bu sefer aynı olmaz bence. fifa hic 3 sene üst üste aynı oyunu makyajlayıp sunmadı. en fazla 2 sene oldu (04-05 ve 06-07) ve oynanışından kramponlara kadar herşey aynıydı. hatta menüsü bile aynıydı. bence farklı olur ama güzel olur mu bilemem.
fifanın en sevdiğim kısmı online direct ip ile oynamaya izin vermesi multi güzel oluyor ama pes teki kadar kaliteli değil, fifa 08 videolarındanda fazla bi fark göremedim
bu sene pes pek bi gelişme göremedim ben grafiksel anlamda.tamam grafik herşey değil fakat pes te zaten oynanabilirlik tavan yapmış durumda.yenilik olarak grafikler güzelleştirilmeli bence.bu sene pes taraftarı olmama rağmen fifa daha iyi olucak gibime geliyor
esas pes3'ten beridir pes serisi hep aynı format,en azından fifa her yıl bariz yenilikler getiriyor,zaten şu anda fifa'nın tek eksiği rakip yapay zekası ile futbolcuların kafa topuna vurma animasyonları ve bunları da halletti miydi pes'in hiç şansı yok.Aha buraya yazıyorum,fifa bu sene pes'e fena geçirecek..
esas pes3'ten beridir pes serisi hep aynı format,en azından fifa her yıl bariz yenilikler getiriyor,zaten şu anda fifa'nın tek eksiği rakip yapay zekası ile futbolcuların kafa topuna vurma animasyonları ve bunları da halletti miydi pes'in hiç şansı yok.Aha buraya yazıyorum,fifa bu sene pes'e fena geçirecek..
katılıyorum pes 6 kadar hatta 2008 dahil hala aynı oynanış şekli... + oynanış dışında fifa menü ve cup turnuvalar falan pesden iyi ama bu sene biraz hareketlenecek ve arayı kapatacak bu sene.. pes 2008 ile
Her sene (7 sene ) fifa oyununu heyecanla beklemekde süper bişey ve aynı heyecan devam ediyor tabii..
ikiside süper .. fifa hastaları pes oynarda pes hastaları fifa oynayamıyor galiba... internet ortamında bu mesajı aldım??
Umarım 2008 daha iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblivionic -- 23 Ağustos 2007; 16:07:14 >
Videoda dikkat edilmesi gerekn şeyler; Ayaklar plastik gibi parlıyor shotrlar ve forma da ışıktan cilalanmış gibi parlıyor bende bu oyunu sevmiyorum...
Videoda dikkat edilmesi gerekn şeyler; Ayaklar plastik gibi parlıyor shotrlar ve forma da ışıktan cilalanmış gibi parlıyor bende bu oyunu sevmiyorum...
Arkadaşlar FİFA veya PES bize paramı veriyorki fanatiklik yapıp fifa tu kaka diyelim durup dururken..
PES daha erçekçi fifa ise hem grafik hem oyunbirlik olsun son 8 senedir sürünüyor ..Bu yüzden bizde fifa birşey yapamaz diyoruz yoksa çocukluğumuz fifa oynayarak geçti neden sevmiyelim..
Lütfen bu topic kirletmeymiş yok efenim neden fifayı kotuluyormuşuz arkadaşım gözümüze çarpanları söylüyoruz... Bu kadar basit...
ya bırakın pes i fifayı oynamak kabiliyet ister öyle adam bi sola dönünce çalımlanmaz fifa dahareketlerle geçyosun fifa bu yüzden pesten daha gerçekçi üzgünüm ama bütün konami bir araya gelse fifanın menü resimini yapamaz
fifa 08 şu ana kadar yapılan en güzel futbol oyunudur
ya bırakın pes i fifayı oynamak kabiliyet ister öyle adam bi sola dönünce çalımlanmaz fifa dahareketlerle geçyosun fifa bu yüzden pesten daha gerçekçi üzgünüm ama bütün konami bir araya gelse fifanın menü resimini yapamaz
işte bu.......... fifanın bi çok serisini oynadım, pes de oynadım ama fifanın eline su dökemez bence.......... çok haklısın.....
valla benim fifa ilk göz ağrım,pes her ne kadar iyi olursa olsun,fifa her ne kadar kötü olursa olsun;ikisinin de yeni oyunları çıkacağı zaman hep fifa daha çok heyecanlandırıyor,zaten bütün pesçiler bile fifaya göz atıyor,yani onlar da merak ediyor,ee efsane olmak kolay değil..
fifa08.de sitesi PC için demonun bugün çıkacağını yazmış ama beklemedeyiz.
FIFA 08 release & demo date
In the official Spanish EA forum we found some interesing informations about the release date of FIFA 08 and the demo.
The official release date of FIFA 08 has been set on 28th september 2007. However the German online store Amazon.de set the release date on 30th september...
Furthermore there are already existing dates for the demo: As EA Sports said the this-years demo will appear on: - PC DVD - 27th august 2007 - Playstation 3 - 10th september 2007 - Xbox360 - 27th august 2007
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 27 Ağustos 2007; 17:05:36 >
Şimdiye kadar PC ye çıkan tüm fifa versiyonları berbattı. Bunda da bir gelişme olmasını beklemiyorum :) EA açık açık belli etti konsollara doğru yoğunlaştığını. PC de o yüzden pek değişiklik olmayacaktır.