Şimdi Ara

LG akıllı telefon pazarından çekilmeyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LG akıllı telefon pazarından çekilmeyecek



    LG'nin akıllı telefon pazarındaki eski parlak günlerini mumla aradığı bir gerçek. Kısa süre önce, şirketin mobil cihaz bölümünü tamamen satmak istediğine dair söylentiler çıktı.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Watch Active 2 için büyük bir yazılım güncellemesi yayınlandı



    Koreli basın kuruluşu TheElec, LG'nin bu ayın sonunda akıllı telefon pazarından çekildiğini duyuracağını öne sürdü. Söz konusu haberin içeriğinde şu ifadeler geçiyor:



    "LG Electronics'in, kronik sıkıntılar yaşayan akıllı telefon bölümünü kapatması bekleniyor. Şirket, 15 Ocak'ta çalışanlarına bu ayın sonunda akıllı telefon bölümünün kapatılacağıyla ilgili bir açıklama yapacağını bildirdi. Büyük duyuru 26 Ocak'ta yapılacak."



    LG akıllı telefon pazarından çekilmeyecek



    LG yetkililerinden açıklama geldi



    Raporda, Güney Koreli markanın sadece CES 2021'de sergilediği "yuvarlanan" ekrana sahip akıllı telefonunun geliştirilme sürecini devam ettireceği belirtildi.



    Ancak LG yetkilileri bu spekülasyonları kabul etmiyor. Şirketin halkla ilişkiler müdürü Ken Hong bu iddiaları "tamamen yanlış ve asılsız" olarak nitelendirdi.



    LG akıllı telefon pazarından çekilmeyecek



    Sonuç olarak akıllı telefon dünyası henüz LG'yi kaybetmeyecek gibi görünüyor. En azından yakın gelecekte böyle bir durum söz konusu olmayak. Kim bilir belki de şirket eski popülaritesini geri kazanmasını sağlayacak ilgi çekici yeni ürünlerle karşımıza çıkacak.




    Kaynak:https://www.androidpolice.com/2021/01/15/no-lg-isnt-exiting-the-smartphone-business/







  • Amerika'da Apple ve Samsung'tan sonra üçüncü sıradalar, çekilmelerini gerektirecek bir durum yok. Ki Sony bile çekilmemişken LG'ye sıra zor gelir.
  • bence çekilmesi gerekir çünkü yavaştan çin firmaları üst sıraları kapıyorken.

  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    HTC var ne yazık ki bence ilk çekilecek olan.
  • Zaten çokta parlak değillerdi telefon piyasasında.Zamanında Lg G2 ile adını duyurdular.Sonra da yok olup gittiler diyebiliriz.
  • Amiral gemisi seviyesinde telefon üretip 6000 liradan satacaksın. Maliyet kurtarmıyorsa bir süre zarara katlanacaksın.
    O zaman Türkiye'de ne samsung kalır ne apple veyahut diğer firmalar

    Aksi takdirde hiç bir markanın samsung-apple tepe modeli ile aynı fiyata ürün satma veya pazar payında öne geçme ihtimali bulunmamaktadır.

    Ben tepe model telefon ürettim apple samsung fiyatı koydum yok bunu kafalarına sokmaları gerek.

  • Valla ben LG V30+ kullanıyorum hiç kronik sorunu yok

  • Yürüyen Hoparlör kullanıcısına yanıt
    sen ciddi misin? piyasadan haberin yok bence. g3,g4,v30+ çatır çatır sattı

  • renega kullanıcısına yanıt
    Yav nereye sattı.Çoğu telefonu sorunlu Lg’nin.
  • renega kullanıcısına yanıt
    Aldığıma en çok pişman olduğum seridir G serileri. G2' nin şanına kanıp devam ettireyim dedim; G3 ve G4 çok canımı sıktı. Berbat sorunlu cihazlardı...

  • renega kullanıcısına yanıt
    bende öyle 1,5 senedir kullanıyorum çoğu cihazdan iyi

  • Velve aslında alınabilirdi ama fiyatı çok yüksekti HTC de zaten bu fiyatlandırmadan yok oldu LG de bu yönde freni patlamış kamyon gibi kaçınılmaz sona doğru gidiyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yürüyen Hoparlör

    Yav nereye sattı.Çoğu telefonu sorunlu Lg’nin.

    benim g3 sorunsuzdu, anneme aldığım g4 çok sıcakta şanlıurfada anakartı yandı, baya video falan çekmeye çalıştık haliyle dayanmadı cihaz ücretsiz değiştirdi garanti sonra sorunsuz kullandı. şimdi g3'den v30+'a geçtim başka telefon kullanmam. çentik yok, 3.5mm jakı var, hi-fi quad dac var, en ince telefonlardan biri, akşama kadar şarjı rahat rahat yetiyor aktif kullanıyorum, p-oled ekranı gördüğüm en güzel panel, 50 defa düşürdüm kırılmadı üzerinden kamyon geçti ekranı kırık ama çalıştı 400tl verdim yaptırdım, amiral gemisi seviyesinde kaliteli kamerası da var. daha ne olsun yemek yapsın mı?

  • V serisi gayet iyi gidiyordu. Bence telefon piyasasından çekilmelerine gerek yok, iş ortaklarını değiştirsinler yeterli büyümeyi sağlarlar. Fiyat politikasında da 2 seri düşük fiyata katlansalar yeter. Sonra huawei gibi bindirimlerini yaparlar.

  • V60 gibi bir efsane gelmedi ya ona yanıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 efsanesinden sonra hatalı işler yaptılar. G3'teki malzeme hataları, G4'de malzeme ve anakart problemi LG'nin tabutuna çiviyi çaktı. Doğru kararlar alsalardı bugün daha farklı yerde olabilrlerdi. Samsung mesela galaxy S2 üzerine S3, S4 ve S5 gibi 3 faciayı çıkardı. Ama sonra S6 ile işleri düzeltti, şimdi daha doğru kararlar alarak iyi kötü yoluna devam ediyor.

  • Çöpler gelmeye devam edecek(alanlara kullananlara saygım sonsuz)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesci_663 -- 18 Ocak 2021; 1:44:56 >
  • Lg g2 ile yakaladığı kalite ve güven hissini g3, g4 te sıkıntılı anakart problemlerinde müşterisini yapayalnız bıraktı, üstüne fiyat politikasını yükseltti, içerik olarak çok sevdiğim lg cep telefonlarını, 2 yıl sonra başlayan anakart problemlerinden dolayı rafa kaldırdık

  • 20 yıldan fazladır cep telefonu kullanıyorum. İki yılda çöpe attığım telefon olmadı G4 dışında.Üste para vermedikleri sürece bir daha almam.

  • G3,G4'ten başka telefon kullanmamışlar gelip yine kötülemeye başlamış LG'yi. 2500-3000TL'ye satılmış V30 ve G7'de Snapdragon 800 serisi işlemci,IP68 sertifikası,Quad Dac,3.5mm jak gibi özellikler bulunuyordu. 7-8bin liraya satılan Xiaomi'lerde daha bırakın su geçirmezliği kulaklık bile yok. Yeni modellerde şarj aletide çıkmayacak. Baz istasyonundan hallice sar değerleride başka bir eksi. LG en azından Apple ne yapsa onu taklit etmiyor Samsung ve Xiaomi gibi. Piyasada 3.5mm jak girişi bulunan kaç telefon kaldı LG'den başka ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 18 Ocak 2021; 14:21:3 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.