Giriş | |
|
|
|
14 Şubat 2008; 0:15:32
|
|
|
Hp 514 ü teslim alan arkadaşlar şimdiden hayırlı olsun bende dün akşam gedikgross dan 390 na aldım ama daha gelmedi tedarik sürecinde diyor inşallah gelir :)
|
|
14 Şubat 2008; 0:21:20
|
|
|
Arkadaşlar size birkaç sorunumu anlatmak istiyorum, çözüm getitrirseniz sevinirim 1-fring'i msn ayarlarında şifremi kabul etmiyor ve bağlanmıyor (google ve yahoo da sorun yok) 2-opera'da ilk giriyordum ama şimdi yetersiz alan diyor (hafıza kartına kursamda aynı şeyi diyor) 3-herkesin olduğu gibi bende de msn kişilerini rehberime ekleme olayı var, rahatsızlık vermiyor ama çözümü bulamadım, bununla ilgili bir şıkta göremedim 4-telefonun ana görünümünde msn'i nasıl kaldırabilirim. sanki yavaşlatıyormuş gibi geliyor. 5-msn de 3 yeni mail dedi ama aslında alakasız eski mailler çıktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roland3tr -- 14 Şubat 2008; 0:43:56 >
|
|
14 Şubat 2008; 1:04:35
|
|
|
Bende dün aldım weblebiden 371 ytl 12 taksit..Birde vardfinansla aldım diye 20 ytl hediye çeki verdiler 350 ytl geldi bedava bu fiyata resmen şimdi forumun inciğini cıncığını okuma zamanı :)
AMD64 3700+SanDiego~Thermalright XP-120 ~ DFI SLI-DR NF4-SLI~2*512 Adata VITESTA 566 ~ 2* Leadtek 7600gt sli Tagan 480W~CM Stacker "with blower"~2*250GB WD 16mb cache SATA2-RAID0 ~19"Sony SDM s94 LCD~THX 550+ X-fi Xtreme music
|
|
|
|
|
14 Şubat 2008; 1:22:46
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: mhaktas quote:
Orjinalden alıntı: roland3tr Arkadaşlar size birkaç sorunumu anlatmak istiyorum, çözüm getitrirseniz sevinirim 1-fring'i msn ayarlarında şifremi kabul etmiyor ve bağlanmıyor (google ve yahoo da sorun yok) 2-opera'da ilk giriyordum ama şimdi yetersiz alan diyor (hafıza kartına kursamda aynı şeyi diyor) 3-herkesin olduğu gibi bende de msn kişilerini rehberime ekleme olayı var, rahatsızlık vermiyor ama çözümü bulamadım, bununla ilgili bir şıkta göremedim 4-telefonun ana görünümünde msn'i nasıl kaldırabilirim. sanki yavaşlatıyormuş gibi geliyor. 5-msn de 3 yeni mail dedi ama aslında alakasız eski mailler çıktı 1 ilk önce normal msnden giriş yap sonra msn yi kapat.. ikinci kurduğumda fring bende bağlantı yapmadı bir kaç saat sonra denedim bağlandı.. belki bi sıkışlık olabilir genelde.. 2. operada ben daha hiç bir sorun yaşamadım.. 3. msn yi ilk şifre kurulumunda, çek olayları var mail hariç diğerleri eşitleme dersen msn adresleri telefona yerleşmiyor 4 eğer görünümden bahsediyorsan, giriş ekranı da varsayılan windowsu seç, windows live biraz kasıyor makinayı evet.. 5 eşitleme ile ilgili bir olay.. bilgisayardan bakmış olsan bile aynısını cep telefonuna da alıyor.. bir de gönder al seçeneğiyle güncelleme var.. ingilizce sözlüğü kurdum sorunsuz çalıştı.. kötü olan: beleş verilen 4 puanım la hp sitesinden satın aldığım travel programı bizimkine uyumlu çıkmadı.. gitti puancıklar Teşekkürler yardım için. Update yaptıktan sonra, yükledim operayı tekrar, şu an çalışıyor. Fakat diğer dediklerini uygulayabilmem için internete girmem lazım. Şimdi şunu anlamadım operaya girince internete bağlanıyor usb aracılığıylan ağa bağlanarak. Aynı şeyi niye IE de ya da MSN de yapmıyor ? Ya da yapıyorsa nasıl yapabilirim ?
|
|
14 Şubat 2008; 1:54:22
|
|
|
e o zaman hayatta yamamam ben MSN ve fring ayarlarını wireless olmadan o zaman
|
|
14 Şubat 2008; 2:31:01
|
|
|
Eh artık öyle yaparız USB den bağlanabilen var mı arkadaşlar aranızda ?
|
|
14 Şubat 2008; 5:26:34
|
|
|
Forumda geçen 17 sayfa okuma telaşesinden osnra yaklaşık 3 saat sürdü maceralamı anlatayım.. update edemedim sitesi çalışmıyor şuanda 1 frig başarı ile yüklendi 2 opera öyle (javanın içinden açmanızgerkiyor herseferinde ve çok süper bişey) 3 youtube video oyandtan o program sorunsuz yüklendi 2 saattir playlist yaptım video çalışıyor arkadan 4 usb ile bağlamada hiç bir ayar yapmadan cuk die çalışıyor laptoptan wi-fi den alıyor neti ama kendisi o nete giremiyor yada ben denemedim bilmiyorum 5 free bu arakdaşımızın yazığı prıgmda sorunsuz çalıştı valla süper oldu.. Sonuç olarak buraya kılışe soruları yazan arakalar 3 saat içinde bu telin incği cinciği bu forumdan öğreniliyor lütfen emeğe saygı biraz hızlı okuyun 2 saatte biter.. ve son olarak nokia marka sahte 512 lik kart taktım canavar gibi çalılıyor...
AMD64 3700+SanDiego~Thermalright XP-120 ~ DFI SLI-DR NF4-SLI~2*512 Adata VITESTA 566 ~ 2* Leadtek 7600gt sli Tagan 480W~CM Stacker "with blower"~2*250GB WD 16mb cache SATA2-RAID0 ~19"Sony SDM s94 LCD~THX 550+ X-fi Xtreme music
|
|
|
|
|
14 Şubat 2008; 8:46:37
|
|
|
Selam milet bir kaç saat uzak kaldım doldurmuşsunuz forumu beyler bende Kingston 2 gb alanlardanım ama hiçbir sorun yaşamadım, sorunsuz tertemiz çalışıyor. Şu aniden kapanıp batarya sıfırlanma olayı bendede oldu şimdi şarja koydum bakalım pazar günü şarj etmiştim dün batarya full gösteriyordu fakat bu sabah hüsran bi uyandım telefon kapalı açtım hemen kapandı. Full dolana kadar bekleyeceğim. Bakalım ne olacak.
|Pentax K10D| |Sigma 10-20|Pentax 18-55|Pentax 50-200| |Gigabyte EP35-DS4|Quad Q6600@3.6GHz.+Zalman 9700NT|OCZ 2x2 GB 1000MHz Reaper Kit|Sapphire HD4850 Toxic|Akasa Zen Power+520W PSU|Seagate 500 GB 32 MB|Acer P223W| Flickr
|
|
|
|
|
14 Şubat 2008; 8:48:39
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: wwwengin Forumda geçen 17 sayfa okuma telaşesinden osnra yaklaşık 3 saat sürdü maceralamı anlatayım.. update edemedim sitesi çalışmıyor şuanda 1 frig başarı ile yüklendi 2 opera öyle (javanın içinden açmanızgerkiyor herseferinde ve çok süper bişey) 3 youtube video oyandtan o program sorunsuz yüklendi 2 saattir playlist yaptım video çalışıyor arkadan 4 usb ile bağlamada hiç bir ayar yapmadan cuk die çalışıyor laptoptan wi-fi den alıyor neti ama kendisi o nete giremiyor yada ben denemedim bilmiyorum 5 free bu arakdaşımızın yazığı prıgmda sorunsuz çalıştı valla süper oldu.. Sonuç olarak buraya kılışe soruları yazan arakalar 3 saat içinde bu telin incği cinciği bu forumdan öğreniliyor lütfen emeğe saygı biraz hızlı okuyun 2 saatte biter.. ve son olarak nokia marka sahte 512 lik kart taktım canavar gibi çalılıyor... Dostum Wi-Fi de bağlantı için ana sayfadan Aç sonra Başlat/Ayarlar/bağlantılar/Wi-Fi ye gir ordan aktif olan wirelessleri gösterecek üstüne gel bağlan de bir süre bekle yeter ;) eğer şifreli ise zaten hangi sistemle şifrelendiği yazıyor şifreni girip bağlan diyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NikonD40 -- 14 Şubat 2008; 8:47:40 >
|Pentax K10D| |Sigma 10-20|Pentax 18-55|Pentax 50-200| |Gigabyte EP35-DS4|Quad Q6600@3.6GHz.+Zalman 9700NT|OCZ 2x2 GB 1000MHz Reaper Kit|Sapphire HD4850 Toxic|Akasa Zen Power+520W PSU|Seagate 500 GB 32 MB|Acer P223W| Flickr
|
|
|
|
|
14 Şubat 2008; 8:55:13
|
|
|
ya bu sms'lerden ses gelmeme olayı beni öldürecek. İngilizce yaptım çatır çatır ses geldi, sonra türkçe yaptım gelmeye başladı. Sadece ses geliyordu birde kıpraşım vereyim dedim gene gitti smslerde sesler. Şimdi tekrar ingilizce yaptım telefonu bakalım ne olacak.
|
|
|
14 Şubat 2008; 10:58:45
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: AjanHaKaN ya bu sms'lerden ses gelmeme olayı beni öldürecek. İngilizce yaptım çatır çatır ses geldi, sonra türkçe yaptım gelmeye başladı. Sadece ses geliyordu birde kıpraşım vereyim dedim gene gitti smslerde sesler. Şimdi tekrar ingilizce yaptım telefonu bakalım ne olacak. Bende türkçe kullanıyorum ses ve titreşim fıstık gibi sorun yok dostum format atmayı denedinmi?
|
|
|
|
|
14 Şubat 2008; 11:13:00
|
|
|
yeni versiyonu yükledikten sonra sanırım atmadım (2.05). Şu an ses geliyo ama titremiyor. Daha fazla dokunmak istemiyorum :D Bu arada titreşimi nereden açıyoruz? Benim sesler menüsü: Zil sesi: Ring-FlamencoFire Internet araması zil sesi: yok Anımsatıcılar: yok yeni e-posta: yok Yeni SMS iletisi: Alert-Echo Yeni ses ileti:yok Yeni anlık ileti: Yok Yeni Kanal iletisi: Yok Profiller Normal Çalma türü: Titret ve Çal Zil sesi Düzeyi: Yüksek Alarm Türü: Artan Alarm sesi düzeyi: Yüksek Anımsatıcı Türü: Ses yürüt Anımsatıcı Ses düzeyi: Yüksek Bildirim Türü: ses yürüt Bildirim Ses düzeyi: Yüksek Sistem sesi düzeyi: Yüksek
|
|
|
14 Şubat 2008; 11:47:36
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: D day quote:
Orjinalden alıntı: yaman156 Selam bana bugün mail geldi. kampanya yeniden başlamış neyazıkki ben hepsiburada dan aldım 299$+KDV ye http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=UC403HEW031 bu firma nasildir guvenebilirmiyiz? Ben www.fokusbilgisayar.com ile bir çok sorun yaşadım, başkalarının da yaşamasını istemem. 10. sayfada yazdıklarımı okumanı tavsiye ederim..
|
|
14 Şubat 2008; 12:22:31
|
|
|
sıkıntı yok coazar. garanti ye girip kullanıyorum ben. başka bankaları denemedim. sanal klavye çıkmıyor doğal olarak, biraz daha değişik oluyor cepten girmek. kolay gelsin quote:
Orjinalden alıntı: coazar slm telefonda internet bankacılık işlemi deneyen oldumu o tip sitelerde sanal klavye diye birşey çıkıyor bu durumda sorunsuz çalışıp banka işlemleri yapılabiliyor mu teşekkürler
|
|
|
|
|
14 Şubat 2008; 12:47:30
|
| | | |