Şimdi Ara

John Wick aktöründen John Wick 4'ün çekimleriyle ilgili açıklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • John Wick aktöründen John Wick 4'ün çekimleriyle ilgili açıklama



    Keanu Reeves'li başarılı aksiyon serisi John Wick'in yeni filmiyle ilgili bugün Ian McShane'den bir açıklama geldi. Seride Winston karakterini canlandıran McShane, John Wick 4'ün çekimlerinin yakında başlayabileceğini söyledi. John Wick 4'ün çekimlerinin bu yıl içerisinde tamamlanması bekleniyor.



    Collider'a konuşan Ian McShane,"Yıl başında Keanu'yla konuştuk ve ona 'bu yıl seni görmeyi umuyorum' dedim. Senaryonun şu anda yazıldığını ve çekimleri bu yıl yapmak istediklerini biliyorum. John Wick 4 ve John Wick 5'in birlikte çekileceğini duyurmuşlardı ama orası nasıl olur bilmiyorum. Stüdyolar her şeyi duyuruyor. Ama John Wick 4'ü bu yıl içerisinde çekeceğiz o konuda şüphe yok." ifadelerini kullandı. 



    John Wick 4 filmi aslında Mayıs 2021 için planlanmıştı ancak COVID-19 ve Matrix 4 nedeniyle Lionsgate filmi tam bir yıl ertelemek zorunda kaldı. Geçtiğimiz yıl Matrix 4'ün çekimlerini tamamlayan Keanu Reeves şimdi John Wick serisine geri dönmeye hazırlanıyor.



    John Wick 4'ün 27 Mayıs 2022'de vizyona girmesi bekleniyor. Yapımcı stüdyo Lionsgate, John Wick 4 ve John Wick 5'in art arda çekileceğini ve iki filmin kısa arayla vizyona gireceğini duyurmuştu.



    John Wick spin-off filmi ve John Wick dizisi de geliyor



    Son yılların belki de en başarılı aksiyon serisi olan John Wick, her yeni filmiyle bir öncekinin üzerine koymayı başardı. 20 milyon dolarlık bütçeyle hazırlanan John Wick (2014), dünya genelinde 88 milyon dolar hasılat elde etmişti. John Wick: Chapter 2 (2017) ise bu rakamı tam ikiye katladı ve 171 milyon dolar gişe hasılatı yaptı. Son olarak geçtiğimiz yıl vizyona giren John Wick: Chapter 3 filmi de 326 milyon dolar hasılata ulaştı ve yine bir önceki filmi neredeyse ikiye katlanmış oldu.



    John Wick filmlerinin yakaladığı bu büyük başarıdan memnun olan Lionsgate şimdi buradan küçük bir sinematik evren oluşturmak istiyor. John Wick spin-off filmi Ballerina geçtiğimiz yıl duyurulmuştu. Ayrıca The Continental isimli bir John Wick dizisi de dördüncü filmden sonra gelecek. Her iki yapımda da Keanu Reeves'in rol almaması bekleniyor.




    Kaynak:https://collider.com/john-wick-4-filming-start-date/







  • Fik fiki fiki fik fiki jon fiki jon fiki 4-5-6-7-8

  • John wick serisi iyi güzeldi de ama abartmasak mı. Hikaye 3. Seride bitmeliydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldum olası sevemedim şu film 3 film ne kadar vasat dı öyle za zor dayandım resmi de bırakayım buraya



    John Wick aktöründen John Wick 4'ün çekimleriyle ilgili açıklama
  • blade 1-2-3 gibi filmin devamı geldikçe kötüleşiyor. orjinal hikayeden uzaklaşılıyor.

  • hayır bence bu john wick evrenini daha da içine girmemiz lazım öğrenecek çok şeyimiz var :D birde jonh wick in nasıl oluştuğu mafyalarla nasıl tanıştığı falan filan çok iyi olur hikaye çok sevilince devamı da geliyor elbet :)

  • Morgan Freeman dedemden çok gördüm. Keanu Reeves Allah uzun ömür versin ne diyeyim.

  • John Wick 1 de bitmeliydi gerisi cop oha dizi cikarmak nedir
  • John İvedik ...

  • gereksizzzzzz

  • 'Keanu Reeves'in rol almaması bekleniyor.' yazmışsınız sonunda, bence düzeltin

  • John wick e de laf etmeyin ama . Bu tarz filmler elbette ilk filmlerine göre düşüş yaşayacaktır . Ama her koşulda izlettiriyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.