Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ Windows Mobile 6

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: ^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ Windows Mobile 6 Sayfa: <<   < önceki  9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
netkingv

23 Ocak 2008; 9:58:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

HP 514 için çıkan yeni BIOS'u yükleyen var mı? Varsa yorumlarını buraya eklerse sevinirim...

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=tr&cc=tr&prodTypeId=215348&prodSeriesId=3375716&swItem=hh-57032-1&prodNameId=3360097&swEnvOID=4014&swLang=38&taskId=135&mode=4&idx=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netkingv -- 23 Ocak 2008; 9:59:17 >

Hiç delirmiş bir kutupayısı gördünüz mü?
minscnboo

23 Ocak 2008; 14:28:04 

quote:

Orjinalden alıntı: netkingv

HP 514 için çıkan yeni BIOS'u yükleyen var mı? Varsa yorumlarını buraya eklerse sevinirim...

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=tr&cc=tr&prodTypeId=215348&prodSeriesId=3375716&swItem=hh-57032-1&prodNameId=3360097&swEnvOID=4014&swLang=38&taskId=135&mode=4&idx=0

kayda değer bir yenilik yok bence, yüklemeyi düşünmüyorum. telefon kendi kendine kapandıktan sonra düzgün şarj olmuyo sinir etmeye başladı beni, onu çözsünler asıl salaklar..

maxximuss

23 Ocak 2008; 14:51:18 

valla telefona format attı ilk günkü gibi oldu bakalım msn sorununu çözmüşlermi

maxximuss

23 Ocak 2008; 15:11:39 

msn sorunu düzelmemiş

shekerabi

23 Ocak 2008; 20:44:30 

arkadaşlar telefon format nasıl atılıyor
rom nasıl update ediliyor?
tşk

megaman

23 Ocak 2008; 23:02:08 

SIMan programının son hali, işinize yarayacağını umut ediyorum.

http://r a p i d s h a r e.com/files/86066281/SIManSETUP.rar.html

SX1 & MOTOROLA E2 & HP iPAQ 514 & HTC VOX (S710) & 6600 & MPx200
ventruefox

23 Ocak 2008; 23:17:28 

quote:

Orjinalden alıntı: azagatroth

arkadaşlar merhaba kablolu modem (adsl) üzerinden ipaq 514 ile nete bağlanmak için illa access pointmi gerekiyor? yoksa bluetooth usb adaptörle bu işi çözebilirmiyim? teorik olarak sistem problemsiz görünüyor ama sizede danışayım .. pratikte sync destekleyen bluetooth usb adaptörle nete bağlanan veya bu sistemin çalışıp çalışmayacağı hakkında fikri olan varmı?

Bluetooth-activesync bağlantısı ile herhangi bir sorun çıkartmadan çok rahat bir biçimde bağlanıyor, ve gprs bağlantısından çok daha hızlı. Bağlantıda herhangi bir kopma, yavaşlama vs. rastlamadım şimdilik.

paul_lassitter

24 Ocak 2008; 4:21:07 

Herkese selamlar ...bende hp ipaq 514 kullanıcılarından biri oldum.yeni olduğum için kafamda birçok soru var.öncelikli en en önemli sorum , internet explorer dan açılır pencere engelleyicisini nasıl kaldırabilirim? bu benim için çok önemli çünkü bazı girmem gereken önemli sitelere giremiyorum(üniversite öğrenci otomasyon sayfası gibi) birde herhangi bir java application u nasıl ekleyebilirim? şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
azagatroth

24 Ocak 2008; 12:32:19 

quote:

Orjinalden alıntı: ventruefox

Bluetooth-activesync bağlantısı ile herhangi bir sorun çıkartmadan çok rahat bir biçimde bağlanıyor, ve gprs bağlantısından çok daha hızlı. Bağlantıda herhangi bir kopma, yavaşlama vs. rastlamadım şimdilik.

teşekkürler ventruefox. bu arada bu konuyu araştırırken ilginç bilgiler edindim sizlerlede paylaşayım. kablosuz net paylaşımı hakkında bilinen yanlışlar var. mesela iki bilgisayarı kablosuz olarak birbirine bağlamak için access point gerekir gibi. bu konuyu biraz araştırdım ve sonuç olarak kablolu sistemde kullandığımız ad-hoc (araya hub koymadan direk makineleri birbirine bağlama) yapısını kablosuz sistemlerde de uygulanabildiğini öğrendim. bu sisteme manet deniyor ve kablosuz ağ adaptörüyle direk olarak net paylaştırılabiliyor (access olmadan) genel olarak buna deneysel karşılansada praktikte uygulanılıyor. linklerden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

http://www.hardwaremania.com/content/view/164/26/
http://www.microsoft.com/windowsxp/using/networking/expert/bowman_02april08.mspx (ing)

hansoylu

24 Ocak 2008; 12:33:13 

evet arkadaşlar belki hepiniz biliyorsunuz ama bilmeyenler için buraya yazayım eğer int ye bağlanırken gps den mi yoksa wi-fi den mi bağlanıyorum kuşkusu varsa içinizde wi-fi açma kapama yerinden telefon özelliğini kapatın kuşkunuz kalmasın..

Türk Telekom'un her ay hiç bir hizmet vermeden 14,17 YTL almasına karşıysanız tıklayın
ramsay

24 Ocak 2008; 14:54:20 

bende o şekilde yapıyorum ama başka yolu yokmudur acep??gprs ayarlarınıda silmeden tabi..
quote:

Orjinalden alıntı: hansoylu

evet arkadaşlar belki hepiniz biliyorsunuz ama bilmeyenler için buraya yazayım eğer int ye bağlanırken gps den mi yoksa wi-fi den mi bağlanıyorum kuşkusu varsa içinizde wi-fi açma kapama yerinden telefon özelliğini kapatın kuşkunuz kalmasın..

"YAŞLANARAK DEĞİL YAŞAYARAK TECRÜBE KAZANILIR,
ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR"
2001 CLIO 1.4 HB 16V RXT

>>> [link=http:/****.com/files/88169234/manual_de_taller_renault_clio.pdf.html]CLIO SERVICE MANUAL (PDF) yıldızlar malum [/link] <<<
paul_lassitter

25 Ocak 2008; 4:24:11 

arkadaşlar daha öncede sordum ama cevap alamadım bir türlü bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinicem...bu internet explorer mobile da açılır pencere engelleyicisini nasıl kapatıcaz??? bir türlü bulamadım??? birde bazı siteleri düzgün açamıyor bu web tarayıcımdan mı kaynaklanıyor(yani ie mobile dan) yoksa yeni java eklentileri mi eklemem gerekiyor?? eğer öyleyse nasıl ekleyebilirim??? bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse gerçekten çok makbule geçicek...şimididen çok teşekkürler

GeNeX

25 Ocak 2008; 9:58:26 

Selam öncelikle internet explorer kullanan arkadaşa opera mobile kurmasını tavsiye ediyorum. Hiç pişman olmayacaksın.

Dün akşam 2.05 rom update'ini yaptım şuanda hiç bir sorun yok, psikolojikmidir bilmiyorum ama makina daha bi güzel çalışıyor sanki :D

Makinaya nasıl format atılır soruna cevap : makinayi kapatip orta tuşa basarak makinayi açıyorsunuz, açılışta format işlemine onay verirseniz makina ilk haline dönüyor.

Rom update nasıl yapılır sorusuna cevap : ilk önce telefondaki önemli bütün verilerinizin yedeğini almalısınız nitekim makina formatlanıyor. Hafıza kartına birşey olmuyor.

Telefonu active sync yazılımıyla sync durumuna getirip bırakıyorsunuz sonra indirdiginiz update'in setup ini calistiriyor ve wizard ile kuruluma başlıyorsunuz. Kurulum önce telefonun erişilebilirliğini kontrol ediyor bağlantıda sorun yoksa telefonu otomatik restart ediyor ve açılışta telefon bir tftp yazılımı çalıştırıp bilgisayardan gönderilen ROM u üzerine download ediyor. Bu işlemlerin hepsi otomatik mudahaleye gerek yok. Download bittikten sonra yazılımın kurulumunu yapıyor. İlk açlılış işlemi normalden uzun sürüyor panik yapmayın.

Bu arada önemli not: işlem başladığında kesinlikle USB kabloyu çıkarmayın bilgisayarlarla telefonun iletişimini kesmeyin. Mümkünse elektrik kesilmeyecek bir ortamda bu işlemi yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeNeX -- 25 Ocak 2008; 9:58:54 >

Hv.P.Çvş. Özdere Özel Eğitim Merkezi Komutanlığı - Özdere - İzmir
Sympatique

25 Ocak 2008; 18:21:44 

Arkadaşlar ; Nokia E51 ve Ipaq 514 arasında kararsız durumdayım..Her iki cihazında özelliklerini çok iyi biliyorum artı ve eksilerini biliyorum daha önce HP Ipaq 6340 kullanmışlığım var ... Sizce hangisini neden tercih etmeliyim... ?

514 alsam WM6.0 avantajı ile yanımda neredeyse notebook taşır gibi olacağım..Nokia ile de yanımda bir küçük ve zarif bir cihaz olacak her iki cihazında işletim sistemleri haricinde özellikleri neredeyse aynı...Satmak istediğimde ise Nokia daha çabuk satılacak...HP ise ne zaman satılır tartışılır... Karar vermem konusunda yardımcı olursanız sevinirim...

Abi gök gürledi galiba...

Yok canım .::Z5500::. pörtlemiştir..
boudoff

25 Ocak 2008; 20:45:10 

slmlar..
aletten film izlerken sorun cıkıomu acaba deneyen warmı .. kalıte bakımından rahatsız edıcı bır durum warmı.. tesekkurler

ventruefox

26 Ocak 2008; 2:54:37