Şimdi Ara

Oppo Find X3 Pro'nun render görüntüleri, kavisli ekranı ve kamera çıkıntısını ortaya koyuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oppo Find X3 Pro'nun render görüntüleri, kavisli ekranı ve kamera çıkıntısını ortaya koyuyor



    Oppo'nun Mart ayında tanıtacağını duyurduğu Find X3 serisi akıllı telefonlardan Find X3 Pro'nun görüntüleri Evan Blass tarafından paylaşıldı. Sızdırılan görüntüler, yaklaşmakta olan telefonun sahip olduğu kamera kurulumunun farklı tasarımını ortaya koyuyor.



     Ayrıca Bkz.Samsung'un en uygun 5G telefonu Galaxy A32 5G'nin basın görselleri ortaya çıktı



    Snapdragon 888 yonga setinden güç alması bekleniyor



    Görüntüler, Find X3 Pro'nun solda ses ayar düğmelerine, sağda güç düğmesine ve kavisli bir ekrana sahip olduğunu gösteriyor. Sızdırılan görsele bakıldığında telefon; siyah, beyaz, mavi ve turuncu renklere sahip olacak.



    Oppo Find X3 Pro'nun render görüntüleri, kavisli ekranı ve kamera çıkıntısını ortaya koyuyor



    Evan Blass'a göre telefon, 120 Hz yenileme hızına sahip 6,7 inç büyüklüğünde 1440p OLED ekrana sahip. Dörtlü arka kamera kurulumunda iki adet 50MP Sony kamera, 13MP telefoto kamera ve 25x yakınlaştırma sağlayan 3MP makro kamera bulunacak. Blass ayrıca telefonun hızlı kablolu şarj için SuperVOOC 2.0'ı desteklediğini ve hızlı kablosuz şarj özelliğine de sahip olduğunu söyledi.



    Daha önce ortaya çıkan bir sızıntı, Find X3 Pro'nun 4500mAh batarya kapasitesi, 65W kablolu şarj, 30W kablosuz şarj ile geleceğini belirtiyor. Snapdragon 888 ile gelecek olan Oppo Find X3'ün Mart ayın sonunda piyasaya sürülmesi bekleniyor.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/oppo_find_x3_pro_leaks_in_officiallooking_renders_showcasing_unique_camera_hump-news-47175.php







  • Kavisten GINA geldi ... Cilesi coktur...

  • Kavis ekran hem hoş hem kullanışlı. Tabi bizim insanımız...

  • İphone 12 Pro çakması bir tasarım olmuş arka tarafı

  • Clusive kullanıcısına yanıt
    Samsung bile vazgeçti Ultra serisinde ne Edge ekranını konuşuyoruz??? Zamanında S6 Edge almışım ülkeye girdiği anda daha iki aylık cepten çıkarırken bir düştü beton zemine tam da edge kısımdan aldı darbeyi telefonun yarı fiyatı kadar ekran değiştirme ücreti istediler düz olsa kılıf hafif çıkıntılık yaptığı için ekran kırılmazdı bile zaten o dönemde ekran koruyucusu da yoktu var olan da yerinden kalkıyordu. Düz ekran çok ince çerçeve daha hoş duruyor hele kamera kısmınıda kapatırlarsa mis gibi olacak.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.