Şimdi Ara

Türk yapımı çevrimiçi rekabetçi oyun Back Streets'in ilk fragmanı yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türk yapımı çevrimiçi rekabetçi oyun Back Streets'in ilk fragmanı yayınlandı



    Yayıncılığını ve geliştiricliğini Axell Studio'nun yaptığı gerçek zamanlı, online ve rekabetçi koşu oyunu Back Street'in ilk fragmanı yayınlandı.



    Ayrıca Bkz.Türk yapımı korku oyunu A Way To Be Dead duyuruldu



    Back Streets; gerçek zamanlı, online ve rekabetçi bir koşu oyunu olarak karşımıza çıkıyor. 3 Kişinin gerçek zamanlı olarak mücadele edeceği haritada, oyuncuların düşmanların üstesinden gelmesi gerekiyor. Birbirinden  farklı özel güçleri olan 6 karakterin yer alacağı projede, oyuncular koşunun galibi olmak için ellerinden geleni yapacaklar. Back Streets’te yer alacak sezonlar ile farklı içerikler ve yenilikler de oyuncularla buluşuyor olacak.



    Fragmanda ERA Corporation isimli teknoloji şirketinin Bolit şehrini koruma altına almasını ve burada yaşayanların hayatlarının kısıtlandığını görmekteyiz. Ancak şehrin azılı suçlularından birinin tekrar görünmesiyle kentin kaderi, insanların “Aykırılar” olarak hitap ettiği bir grubun elindedir.



    Yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.





    Oyunun net bir çıkış tarihi yok ancak yayınlanan fragmana baktığımızda oyunun önümüzdeki ay, yani Şubat ayında yayınlanacağını söyleyebiliriz. Oyun Android ve iOS cihazlar için çıkışını yapacak.



    Oyun için paylaşılan bazı oyun içi görüntülere de aşağıdaki galeri bölümünden ulaşabilirsiniz.





    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Türk yapımı çevrimiçi rekabetçi oyun Back Streets'in ilk fragmanı yayınlandı
    Türk yapımı çevrimiçi rekabetçi oyun Back Streets'in ilk fragmanı yayınlandı
    Türk yapımı çevrimiçi rekabetçi oyun Back Streets'in ilk fragmanı yayınlandı
    Türk yapımı çevrimiçi rekabetçi oyun Back Streets'in ilk fragmanı yayınlandı








  • "Bambaşka bir şehir vaaaar...."

    Kusura bakmayın bunu yapmak zorundaydım, kendimi tutamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 12 Ocak 2021; 22:3:12 >
  • Back Streets diye oyunumuzu yapmışlar Rıza Baba...

  • Soundtrack'inde Gülben Ergen olacak mı?

  • Malesef :/ arkadaşların emeğine saygısılık olmasın ama yine olmamış :/ Oynamadan etmeden ne konuşuyorsun be adam diyenlere sadece şunu söyleyebilirim;

    400.000 $ lık yatarım yapılan bir ürüne bu şekilde sunum yapılması üzücü açıkçası. Hikaye, mekanik vs bunları görmedigim için birşey diyemiyorum tabiki ancak, daha iyi bir sunum olabilirdi. Mobile oyuna 400.000 $ lık bir yatırım Türkiye cephesinden bakıldığında çok az sayılmaz. (Yatırım alındıktan sonra toparlanacaksa eyv. Ancak bunun hiçbirzaman çalışmadığını deneyimledik artık.)

    Evet Avrupa ve Amerika ya oranla düşük bir bütçe. Ama görsel kalite ve nitelikli insan açısındanda çalıştırma oranları onlarda hayli yüksek.

    Ekip sayısıda yok. Sitede 5 kişilik bir ekip görünüyor ki sadece 2 senior 1 de junior var. Olaya çok basitçe şu açıdan bakıyorum sadece, lütfen yanlış anlamayın. 400,000 $ ın yarısını nitelikli insanlara maaş olarak verip 1-2 yıl çalıştırsanız yine yeterli.(Tabiki şirket vizyonu o nitelikli insanlarıda kaybetmeme üzerine kurulu olmalı.) Gerisinide marketing'e harcayın hadi.

    Bilemedim nacizane fikirlerim sadece. Yanılıyorda olabilirim. Yinede ekibin ellerine sağlık. Bana söz düşmez ancak fiyat belirtilince yazmak istedim. Türkiye'de çok daha kaliteli işler yapılması dileğiyle...





  • 100.000 lira bile harcanmışa benzemiyor, milyon tane indie oyun var bundan çok daha iyi

  • olay ne

  • Sabotaj var steamde türk oyunu, kayra online çıktı mmorpg, rise online geliyor. O 400 bin dolar bu oyunlardan birine yatırılsa çok fark edebilirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hüsnü Çoban karakteri yoksa oynamam.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.