al sana canavar http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T93FL901 buda daha ucuz canavar http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=1007
quote:
Orjinalden alıntı: bayvalli
Merhaba Arkadaşlar Ben Bir Laptop Almak İstiyorum. Tabi bi oyun canavarı olmasını istiyorum. Birazda ucuz olmasını istiyorum tabi. Birde küçük olursa
Şu ana kadar pek oyun canavarı olmasada bunu buldum:
Arkadaşlar yardımcı olabilmemiz için lütfen ürünleri alacağınız fiyatlarıda belirtin. Çünkü fiyat çok etkiliyor. Asus f3sc220 çok satan bir model di! .Ama su anda fiyasada fazla yok olan yerlerde ise 1100 USD civarında o yüzden pahalı kalıyor çünkü o fiyat aralığında F3SG modelini alırsın.
quote:
Orjinalden alıntı: ugur.cenkci
Arkadaşlar bir laptop buldum sizce özellikleri nasıldır bi görüşlerinizi söylermisiniz??
Marka: Packard Bell
PENRYN INTEL CORE 2 DUO T8100 2.1 GHz 800 MHz
3 GB DDR2 ram
160 Gb HDD
512 Mb paylaşımsız NVIDIA GF 8600 M GS
15.4 "WXGA Diamond View Parlak ekran 1280*800
DVDRW
BlueTooth
Wireless Ethernet
Kamera
Kart Okuyucu , HDMI , DVI
Win Vista Premium Tr
2,6 kg
4 USB - VGA - IEEE 1394
Bu ürün içinde aynı şekilde Vatanın kampanyasındaki 1059 USD + KDV lik ürün olduğunu varsayarsak gayet uygun bir ürün.
Selam arkadaşlar bir laptop alacağım yanlız nasıl bişe almalıyım konusunda karar veremiyorum,marka da bile kararsızım bu konular hakkında fazla bilgim yok laptopu kız arkadaşım kullanacak msn,film ve photoshop kullanacak bunun dışında pek bi işi olmayacak oyun hiç oynamaz çift çekirdek uygun bi laptop önerebilirmisiniz acaba? Bütcem 1500ytl ye kadardır.
edit:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhem -- 28 Haziran 2008; 13:49:50 >
şimdi laptopların özelliklerine bakarken bazen 256 mb ge-force 8600 ekran kartı diyor bazen ise 512 mb ayrıca 1200 küsüre kadar hyper memory dio
mesela acer 5920 nin bir modelinde 256 mb ge-force go 8600 ekran kartı dio ama bir packard bell de 512 mb ge-force go-8600m (1200 küsüre kadar paylaşımlı diyor) bu ekran kartını incelediğimde sadece gs ve gt diye 2 model görünüyor acaba daha çeşitleri varmıki:S?
bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim çok teşekkürler şimdiden....
Merhaba arkadaşlar, 2 gün içinde laptop alacağım,son 3 sayfayı okudum.Yeni oyunları oynayabileceğim bir laptop alacağım, 2000 bütçem var. Genellikle ASUS M51SN250DV tavsiye edilmiş.Aşağıdaki linkte bu ürün için fiyatlar var ama baya da bir fark var mağazalar arasında. -Bu bütçeye başka bir ürün taviye edebilir misiniz?(oyun amaçlı:) ) -Mağazalar arasındaki fiyat farkı azımsanmayacak seviyede.(özel mesajla da olsa tavsiye verebilir misiniz) Teşekkürler şimdiden.
şimdi laptopların özelliklerine bakarken bazen 256 mb ge-force 8600 ekran kartı diyor bazen ise 512 mb ayrıca 1200 küsüre kadar hyper memory dio
mesela acer 5920 nin bir modelinde 256 mb ge-force go 8600 ekran kartı dio ama bir packard bell de 512 mb ge-force go-8600m (1200 küsüre kadar paylaşımlı diyor) bu ekran kartını incelediğimde sadece gs ve gt diye 2 model görünüyor acaba daha çeşitleri varmıki:S?
bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim çok teşekkürler şimdiden....
slm 8600 gt ile 8600 gs arasinda biras fark war normal de ayni gibi gorunuo ama gt nin performansi daha ii ikisi arasinda kaldiisan gt i tawsiye ederim performans degerleri daha fasla
kardeşim cevabın için teşekkür ederim ama yanlış anladın sen beni ben diyorumki ge-force 8600 gs için kimi yerde 256 mb paylaşımsız ekran kartı diyor kimi yerde 512 mb paylaşımsız (1280 mb 'a kadar hyper memory diyor) mesela bugun vatan bilgisayarda baktım hp packard bell in bir modeli için ge-force go8600m gs 512 mb (1280 mb ya kadar arttırılabilir) diyor ama acerin bi modeline baktım 5920 idi sanırım onun içinde 256 mb ge-force 8600 paylaşımsız ekran kartı diyor bu farklılıkları birçok kez dir görüyorum ve aklımı çok karıştırıyor..şimdi sadede gelirsek..benim tam olarak sorum : ge-force 8600 gs modelinin acaba kendi içinde çeşitleridemi var ? yani neden böyle yazıyorlar?? ... cevaplarınız için çok teşekkürler...
Arkadaşlar merhaba.Herkeze ii çalışmalar.Şu an kullanmakta olduğum laptobu eğer satabilirsem satıp yeni bi model almak istiyorum.Şu an kullandığım Toshiba Tecra A7 Centrino Duo 1.8 işlemcili,512 ram,80gb hdd,ati 1600x ekran kartı özellikleri kabaca böyle olan 1.5 yıldır kullandığım bi laptop.Almak istediğim model TOSHIBA SATELLITE A200-23O özellikleri linkte var arkadaşlar.Şimdi sizden ricam bu makina nasıldır?Kullandığım modelden sonra beni tatmin edermi?Yada A300 ü tavsiye edermisiniz hemen hemen bu özelliklere yakın olanını?Yada Toshiba olmak kaydıyla max 1300$ nasıl bi model tavsiye edersiniz?Şimdiden herkeze teşekkürler...