Giriş | |
|
|
|
19 Haziran 2007; 22:27:26
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Batigol Arkadaşlar benim için de şu iki laptop'ı değerlendirirseniz sevinirim. 1-DELL 6400-CE20 http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2090 2-ASUS F3JP http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=1938 Aralarındaki farklar; Asus'un hdd'si daha büyük(benim açımdan bunun çok önemi yok) ve Asus'un ekran kartı Ati x1700 iken Dell'in ekran kartı Ati x1400. Dell'in artısı ise ekranı.Dell de WSXGA(1680*1050) ekran var. Sormak istediğim Dell'in ekranı çok fark yaratır mı?Bu ekran normal bir kullanıcı olan bana bir fayda sağlar mı,yoksa çizim vs. gibi işlerde mi etkisi ortaya çıkıyor? İki ekran kartı arasındaki fark sanırım büyük.Ben pek oyun oynayan birisi değilim ama örneğin pes6 yı sorunsuz bir şekilde oynayabilmek isterim canım istediğinde.x1400 bunu yapabilir mi, yoksa oyun oynamak için illa Asus'un x1700'ü mü lazım dersiniz? Marka olarak,sağlamlık olarak,teknik servis olarak değerlendirilirse hangisi öndedir? Bir cevap lütfeden çıkmayacak mı?
|
|
|
|
|
19 Haziran 2007; 23:10:27
|
|
|
2 diz üstü var fiyatları aynı 1.si: işlemci: intel Pentium m740 (dothan-sonoma) 1.73Ghz ekran: nvidia geforce 6600g0 paylaşımsız 2.si: İşlemci: AMD Turion 64 MK38 2.2GHz Ekran: nvidia geforce 6100g0 paylaşımlı Amd yi tanıyorum ama sonoma nasıl bir işlemci ekran kartı 6600 daha iyi ama işlemci yönünden hangisi alınmaya değer?
|
|
19 Haziran 2007; 23:48:10
|
|
|
arkadaşlar bi soru sormak istiyorum şu anki koşullarda en ii olarak hangi marka en öne çıkıo ?
|
|
|
20 Haziran 2007; 1:09:25
|
|
|
arkadaşlar birde şu ürüne bakarmısınız gerçekten iyi ben aldım ama daha gelmedi http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71214 sizce nasıl daha önceden fujitsu kullanan varmı bir çok şikayet okudum ama ben bu elektronik işlerinin şans olduğunu düşünüyorum alırsın çok başın ağrır yada hiç başın ağrımaz bu işler bence böyle. ve dikkat ettim bazı markalar hariç diğerleridnede benzer sorunlar var sony asus gibi markalar ise bu özellikteki bi cihaz için çok pahalı geldi bende bunu aldım bakalım inşallah yarın kargo geliyo görecez :) izlenimlerimi yazmaya çalışacağım.
|
|
|
20 Haziran 2007; 1:11:30
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: play station 2 arkadaşlar bi soru sormak istiyorum şu anki koşullarda en ii olarak hangi marka en öne çıkıo ? hocam valla öyle bi soru sormuşsun ki bu laptop firmaları çok inanılmaz bi rekabet içerisinde bu soru yüzünden 8 sayfa dolusu yazı var sitede :)
|
|
|
20 Haziran 2007; 10:36:24
|
|
|
arkadaşlar ben genellikle çizim yapacağım bilgisayarda catia ,solidworks,unigraphics vs programları kullanacağım ve toshiba a100 011 almayı düşünüyorum ekran kartı 7600 çok iyi fakat işlemcisi 1.83 benim kullanacağım tarzda programlar için işlmeci mi daha mühimdir yoksa ekran kartı mı daha büyük rol oynar onu öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız cevap bekliyorum.
|
|
20 Haziran 2007; 11:05:31
|
|
|
arkadaşlar geçenki soruma cevap gelmedi ama bari buna cvp yazın lütfen.256mb ati x1400 ekran kartı nasıl sizce?Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.
|
|
|
20 Haziran 2007; 12:44:53
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Batigol quote:
Orjinalden alıntı: Batigol Arkadaşlar benim için de şu iki laptop'ı değerlendirirseniz sevinirim. 1-DELL 6400-CE20 http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2090 2-ASUS F3JP http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=1938 Aralarındaki farklar; Asus'un hdd'si daha büyük(benim açımdan bunun çok önemi yok) ve Asus'un ekran kartı Ati x1700 iken Dell'in ekran kartı Ati x1400. Dell'in artısı ise ekranı.Dell de WSXGA(1680*1050) ekran var. Sormak istediğim Dell'in ekranı çok fark yaratır mı?Bu ekran normal bir kullanıcı olan bana bir fayda sağlar mı,yoksa çizim vs. gibi işlerde mi etkisi ortaya çıkıyor? İki ekran kartı arasındaki fark sanırım büyük.Ben pek oyun oynayan birisi değilim ama örneğin pes6 yı sorunsuz bir şekilde oynayabilmek isterim canım istediğinde.x1400 bunu yapabilir mi, yoksa oyun oynamak için illa Asus'un x1700'ü mü lazım dersiniz? Marka olarak,sağlamlık olarak,teknik servis olarak değerlendirilirse hangisi öndedir? Bir cevap lütfeden çıkmayacak mı? Tüm sorularınızın cevabı ASUS. Dell ben olsam almam. Teknoloji varken neden gerei dönmek istiyorsunuz. ASUS F3JP tavsiye ederim.
|
|
|
20 Haziran 2007; 12:47:47
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: uiq 2 diz üstü var fiyatları aynı 1.si: işlemci: intel Pentium m740 (dothan-sonoma) 1.73Ghz ekran: nvidia geforce 6600g0 paylaşımsız 2.si: İşlemci: AMD Turion 64 MK38 2.2GHz Ekran: nvidia geforce 6100g0 paylaşımlı Amd yi tanıyorum ama sonoma nasıl bir işlemci ekran kartı 6600 daha iyi ama işlemci yönünden hangisi alınmaya değer? Ne için alacaksınız? Bu iki işlemci ile de oyun oynayamazsınız. Hatta normal uygulamalarınız da bile size sıkıntı yaşatabilir. Yinede işinizi görecekse sonoma alın.
|
|
|
20 Haziran 2007; 12:52:29
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: play station 2 arkadaşlar bi soru sormak istiyorum şu anki koşullarda en ii olarak hangi marka en öne çıkıo ? ASUS, TOSHİBA ve SONY tüketicilere en az sorun çıkartan ürünler olarak öndeler diyebiliriz.
|
|
|
20 Haziran 2007; 12:55:06
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: poqovic arkadaşlar ben genellikle çizim yapacağım bilgisayarda catia ,solidworks,unigraphics vs programları kullanacağım ve toshiba a100 011 almayı düşünüyorum ekran kartı 7600 çok iyi fakat işlemcisi 1.83 benim kullanacağım tarzda programlar için işlmeci mi daha mühimdir yoksa ekran kartı mı daha büyük rol oynar onu öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız cevap bekliyorum. Aslında ikiside çok önemli. Belirttiğiniz model sizin işinizi rahatlıkla görür. Hiç şühe duymadan alabilirsiniz.
|
|
|
20 Haziran 2007; 12:57:18
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: koug arkadaşlar geçenki soruma cevap gelmedi ama bari buna cvp yazın lütfen.256mb ati x1400 ekran kartı nasıl sizce?Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum. Şimdi ne için soruyorsunuz? Oyun için mi?, oficce için mi?, internet film v.s için mi?
|
|
|
20 Haziran 2007; 13:22:48
|
| | | |