Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ Windows Mobile 6

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: ^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ Windows Mobile 6 Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Marqsavas

14 Ekim 2007; 14:27:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

İşlemci hızı 200 mhz. dir.

Hp Ipaq 514 için paylaşımlar buraya http://forum.donanimhaber.com/m_14751227/mpage_3/key_//tm.htm#18130720
nikelaj

14 Ekim 2007; 20:07:11 

quote:

Orjinalden alıntı: cancanax

Varmış windows mobile için flash.....Deneyen biri veya çalıştırabilen biri yazabilirmi??Youtube ve türevleri??izlenecekmi??

öncelikle herkese iyi bayramlar. uzun bir süre bağlanmaya fırsatım olmamıştı.

flash player'in windows mobile sürümünü açıkladı adobe firmasıı ancak şu anda indirilebilir bir sürümünü yayınlamadı sitesinde. anladığım kadarıyla uygulamayı cihaz üreticilerine yada çözüm ortaklığı satış sisteminde satmak istiyorlar. beklemek lazım..

Patagonya Demokratik Cumhuriyeti Wordpress.com'a da sansür koymuş. Gün geçtikçe Muassır Medeniyetler seviyesine yaklaşıyoruz.. Devam..
nikelaj

14 Ekim 2007; 20:15:30 

quote:

Orjinalden alıntı: Marqsavas

Merhabalar,bende aldım hp ipaq 514ten.Şuan için sadece wifi nin cok kaliteli oldugunu farkettim.Algılama mesafesi oldukça iyi.

Bu telefona uyumlu program,oyun vs. varsa bildiğiniz bizlerle paylaşırsanız memnun oluruz 514cüler olarak

Saygı ve sevgiler..

benim paçoz dizüstünde intel pro wireless 2200 BG kablosuz alıcı modülü var. yazılım ve sürücüleri en güncel pozisyonda ( windows xp sp2 + 87 güncelleme) ve dizüstünün görmediği kablosuz ağlara ipaq 514 resmen "bağlanıyor".. o kadar olur yani..

valla ben pek oyun oynamadığım için bilemiyorum fakat en azından standart bir sudoku iyi olurdu (lütfen java olmayan versiyon..) ayrıca son dönemde piyasaya çıkan HTC cihazlarında gördüğümüz, siyah winmobile temasına hasta oldum yaw.. o kadar araştırdım bulamadım, bilen varsa yazabilirmi?

Patagonya Demokratik Cumhuriyeti Wordpress.com'a da sansür koymuş. Gün geçtikçe Muassır Medeniyetler seviyesine yaklaşıyoruz.. Devam..
nikelaj

14 Ekim 2007; 20:45:59 

quote:

Orjinalden alıntı: maniac1987

...
bırde messengerdakı sorun ne
bı sıtede karşı tarafa yazı yazılamadığı soylenıyordu ama ben wıreless ıle gırdıgım zaman karşı tarafa yazı yazdım cevap aldım

arkadaşlar ben boyle pocket pcleri kullanmayı bılmıyorum sorunumu mazur görün
mesela bır programa uygulmaya gırdık
ondan cıkarken onu nasıl kapatabılırız
ben list runnıg programs ( çalışan programları listele ) diyorum daha once gırdıgım uygulamalar cıkıyo
tabı bı yerden sonra onlar bırıkınce telefon kastırıyor

birde benım telefondan kart çıkmadı
2 gb kingston marka mircosd alıcam
telefon kaldırırmı bu kartı
performansı nasıl olur
birde nette gezdım ama su uyelıklı sitede dışında buna uygun program oyun bulamadım
bulabılenler varsa adresi paylaşabilirmi

malesef live messengerin Türkçe versiyonunda hata var. siz telefonu ingilizce kullandığınız için bu hatayı görmediniz.

evet arkadaşlar eğer cihazın dilini ingilizce ingilizceye ayarlarsanız live messenger ile sorunsuz yazışabilirsiniz. ancak ingilizce versiyonda da bazı hatalar var.

özetle, ingilizce live messengerde karşı tarafa sorunsuz yazılı mesaj, resim dosyası ve ses klibi gönderdim. ancak yüz ifadesi (emotions) göndermek istediğimde program ve messenger oturumu kapanıyor.
ayrıca karşı taraf bana dosya göndermek istediğinde cihaz almadı ve hiç bir uyarı mesajı göstermedi.
hp'ye durumu bildirdim, onlarda mikrosoft'a bildirmiş. bugün, yarın microsoft'un resmi forumuna yazıcam durumu, oradaki mvp'lerden cevap alabileceğimizi düşünüyorum.

programların çoğununda kapatma seçeneği bulunmuyor. eğer çalıştığım uygulamada "çıkış" menüsü varsa oradan kapatıyorum. bazende unutup "görev yöneticisi" nden çalışan uygulamaların hepsini kapatıyorum.
çalışan programları kafaya takmayın. windows mobile 6 da hafıza dengelemesi hakikaten süper.

ingilizce sistemde çalışan bütün programları "task manager=görev yöneticisi" uygulamasından sağ tuşla kapatabilirsiniz. ayrıca programlardan sadece birini veya seçtiğinizin dışındakileri kapatma seçenekleri de var.

2 gb sd kart koydum makineye, süper çalışıyor. media playerde başarılı bir albim tasnif ve isimlendirme çalışmasıda yaptım üşenmeden. albüm kapakları falan topladım netten, attım makineye cillop oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikelaj -- 14 Ekim 2007; 20:47:04 >

nikelaj

14 Ekim 2007; 20:55:48 

quote:

Arkadaslar,dosya,resim vs. aktarımında,önce aktarmak istediğimiz dosyayı vs. masaüstüne cıkan Wm_ ... olan klasöre atıyoruz daha sonra program(active sync) telefona yüklüyor..Ama bu yükleme sanırım yavas dimi?Bluetooth ile aktarmak daha mı hızlı olur sizce?

Ps:Biraz hareketlilik şart bu topic e..Hadi 514cüler..

bluetooth ile yaptım activesynci deneme olsun diye ama daha sonra "kurduğum bağlantıyı" silene kadar anamı ağlattı. sakın denemeyin derim. veya boş vaktiniz varsa deneyin yaww.. ottan kork, tavşandan kork, kurttan kork.. bu ne yaaw.. deneyen olmasa yazılımlardaki hatalar nasıl bulunacak

evet belge eşitlemeyi aktif hale getirin activesync menüsünde, yazılım masaüstüne klasör açacak. o klasörün içine atıyorsunuz belgeleri.

resim ve mp3 dosyalarının "senkronizasyonu" nu ise masaüstün windows media playerin içinden yapacaksınız.

nikelaj

14 Ekim 2007; 21:06:55 

quote:

GPRS ve Proxy yi iptal etmem gerekiyor..İnternet baglantısında direk olarak Wi-fi yi tercih etmesi için..

Yardımınızı bekliyorum..

henüz hallolmadıysa,

ayarlar>bağlantılar>GPRS... sağ menüyle seç.. hepsini tek tek sil.
sonra
ayarlar>bağlantılar>Proksi.. sağ menüyle seç.. hepsini tek tek sil.

gprs ayarlarını daha sonra yüklemek isteyen arkadaşlar !!! donatılar klasöründeki "HP ipaq Data Connect" yazılımı ile hemen yapabilirsiniz. bu harika uygulama gprs ve data iletişim ayarlarını gsm hattından "alıyor" ve sisteme "kuruyor". hiç bir şey yapmanıza gerek yok. uygulamayı açıp, ülkeyi Türkiye seçin ve oeratörü seçin.. bu kadar. bence her cihazda olmalı bu uygulama.

nikelaj

14 Ekim 2007; 21:14:57 

quote:

Orjinalden alıntı: maniac1987

arkadaşlar peki telefona tema yukleyebılen varmı
ben wındows mobıle temalarını attım çalışmadı

siyah windows mobile teması bulan varsa lütfen link versin yaaw

Marqsavas

15 Ekim 2007; 0:45:41 

Tüm açıklamaların için teşekkürler nikelaj,eline sağlık..

Hp Ipaq 514 için paylaşımlar buraya http://forum.donanimhaber.com/m_14751227/mpage_3/key_//tm.htm#18130720
Poker_Player

15 Ekim 2007; 19:37:22 

@nikelaj

fring kullanıyorsan sesin dısarıya verılmemesini nasıl saglarım. ahızeden gelmıyor ses skype kullanırken
munzur00

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Ekim 2007; 20:02:51 

i
quote:

Orjinalden alıntı: nikelaj

quote:

Merhabalar,bende aldım hp ipaq 514ten.Şuan için sadece wifi nin cok kaliteli oldugunu farkettim.Algılama mesafesi oldukça iyi.

Bu telefona uyumlu program,oyun vs. varsa bildiğiniz bizlerle paylaşırsanız memnun oluruz 514cüler olarak

Saygı ve sevgiler..

benim paçoz dizüstünde intel pro wireless 2200 BG kablosuz alıcı modülü var. yazılım ve sürücüleri en güncel pozisyonda ( windows xp sp2 + 87 güncelleme) ve dizüstünün görmediği kablosuz ağlara ipaq 514 resmen "bağlanıyor".. o kadar olur yani..

valla ben pek oyun oynamadığım için bilemiyorum fakat en azından standart bir sudoku iyi olurdu (lütfen java olmayan versiyon..) ayrıca son dönemde piyasaya çıkan HTC cihazlarında gördüğümüz, siyah winmobile temasına hasta oldum yaw.. o kadar araştırdım bulamadım, bilen varsa yazabilirmi?

iki farklı sudoku oyunu... Java değil... test edildi... seç beğen oyna...

http://www.speedyshare.com/841123151.html

¯\/|\/¯
|
/\
_| |_

Katze 4 - Rokr E2
Donanim Haber Rokr E2 Forum
Marqsavas

16 Ekim 2007; 1:18:08 

Sayın nikelaj'dan gps programının postunu bekliyoruz

nikelaj

16 Ekim 2007; 1:52:33 

quote:

Orjinalden alıntı: Poker_Player

@nikelaj

fring kullanıyorsan sesin dısarıya verılmemesini nasıl saglarım. ahızeden gelmıyor ses skype kullanırken

valla dostum fring bataryayı "babasının malı" gibi harcıyordu kaldırdım bende. şu anda geçici bir süre kullanmıyorum ama senin için çok gerekliyse uygun bir zamanda kurup denerim.

bu arada diğer arkadaşlar, lütfen elden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım ihtiyacı olanlara lütfen.

nikelaj

16 Ekim 2007; 1:56:10 

quote:

Sayın nikelaj'dan gps programının postunu bekliyoruz

hah ha.. söz ağızdan çıktı.. geliyooor..

nikelaj

16 Ekim 2007; 1:58:18 

quote:

Orjinalden alıntı: munzur00

iki farklı sudoku oyunu... Java değil... test edildi... seç beğen oyna...

http://www.speedyshare.com/841123151.html

çok sağol dostum.

yavuzb

16 Ekim 2007; 14:07:34 

Diger arkadaşlarda yaşadımı bilmiyorum ama benim yaşadıgım sorun canımı sıktı :(

Kişi listesini düzenlemek istiyordum. Bütün kişileri sildim sonra kendim kayıtları yaptım daha sonra mesengera baglandım eşitleme yaptı ve bütün mailler kişilerin oldugu yere geldi bunları ayrı yerlerde tutmanın imkanı yokmu ?

yavuzb