Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Hangi Notebook'u Almalı? Görüşler - Tavsiyeler - Fikirler

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Cevap: Hangi Notebook'u Almalı? Görüşler - Tavsiyeler - Fikirler Sayfa: <<   < önceki  57 58 [59] 60 61 62 63 64 65 66   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Cem

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2008; 23:44:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

HP ler neden bukadar pahalı. Kaşılaştırıyorumda hiçbir özelliği yokken 3000ytl fiyat çekmişler.

Ayrıca bu ses sistemi iyi olanlar hangileri. Hangi loptopa baksam sesler iğrenç. Bir arkadaşımda ALTEC LANSING hoparlörü olan vardı. Onun ses gerçekten iyiydi.

Ses sistemi iyi olan modeller hangileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 17 Temmuz 2008; 0:38:24 >

Chi of love

Başarıyı getiren, ulaşılmaz gibi götüren hayaller degil midir?... Peki! Hayallerimize de sınır koyan bizler degil miyiz?...
Satılık Philips MMS460 ses sistemi hediyeli AMD 2500+, Geforce 6800, 1GB Ram, SkyStar + LNB +Diseqc vs.. Komple Sistem
MikeWave
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 4 günü kaldı.

17 Temmuz 2008; 1:43:19 

saolasın
Skaarj

17 Temmuz 2008; 12:27:39 

bugün itibariyla Asus M51SN250DV yi hizlial.com dan sipariş etmiş bulunuyorum,emeği geçen bütün arkadaşlara özellikle Visceroid kardeşime,burcink kardeşime teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla kullanmak nasip olur bende Asus M51ciler kervanına katıldım nihayet.en ucuz şu an weblebi.com da gözüküyor ama ben güvenemedim oraya hizlial.com Gold a bağlı olduğu için tercihim oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaarj -- 17 Temmuz 2008; 12:27:17 >
Skaarj

17 Temmuz 2008; 12:43:13 

Visceroid e ayrıca bir sorum olacak vista yüklü gelecek olan m51 e sorunsuz xp yükleyip kullanabilir miyim?deneyen arkadaşımız var mı?
visceroid

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 13:10:35 

M51 başlığı var Asus bölümünde ordan ayrıntılı bilgiyi alabilirsin. Bildiğim kadarı ile XP yükleyip sorunsuz kullananlar var...

:..LG KC910 Renoir..:

|| 8mpx - Xenon Flash || VGA @30 FPS - QVGA @120 FPS DivX Video Recording || 240x400 - 3.0" - TouchScreen LCD ||
|| Wireless LAN - GPS Navigation || Java || DivX - XviD Player || Nerede mi ? Tıkla ve Gör !
CoRaSpIRIN

18 Temmuz 2008; 16:31:42 

merhaba laptop F/P Üstadları,

Bir laptop almak istiyorum.Bütçem max 2300 ytl. Almak istediğim laptopun en önemli özelliği hafifliği olmalı yani 2 kg'dan aşağı olmalı ve tabiiki diğer özellikleri de iyi olmalı. Yardımlarınızı 4 gözle bekliyorum. Eksiksiz yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Türk Telekom'un her ay hiç bir hizmet vermeden 14,17 YTL almasına karşıysanız tıklayın
badboydoki

18 Temmuz 2008; 18:02:56 

ben datron pl5c marka kullanıyarum gayet guzel bi makina almadan once cok şüphelerim vardı.Ama iyiki almışım diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badboydoki -- 18 Temmuz 2008; 18:02:52 >

Isırılmaya Hazır Ol

Travian Üyelik

[img]http://www.ndmtasarim.com/VATAN/a2.gif[/img]

[img]http://www.ndmtasarim.com/VATAN/a3.gif[/img]
kalecibayiltan

18 Temmuz 2008; 18:34:04 

sadece internet ve multimedya uygulamalarını sorunsuz çalıştırabilecek, uzun süre kullanılabilecek şu anda en uygun notebook hangisidir acaba? fiyatı da düşük olsun tabiki. önerilerinizi bekliyorum..

pennyilkay

18 Temmuz 2008; 21:24:12 

selamlar maksimum 800 ytl ye fm oynayabılcegım ve ısınma problemi yasamayacagım duzgun bir makıne onerebılırmısnız

CoRaSpIRIN

18 Temmuz 2008; 21:37:10 

quote:

Orjinalden alıntı: kalecibayiltan

sadece internet ve multimedya uygulamalarını sorunsuz çalıştırabilecek, uzun süre kullanılabilecek şu anda en uygun notebook hangisidir acaba? fiyatı da düşük olsun tabiki. önerilerinizi bekliyorum..

en ugyun mu bilemem ama en ucuz şuan bulabildiğim sıfır laptop linki şudur:

http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=VR320&ref=akakce&v=1.72

eğer paran varsa 100 daha ekleyip çift çekirdekli hddsi daha büyük olan 2.el bir sistem alabilirsin. bu arada sana verdiğim linkteki pcyi ben de alabilirim.

Türk Telekom'un her ay hiç bir hizmet vermeden 14,17 YTL almasına karşıysanız tıklayın
tool

18 Temmuz 2008; 23:25:42 

arkadaslar;
1500ytl butcem var, beyaz tus takimli istemiyorum LG ve acer konu disinda kaliyor yani, oyun oynamicam ama fiyat performans orani en yuksek tavsiye ediceginiz marka model nedir?
saygilar...

Amd rulez!
bratu

19 Temmuz 2008; 1:19:43 

Arkadaslar herkese iyi geceler. Acil bir yardim bir tavsiye lütfen. KDV dahil 1500 YTL i geçmeyecek 13.3" lik ekrana sahip oyun oynamaya ihtiyaç duyulmayan ancak full HD filmleri oynatabilecek kapasite bir dizüstü var mı? Tavsiyeleriniz nelerdir? Sessizlik kalite, sorun çıkartmama öncelikli etmenler. Dizüstü bilgisayarı dizüstü olarak kullanacağım için hafif, hızlı, işimi görebilecek olması önemli tabi.
Cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Not: Centrino 2 ne zaman çıkacak, yakın bir tarihse beklesem daha iyi olur sanırım.

EmRSrL

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Temmuz 2008; 9:26:47 

M51 Modeli Gerçekten Çok Güzel, Yanlız Anlamadığım Bir nokta Var
Aynı Ürün Hepsiburada da 2.777 Ytl İken

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72165

Hizlial.com Da 1.980 ytl

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1196.0135

Bu Kadar Mı Fiyat Farkı Olur.
Ayrıca hizlial dan alışveriş yapmış olan arkadaşlar, siteyle ilgili sorun yaşadımılar ?

Nodex

19 Temmuz 2008; 11:41:28 

@EmRSrL hizlial.com'dan sorun yaşayanlar da var yaşamayanlar da.Sıcak fırsatlar bölümünde satış temsilcisi forumla ilgiliniyordu.Başlığını ara ona bir sor

Zmirli_DarTT

19 Temmuz 2008; 15:00:51 

hp nin son çıkanlarından al...

Atam İzindeyiz!!!

okvnoe

19 Temmuz 2008; 16:58:56 

arkadaşım istanbulda bu ürünü 1870 ytl ye satan yerler mevcut,eger internetten almak zorunda degilsen sana tasiyem gezmen ve nerede kampanya var onu görüp yerinden alman..şöyle söyleyeyim bu fiyatı teknosa da çalışan iki elemana söyledim,ikir alıyordum onlardan,onlarda 240 dv modeli 2100 ytl gibi birşeydi,ben 250dv yi 1870 e buldugumu söyleyince,abi hiç durma koş al dediler:))

Skaarj

19 Temmuz 2008; 17:21:10 

Ayın 17 si öğlen hizlial.com dan siparişi verdim 18 i öğleden sora elime geçti 2 gündür kullanıyorum(Asus M51SN) maşşallah herhangi bir sorun yok inşallah da olmaz hizlial g.o.l.d bünyesinde zaten hepsiburada dolar düşüşünü yansıtmak istememiş sanırsam zaten sana hepsiburada dan almanı da tavsiye etmem işlerine göre davranıyorlar müşteriye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaarj -- 19 Temmuz 2008; 17:22:20 >
mekmaster

20 Temmuz 2008; 13:03:41