Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ Windows Mobile 6

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: ^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ Windows Mobile 6 Sayfa: <<   < önceki  45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
blackeagle34

5 Nisan 2008; 12:24:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Almayı düşünen arkadaşlar bence önce cihazı gözünüzle görüp öyle alın, özelliklerine ve fiyatına bakınca gerçekten çok cezbedici ama almayı düşünürken gidip bir firmada açıp kontrol ettim ekran görüntüsü,menü vs. hayal kırıklığı yarattı :( elbette bu fiyata çok iyisini beklemek yanlış olur ama benim içime pek sinmedi tavsiyem gözünüzle görün öyle alın..

Kargalar suruyle, kartallar yalniz ucar!!!
soran2

5 Nisan 2008; 13:05:21 

quote:

Orjinalden alıntı: blackeagle34

Almayı düşünen arkadaşlar bence önce cihazı gözünüzle görüp öyle alın, özelliklerine ve fiyatına bakınca gerçekten çok cezbedici ama almayı düşünürken gidip bir firmada açıp kontrol ettim ekran görüntüsü,menü vs. hayal kırıklığı yarattı :( elbette bu fiyata çok iyisini beklemek yanlış olur ama benim içime pek sinmedi tavsiyem gözünüzle görün öyle alın..

Belki ilk başta öyle görünmüş olabilir ama bence diğer telefonlardan daha rahat menü erişimi var.Ekran renk kalitesine kusura bakmayın da 64bin renk diyorlar,64bin görmesem inanıcam,ekranın 64binle alakası yok,ericsson p990i kullandım,bence ekran kalitesi hemen hemen aynı.Ben çok memnunum.

rebelyell

5 Nisan 2008; 13:33:27 

birisi bana yardım edebilirmi??::

arkadaşlar şu titreme(me) işinede bi çözüm bulalım.
fabrikadan geldiği gibi şu an ama mesaj gelince titremiyo biraz kurcaladım bu seferde mesajı okumama rağman soradan tekrar kafasına göre titriyo. bu problem bi önceki ipaq imde de vardı sora formatladık falan geçti gitti bu yeni gelendede öyle bi sorun var. napmam lazım içinzden biri kendi titreşim profili ayarlarını yazarsa bide onu deniyim

2008 ÖSS'YE GİRECEK OLANLAR KULÜBÜ

Creative Zen Vision M 30gb(black)+ Sennheiser cx300 (silver) + Creative Universal Şarj Adaptörü + Wired Remote + Total Bse + Hp IPAQ 514 Voice Messenger

the enemy

5 Nisan 2008; 14:19:56 

quote:

Orjinalden alıntı: rebelyell

fabrikadan geldiği gibi şu an ama mesaj gelince titremiyo biraz kurcaladım bu seferde mesajı okumama rağman soradan tekrar kafasına göre titriyo. bu problem bi önceki ipaq imde de vardı sora formatladık falan geçti gitti bu yeni gelendede öyle bi sorun var. napmam lazım içinzden biri kendi titreşim profili ayarlarını yazarsa bide onu deniyim

ben telefonu titreşim profilinde kullanıyorum ve mesajda sadece 1 kere titriyor

anımsatıcı türü :titret
bildirim türü:titret

bu şekilde ayarlarsan telefon 1 kere titriycektir mesaj geldiğinde sende darbeli veya çoklu titret seçilidir o yüzden mesajı okumana rağmen titremeye devam ediyodur

βλĆЌ FЯǾМ ŦĦΣ ĐΣλĐ
atorbaci

5 Nisan 2008; 15:21:02 

güzel haber.inşallah telefondaki update ile çözülür.ama update olmadı.ingillizceye çevirdim dili yine olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atorbaci -- 5 Nisan 2008; 15:34:47 >

the enemy

5 Nisan 2008; 16:40:14 

quote:

Orjinalden alıntı: mhaktas

Windows Mobile 6.1 launched by Microsoft [ 01-04-2008 20:50 ]

Today, Microsoft announced the update to its Windows Mobile 6.0 Operating System, in the form of 6.1, which we gave a quick run-through here. The 6.1 update addresses usability issues present in its predecessor, version 6.0, as well as bringing a major needed update to the pocket IE browser, which has remained the same since Windows Mobile 5.0.

Version 6.1�s main focus, as mentioned above, is on usability to the end-user. Microsoft claims that checking missed calls, and received text messages will now be much easer than before. Also, users will finally have the option to things to more than one message, such as to more and delete more than one at a time.

The pocket IE browser, which is based upon Internet Explorer 6 (released way back in 2001), will now support Adobe Flash, Microsoft�s Flash alternative � Silverlight, and the H.264 video codec as standard. It is not clear if the new version of pocket IE will ship as standard with 6.1, or be available as an update further down the road.

UPDATE yayınlanmış, makina otomatik görüyor mu bunu? acep...

üstad bizim makinelerdede 6.1 kullanabilicezmi bide nerden indirebiliyoruz ben microsoft ve hp'nin sitesine baktım ama buladım galiba

βλĆЌ FЯǾМ ŦĦΣ ĐΣλĐ
atorbaci

5 Nisan 2008; 16:44:32 

arkadaşlar sizden rica etsem bana TMCMP playeri açıp dosya bölümünden My documents\My videos\open-count dosyasını seçip menu içeisinden makinayı test etmeyi seçip averaj hızını bildirebilirmisiniz.oveclock denemesi yapıyorum.ilk halinden emin olmam gerek.

the enemy

5 Nisan 2008; 16:50:20 

ben yapim sonucu yazarım

βλĆЌ FЯǾМ ŦĦΣ ĐΣλĐ
the enemy

5 Nisan 2008; 16:53:42 

dostum ben open-count dosyasını silmişim sen bana yolla dosyayı istersen test yapim sonucu bildireyim

βλĆЌ FЯǾМ ŦĦΣ ĐΣλĐ
atorbaci

5 Nisan 2008; 16:56:01 

http://r apidshare.com/files/105064673/Open-count.3gp.html
eyvallah sağol bekliyorum..bir kaç kere dene ortalama ver.ve diğer uygulamalar kapalıyken lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atorbaci -- 5 Nisan 2008; 16:59:12 >

the enemy

5 Nisan 2008; 16:59:10 

averaj hızı:214.85%

görüntü sayısı:52

ses örneklemesi:114852

βλĆЌ FЯǾМ ŦĦΣ ĐΣλĐ
the enemy

5 Nisan 2008; 17:01:50 

senin değerlerin nasıl

βλĆЌ FЯǾМ ŦĦΣ ĐΣλĐ
atorbaci

5 Nisan 2008; 17:08:22 

180 mhz de
averaj hızı:214,98%

ses örneklemesi:115229

204 mhz de
averaj hızı:238.78%

ses örneklemesi:115883

252 mjz de

averaj hızı:302.47%

ses örneklemesi:116701

264 mhz de
averaj hızı:315.42%

ses örneklemesi:116171

sonuçlar böyle.daha fazla arttırma imkanı var.ama bu kadardan fazla overclock riskli olabilir.ama sonuçlar güzel.ilk başta hiç bir şey yapmadığımda 180mhz de çalışmakta dedi ben 200 biliyordum ondan dolayı tam emin olamadım.sağolsun the enemy arkadaşımız doğrulunu teyid etmiş oldu.

rebelyell

5 Nisan 2008; 17:46:07 

Titreme(me) problemi çözüldü

öncelikle sana teşekkür ederim dostum ama dediklerinive hatta daha fazlasını yaptım olmadı çözüm ise şöyle:

önce ayarlar-güvenlik-tümünü sıfırla (fabrika ayarlarına dönüyo) sonrada kapatıyoruz telefonu ve master reset atıyoruz açılınca tamamdır ayarlara dokunma düzgün çalışıyo.

Not: sadece güvenlikten sıfırlayınca yada sadece master reset atınca düzelmiyo tecrübemle sabittir.

quote:

Orjinalden alıntı: the enemy

quote:

Orjinalden alıntı: rebelyell

ben telefonu titreşim profilinde kullanıyorum ve mesajda sadece 1 kere titriyor

anımsatıcı türü :titret
bildirim türü:titret

bu şekilde ayarlarsan telefon 1 kere titriycektir mesaj geldiğinde sende darbeli veya çoklu titret seçilidir o yüzden mesajı okumana rağmen titremeye devam ediyodur

Creative Zen Vision M 30gb(black)+ Sennheiser cx300 (silver) + Creative Universal Şarj Adaptörü + Wired Remote + Total Bse + Hp IPAQ 514 Voice Messenger

rebelyell

5 Nisan 2008; 17:48:16 

ARKADAŞLAR www.ipaqchoice.com sitesinde 8 puanım var güzel programlardan hangisini indirebilirim??

the enemy

5 Nisan 2008; 18:13:00