Almayı düşünen arkadaşlar bence önce cihazı gözünüzle görüp öyle alın, özelliklerine ve fiyatına bakınca gerçekten çok cezbedici ama almayı düşünürken gidip bir firmada açıp kontrol ettim ekran görüntüsü,menü vs. hayal kırıklığı yarattı :( elbette bu fiyata çok iyisini beklemek yanlış olur ama benim içime pek sinmedi tavsiyem gözünüzle görün öyle alın..
Almayı düşünen arkadaşlar bence önce cihazı gözünüzle görüp öyle alın, özelliklerine ve fiyatına bakınca gerçekten çok cezbedici ama almayı düşünürken gidip bir firmada açıp kontrol ettim ekran görüntüsü,menü vs. hayal kırıklığı yarattı :( elbette bu fiyata çok iyisini beklemek yanlış olur ama benim içime pek sinmedi tavsiyem gözünüzle görün öyle alın..
Belki ilk başta öyle görünmüş olabilir ama bence diğer telefonlardan daha rahat menü erişimi var.Ekran renk kalitesine kusura bakmayın da 64bin renk diyorlar,64bin görmesem inanıcam,ekranın 64binle alakası yok,ericsson p990i kullandım,bence ekran kalitesi hemen hemen aynı.Ben çok memnunum.
arkadaşlar şu titreme(me) işinede bi çözüm bulalım. fabrikadan geldiği gibi şu an ama mesaj gelince titremiyo biraz kurcaladım bu seferde mesajı okumama rağman soradan tekrar kafasına göre titriyo. bu problem bi önceki ipaq imde de vardı sora formatladık falan geçti gitti bu yeni gelendede öyle bi sorun var. napmam lazım içinzden biri kendi titreşim profili ayarlarını yazarsa bide onu deniyim
arkadaşlar şu titreme(me) işinede bi çözüm bulalım. fabrikadan geldiği gibi şu an ama mesaj gelince titremiyo biraz kurcaladım bu seferde mesajı okumama rağman soradan tekrar kafasına göre titriyo. bu problem bi önceki ipaq imde de vardı sora formatladık falan geçti gitti bu yeni gelendede öyle bi sorun var. napmam lazım içinzden biri kendi titreşim profili ayarlarını yazarsa bide onu deniyim
ben telefonu titreşim profilinde kullanıyorum ve mesajda sadece 1 kere titriyor
anımsatıcı türü :titret bildirim türü:titret
bu şekilde ayarlarsan telefon 1 kere titriycektir mesaj geldiğinde sende darbeli veya çoklu titret seçilidir o yüzden mesajı okumana rağmen titremeye devam ediyodur
Windows Mobile 6.1 launched by Microsoft [ 01-04-2008 20:50 ]
Today, Microsoft announced the update to its Windows Mobile 6.0 Operating System, in the form of 6.1, which we gave a quick run-through here. The 6.1 update addresses usability issues present in its predecessor, version 6.0, as well as bringing a major needed update to the pocket IE browser, which has remained the same since Windows Mobile 5.0.
Version 6.1�s main focus, as mentioned above, is on usability to the end-user. Microsoft claims that checking missed calls, and received text messages will now be much easer than before. Also, users will finally have the option to things to more than one message, such as to more and delete more than one at a time.
The pocket IE browser, which is based upon Internet Explorer 6 (released way back in 2001), will now support Adobe Flash, Microsoft�s Flash alternative � Silverlight, and the H.264 video codec as standard. It is not clear if the new version of pocket IE will ship as standard with 6.1, or be available as an update further down the road.
UPDATE yayınlanmış, makina otomatik görüyor mu bunu? acep...
üstad bizim makinelerdede 6.1 kullanabilicezmi bide nerden indirebiliyoruz ben microsoft ve hp'nin sitesine baktım ama buladım galiba
http://r apidshare.com/files/105064673/Open-count.3gp.html eyvallah sağol bekliyorum..bir kaç kere dene ortalama ver.ve diğer uygulamalar kapalıyken lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atorbaci -- 5 Nisan 2008; 16:59:12 >
sonuçlar böyle.daha fazla arttırma imkanı var.ama bu kadardan fazla overclock riskli olabilir.ama sonuçlar güzel.ilk başta hiç bir şey yapmadığımda 180mhz de çalışmakta dedi ben 200 biliyordum ondan dolayı tam emin olamadım.sağolsun the enemy arkadaşımız doğrulunu teyid etmiş oldu.
öncelikle sana teşekkür ederim dostum ama dediklerinive hatta daha fazlasını yaptım olmadı çözüm ise şöyle:
önce ayarlar-güvenlik-tümünü sıfırla (fabrika ayarlarına dönüyo) sonrada kapatıyoruz telefonu ve master reset atıyoruz açılınca tamamdır ayarlara dokunma düzgün çalışıyo.
Not: sadece güvenlikten sıfırlayınca yada sadece master reset atınca düzelmiyo tecrübemle sabittir.
quote:
Orjinalden alıntı: the enemy
quote:
Orjinalden alıntı: rebelyell
birisi bana yardım edebilirmi??::
ben telefonu titreşim profilinde kullanıyorum ve mesajda sadece 1 kere titriyor
anımsatıcı türü :titret bildirim türü:titret
bu şekilde ayarlarsan telefon 1 kere titriycektir mesaj geldiğinde sende darbeli veya çoklu titret seçilidir o yüzden mesajı okumana rağmen titremeye devam ediyodur