Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ Windows Mobile 6

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: ^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ Windows Mobile 6 Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bek10

12 Ocak 2008; 21:13:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar acıklama yapan herkese sonsuz tesekkurler. Ne kadar tesekkur etsem azdır sayenızde ipaq almaya karar vermıstım sayenızde de bılmedıgım seylerı ogrenmeye devam edıyorum.
Size bır sorum olacak ben net ten muhtelıf tema lar ındır dım fakat bunlardan hangı uzantılılar bızım ipaq e uyumlu mesela bazılarında .hme bazılarında .tsk uzantlar var hangılerı bızımkıne uyumludur ve bu dosyaları hangı klasorun ıcıne atmam gerekıyor.
herkese cok tesekkur.
Saygılar....

Gerçkçi Ol;
İmkansızı İste....
Slyvestris

12 Ocak 2008; 22:07:01 

quote:

Orjinalden alıntı: bek10

Arkadaslar acıklama yapan herkese sonsuz tesekkurler. Ne kadar tesekkur etsem azdır sayenızde ipaq almaya karar vermıstım sayenızde de bılmedıgım seylerı ogrenmeye devam edıyorum.
Size bır sorum olacak ben net ten muhtelıf tema lar ındır dım fakat bunlardan hangı uzantılılar bızım ipaq e uyumlu mesela bazılarında .hme bazılarında .tsk uzantlar var hangılerı bızımkıne uyumludur ve bu dosyaları hangı klasorun ıcıne atmam gerekıyor.
herkese cok tesekkur.
Saygılar....

Microsoftun cıkarttıgı temalar .hme uzantılı. Bundan 5-6 mesaj oncesinde bu temaların linki mevcut.

Birde arkadaslar aynı ande hem titreşip hem çaldıramadım ben. "titret ve çal" i seciyom 1 kere titriyor sadece o zamanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slyvestris -- 12 Ocak 2008; 22:09:09 >

Corta5

12 Ocak 2008; 22:20:34 

arkadaslar ipaq ında vtab olan arkadaslar bana bu dosyayı gönderip nasıl kurulacıgının tarif edebilirlermmi

Q_mes

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Ocak 2008; 23:11:17 

quote:

Orjinalden alıntı: maxximuss

Arkadaşlar bu telefona %100 uyan programları oyunları rapide yükleyip paylaşamaz mıyız

Birde 2 gb kart taktım çalışmıyor 6300 a takıyorum kart çalışıyor yardımcı olabilek var mı

slmlar
14.sayfada bi kac programın rapid linkini vermiştim...

ayrıca su anda benim telefonda kingston 2gb microsd kart sorunsuz calısıor.. kartın microsd olduguna emin misin. bir de imkanın varsa baska bir kartla denemeni tavsiye ederim... inş çözersin sorunun

farklı olmak istiyorsan HP IPAQ 514
Corta5

13 Ocak 2008; 0:53:10 

arkadaslar wm5 temalarıda hp 514 te calısıo ben müzisyen oldugum icin gitarlı bi tema yükledim ayrca ekranda satır satır görünen menü kücülüyo ve ekran bos görünüyo cok sık ve sade görüntüler war

megaman

13 Ocak 2008; 15:10:05 

Merhaba arkadaşlar, Telefon ile SIM kart arasında isimleri transfer eden Türkçe program için link veriyorum. Umarım işinize yarar

http://r a p i d s h a r e.com/files/83488101/SIMan.rar.html

(İsimdeki boşlukları kaldırmalısınız tabiiki)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaman -- 13 Ocak 2008; 17:13:55 >

SX1 & MOTOROLA E2 & HP iPAQ 514 & HTC VOX (S710) & 6600 & MPx200
stkose

13 Ocak 2008; 18:34:53 

megaman teşekkür ederim.
Hemen denedim program gerçekten çok yararlı oldu problem yaşayan birçok kişiye yardımcı olacaktır.

baykarizmaizmir

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

13 Ocak 2008; 20:22:04 

arkadaşlar benim soruma cevap alamadım ya.... acaba ingilizce cihazı nasıl türkçe yapabiliriz?? telefonun dil seçeneğinde türkçe seçenek yok

๒คאкคгเz๓คเz๓เг
stkose

13 Ocak 2008; 20:44:00 

merhaba baykarizmaizmir,

start-settings-2.sayfa regional settings-language seç telefon açılıp kapanacak türkçe karşında

minscnboo

13 Ocak 2008; 20:48:08 

quote:

Orjinalden alıntı: baykarizmaizmir

arkadaşlar benim soruma cevap alamadım ya.... acaba ingilizce cihazı nasıl türkçe yapabiliriz?? telefonun dil seçeneğinde türkçe seçenek yok

kendi başınıza rom yükleyerek falan yapamazsınız (piyasada hp 514 mobile 6.0 romları olmadığı için).. belki servise götürürseniz olabilir ama..

baykarizmaizmir

13 Ocak 2008; 20:58:39 

quote:

Orjinalden alıntı: stkose

merhaba baykarizmaizmir,

start-settings-2.sayfa regional settings-language seç telefon açılıp kapanacak türkçe karşında

İŞTE ORADAKİ SEÇENEKLERDE TÜRKÇE YOK MACARCA ,İNGİLİZCE VE POLSKİ VAR..

๒คאкคгเz๓คเz๓เг
baykarizmaizmir

13 Ocak 2008; 21:34:33 

arkadaşlar yok mu bu konuda yardımcı olabilecek kimse

๒คאкคгเz๓คเz๓เг
hscetin

13 Ocak 2008; 22:01:15 

cep trafik uygulamasını calıştırabilen varsa lütfen yardımcı olsun

Slyvestris

14 Ocak 2008; 10:35:50 

quote:

Orjinalden alıntı: Corta5

arkadaslar ipaq ında vtab olan arkadaslar bana bu dosyayı gönderip nasıl kurulacıgının tarif edebilirlermmi

.cab uzatılı dosyayı telefona veya hafıza kartına at, telefondan dosya gezgininden bul o dosyayı çalıştır, kurulumu yap

laconf

Sisteme Gözat

14 Ocak 2008; 14:13:38 

quote:

Orjinalden alıntı: baykarizmaizmir

arkadaşlar yok mu bu konuda yardımcı olabilecek kimse

yurtdışından alındığı için firmware'da türkçe yoktur. bunu çözebilmek için iki yol var;

1- hp'nin sitesinde (eğer yayınlanıyorsa) veya başka bir kaynaktan türkçe için firmware indirip cihaza kurmak
2- mpx.gen.tr'deki resmi olmayan türkçe yamaları kullanarak Türkçeleştirmek.

Laptop: Asus A8JE: C2D 1.83 GHz, 1GB DDR2 Ram, ATI x1450 ekran kartı, 100 GB 5400rpm HDD, 14" glare ekran, DVD-RW, 6cell pil
Telefon: Nokia N95
maxximuss

14 Ocak 2008; 18:16:24