Şimdi Ara

Star Wars Battlefront 2 serverları Epic'in kampanyasına dayanamayıp çöktü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Star Wars Battlefront 2 serverları Epic'in kampanyasına dayanamayıp çöktü



    Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz Star Wars Battlefront II kampanyası, oyunun serverlarını hazırlıksız yakaladı. On binlerce yeni oyuncunun serverlara akın etmesiyle birlikte Battlefront II'nin online serverlerında erişim sıkıntıları ortaya çıkmaya başladı. Electronic Arts, bugün konuyla ilgili ufak bir açıklama yayınladı.



    Electronic Arts'ın Twitter üzerinden yaptığı açıklamada,"#StarWarsBattlefrontII'de 623 veya 918 Hata Mesajını'mı görüyorsunuz? Sıkı durun, sorunla şu an ilgileniyoruz! #EpicGames Store ücretsiz hafta kampanyamız sürecinde inanılmaz sayıda oyuncu bizlere katıldı ve yeni serverlarla birlikte hepinizi Battlefront'ta karşılayacağız." ifadeleri kullanıldı.   






    Server sorunları özellikle de Perşembe-Cuma-Cumartesi günlerinde oyuncuların epey bir canını sıkmıştı. Ancak EA şu anda server kapasitesinin artırıldığını ve sorunların genel anlamıyla çözüldüğünü söylüyor. Bugün itibarıyla muhtemelen herhangi bir hata mesajıyla karşılaşılmayacak.



    Star Wars Battlefront II, Epic Games'in son zamanlarda verdiği en yüksek kalitede oyun olarak dikkat çekiyordu. EA'nın da ifadesiyle inanılmaz sayıda yeni oyuncu Battlefront II'yi alıp ilk kez deneme fırsatı yakaladı. Dolayısıyla geçen yıl GTA Online'da yaşanan sıkıntıların bir benzeri şimdi Battlefront online'da ortaya çıktı.



    Epic Games Store'un kampanyası 21 Ocak 19.00'a kadar devam edecek. Oyunu hala kütüphanenize eklemediyseniz şimdi tam fırsatı.




    Kaynak:https://www.pcgamer.com/after-star-wars-battlefront-2-was-given-away-by-epic-the-servers-crashed/







  • Hangi sistem beleşe dayanabilir millet beleşi duyunca saldırmıştır.

  • Beleş, grafik takıntılı güruhun içini titreten cinsten (2D=çöp tayfası)

    En amele adam bile girmiştir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyunu ilk çıktığından beri oynarım belki de en iyi star wars oyunu diyebiliirim .

  • "Heroes vs. Villain" multiplayer modu güzel, tavsiye ederim.

  • İlk oyunu da ikinci oyunu da uzun süre oynamış biri olarak söylüyorum. Oynamayan varsa girip oynasın bayağı keyifli oluyor. İlk başlarda zorlansanız da bırakmayın. Alışınca bir kaç özellikte aktif edince takımını sırtlıyorsunuz.

  • Kütüphaneye aldım ama yüklemedim bile. İş güçten vakit yok dh.

  • EA başta bu oyunu paralı yapmasaydı. Zamanında şimdiki WARZONE kadar popüler olabilirdi.

    Halbuki herkesin başta oyuna veremediği 60Euroyu sonra oyun içi kozmetik vs.. ile taksit taksit. hatta fazlası ile ödüyordu. Ama yetmedi EA'ya her türlü alırım dedi. Popüler olamadı. Gözü doysun EA'nın...

  • haber çok geriden geliyor bugün hiç çökmedi geçen gün çökmüştü. bu arada arcade görevlerini hileyle hızlıca yapabilirsiniz. ödül olarak kredi veriyor neyde kullanılıyor daha çözemedim 80k oldu. silah özelleştirme özelliği 1. oyunda daha iyiydi :/ ayrıca o AT-AT WALKER görevleri çok zevkliydi bu oyunda galiba kaldırmışlar göremedim. gtx 1660ti ekran kartlı laptobumda rahatca 144hz alabiliyorum dx11 ultra ayarda. 90gb oyunu hardiske yüklerseniz geçiş ekranlarında çok beklersiniz mecbur ssd'ye kurmanız lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renega -- 17 Ocak 2021; 21:20:12 >
  • ti7800 kullanıcısına yanıt
    Oyun içi ekonomiyi düzgün yapsanlar yine cod mw'ye yakın satardı ama aç ea işin suyunu çıkardığı için ellerinde patladı
  • al işte. ben biliyordum böyle olucağını şimdi fortnite bebeleri vs. doluşacak oyuna. star wars u bilmeyen, sadece adını duymuş kişiler oynayıp trollücek

  • arkadaşlar bende mi sıkıntı var, yoksa oyun beleş diye mi, silahları açamıyorum 100+ puan ve 7 silahın altındaki bar dolduğu halde silah açamıyorum. online de ilk silahla kaç gündür oynuyorum halen diğer silahları açamadım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.