Arkadaslar acıklama yapan herkese sonsuz tesekkurler. Ne kadar tesekkur etsem azdır sayenızde ipaq almaya karar vermıstım sayenızde de bılmedıgım seylerı ogrenmeye devam edıyorum. Size bır sorum olacak ben net ten muhtelıf tema lar ındır dım fakat bunlardan hangı uzantılılar bızım ipaq e uyumlu mesela bazılarında .hme bazılarında .tsk uzantlar var hangılerı bızımkıne uyumludur ve bu dosyaları hangı klasorun ıcıne atmam gerekıyor. herkese cok tesekkur. Saygılar....
Arkadaslar acıklama yapan herkese sonsuz tesekkurler. Ne kadar tesekkur etsem azdır sayenızde ipaq almaya karar vermıstım sayenızde de bılmedıgım seylerı ogrenmeye devam edıyorum. Size bır sorum olacak ben net ten muhtelıf tema lar ındır dım fakat bunlardan hangı uzantılılar bızım ipaq e uyumlu mesela bazılarında .hme bazılarında .tsk uzantlar var hangılerı bızımkıne uyumludur ve bu dosyaları hangı klasorun ıcıne atmam gerekıyor. herkese cok tesekkur. Saygılar....
Microsoftun cıkarttıgı temalar .hme uzantılı. Bundan 5-6 mesaj oncesinde bu temaların linki mevcut.
Birde arkadaslar aynı ande hem titreşip hem çaldıramadım ben. "titret ve çal" i seciyom 1 kere titriyor sadece o zamanda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slyvestris -- 12 Ocak 2008; 22:09:09 >
Arkadaşlar bu telefona %100 uyan programları oyunları rapide yükleyip paylaşamaz mıyız
Birde 2 gb kart taktım çalışmıyor 6300 a takıyorum kart çalışıyor yardımcı olabilek var mı
slmlar 14.sayfada bi kac programın rapid linkini vermiştim...
ayrıca su anda benim telefonda kingston 2gb microsd kart sorunsuz calısıor.. kartın microsd olduguna emin misin. bir de imkanın varsa baska bir kartla denemeni tavsiye ederim... inş çözersin sorunun
arkadaslar wm5 temalarıda hp 514 te calısıo ben müzisyen oldugum icin gitarlı bi tema yükledim ayrca ekranda satır satır görünen menü kücülüyo ve ekran bos görünüyo cok sık ve sade görüntüler war
arkadaşlar yok mu bu konuda yardımcı olabilecek kimse
yurtdışından alındığı için firmware'da türkçe yoktur. bunu çözebilmek için iki yol var;
1- hp'nin sitesinde (eğer yayınlanıyorsa) veya başka bir kaynaktan türkçe için firmware indirip cihaza kurmak 2- mpx.gen.tr'deki resmi olmayan türkçe yamaları kullanarak Türkçeleştirmek.