırma sonrası distributor firmanın stoklarında bu oldugundan ve alacagım oldugundan istemiştim ama mesajlarınızı okuyunca görüyorum ki isabet olmuş, iyi bir telefon geleceğinden eminim =)
Umarım haftaya buraya çok detaylı bilgileri yazarım özellikle vpn, voip, exchange server uygulamalarını merak ediyorum hemen test edip neticeleri yazacagim. Henuz arastiramadim ama yazilimlar ile ilgili olarak patch vs. gibi official yamalar cikmismi? eminim bir cok sorun ve acik ile gelecektir ama kisa surede bunun ile ilgili yamalarin yayinlanacagindan eminim ve kesinlikle turkce olarak bir nane olmayacagindan da eminim, ingilizce bilmeyen arkadaslar da bence ezber olayina dayanarak kullansa daha uygun olur maalesef turkce handikap hep bu tip urunlerde =S
Birde office uygulamalarinda dosyalari editlemek mumkun mu? sadece preview mi yapabiliyoruz?
Bu konu ile ilgili tek detayli bilgi internette burada, hakkini verelim hepberaber =)
msni tek bir adres ile açabiliyorum başka adresi kabul etmiyor bir de msndeki kişileri telefon rehberine otomatik ekliyor bu yüzden msn açamıyorum ayrıca virüs programını yükletmemiz gerekiyor mu? Bilgilerinize ihtiyacım var. tşk.
msni tek bir adres ile açabiliyorum başka adresi kabul etmiyor bir de msndeki kişileri telefon rehberine otomatik ekliyor bu yüzden msn açamıyorum ayrıca virüs programını yükletmemiz gerekiyor mu? Bilgilerinize ihtiyacım var. tşk.
MSN'e başka bir kullanıcı adı ile girmek için online ol ve Menu > Change appearance > Menu > Account options sırasını tuşla. Ardından Switch account ile başka bir kullanıcı adresi girebilirsin, yalnız bu şekilde diğer hesabındaki kullanıcıları da büyük ihtimal telefon rehberine ekleme durumu çıkacak. Virüs programı için bu alette ihtiyaç duymadım ve şimdilik düşünmüyorum. Kullanan varsa fikirini alalım.
bende nokia e65 ile bu telefonun arasında kaldım.eski bir mpx200 kullanıcısıyım.dışı haşat olduğu için kullanılamaz hale geldi.tekrar smartphone düşünüyorum.
youtube da video izleniliyormu. birde smartphone tel. için dosyaları hangi sitelerden indiriyorsunuz(eğer yasaksa pm atabilirmisiniz)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eakarvardar -- 21 Kasım 2007; 15:47:28 >
Arkadaşlar telefon gerçekten bir harika. Oldukça seri ve bütün uygulamaları son derece başarılı. Msn türkçe ile dediğiniz gibi bir miktar sorunlu. Söyle ki, birisi size konusma yollamadikca siz birisine mesaj atınca gitmiyor. Ancak önce selam veren karşı taraf ise sorunsuz işlemleri yapabiliyorsunuz. Ayrıca vpn exchange gibi uygulamalarda sorunsuz ve oldukca başarılı. Tel dosyasi olarak zaten su anda binlerce uygulama bulmak bi miktar zor. WM6 olmasindan oturu ancak her gecen gun yeni applicationlar cikacaktir bulmakta ciddi bir sorun yasanmaz. E65 ile bu telefonu kayaslamak bir miktar hata olur bende once inceledim ikisinide neticede birisi Symbian birisi Windows media. Eger PDA aramiyorsan kullanımı kolay ve daha anlasilir olur istiyorsan E65 alabilirsin. Wi-Fi vs. var en azından ondada. Ancak ben aldigimdan mutluyum. Ayrica kullanimi da bende hiç zor degil HP'nin, ilk defa eline alan birisi bile rahatlikla her istedigi yapabilir yani dokunmatik ekran olmamasi bir sorun teşkil etmiyor benim için.
Özellikle bataryası akıllara zarar arkadaslar, wi-fi sürekli açık olmasına ve sürekli telefon gorusmesi yapmama ragmen ilk 4 saatlik sarj ile ürünü 3 gün tam kullandım ve kendiliginden kapandi batarya bittigi icin. sarj suresi vs. old