HP ler neden bukadar pahalı. Kaşılaştırıyorumda hiçbir özelliği yokken 3000ytl fiyat çekmişler.
Ayrıca bu ses sistemi iyi olanlar hangileri. Hangi loptopa baksam sesler iğrenç. Bir arkadaşımda ALTEC LANSING hoparlörü olan vardı. Onun ses gerçekten iyiydi.
Ses sistemi iyi olan modeller hangileri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 17 Temmuz 2008; 0:38:24 >
bugün itibariyla Asus M51SN250DV yi hizlial.com dan sipariş etmiş bulunuyorum,emeği geçen bütün arkadaşlara özellikle Visceroid kardeşime,burcink kardeşime teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla kullanmak nasip olur bende Asus M51ciler kervanına katıldım nihayet.en ucuz şu an weblebi.com da gözüküyor ama ben güvenemedim oraya hizlial.com Gold a bağlı olduğu için tercihim oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaarj -- 17 Temmuz 2008; 12:27:17 >
Bir laptop almak istiyorum.Bütçem max 2300 ytl. Almak istediğim laptopun en önemli özelliği hafifliği olmalı yani 2 kg'dan aşağı olmalı ve tabiiki diğer özellikleri de iyi olmalı. Yardımlarınızı 4 gözle bekliyorum. Eksiksiz yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
sadece internet ve multimedya uygulamalarını sorunsuz çalıştırabilecek, uzun süre kullanılabilecek şu anda en uygun notebook hangisidir acaba? fiyatı da düşük olsun tabiki. önerilerinizi bekliyorum..
sadece internet ve multimedya uygulamalarını sorunsuz çalıştırabilecek, uzun süre kullanılabilecek şu anda en uygun notebook hangisidir acaba? fiyatı da düşük olsun tabiki. önerilerinizi bekliyorum..
en ugyun mu bilemem ama en ucuz şuan bulabildiğim sıfır laptop linki şudur:
eğer paran varsa 100 daha ekleyip çift çekirdekli hddsi daha büyük olan 2.el bir sistem alabilirsin. bu arada sana verdiğim linkteki pcyi ben de alabilirim.
arkadaslar; 1500ytl butcem var, beyaz tus takimli istemiyorum LG ve acer konu disinda kaliyor yani, oyun oynamicam ama fiyat performans orani en yuksek tavsiye ediceginiz marka model nedir? saygilar...
Arkadaslar herkese iyi geceler. Acil bir yardim bir tavsiye lütfen. KDV dahil 1500 YTL i geçmeyecek 13.3" lik ekrana sahip oyun oynamaya ihtiyaç duyulmayan ancak full HD filmleri oynatabilecek kapasite bir dizüstü var mı? Tavsiyeleriniz nelerdir? Sessizlik kalite, sorun çıkartmama öncelikli etmenler. Dizüstü bilgisayarı dizüstü olarak kullanacağım için hafif, hızlı, işimi görebilecek olması önemli tabi. Cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Not: Centrino 2 ne zaman çıkacak, yakın bir tarihse beklesem daha iyi olur sanırım.
@EmRSrL hizlial.com'dan sorun yaşayanlar da var yaşamayanlar da.Sıcak fırsatlar bölümünde satış temsilcisi forumla ilgiliniyordu.Başlığını ara ona bir sor
arkadaşım istanbulda bu ürünü 1870 ytl ye satan yerler mevcut,eger internetten almak zorunda degilsen sana tasiyem gezmen ve nerede kampanya var onu görüp yerinden alman..şöyle söyleyeyim bu fiyatı teknosa da çalışan iki elemana söyledim,ikir alıyordum onlardan,onlarda 240 dv modeli 2100 ytl gibi birşeydi,ben 250dv yi 1870 e buldugumu söyleyince,abi hiç durma koş al dediler:))
Ayın 17 si öğlen hizlial.com dan siparişi verdim 18 i öğleden sora elime geçti 2 gündür kullanıyorum(Asus M51SN) maşşallah herhangi bir sorun yok inşallah da olmaz hizlial g.o.l.d bünyesinde zaten hepsiburada dolar düşüşünü yansıtmak istememiş sanırsam zaten sana hepsiburada dan almanı da tavsiye etmem işlerine göre davranıyorlar müşteriye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaarj -- 19 Temmuz 2008; 17:22:20 >