arkadaşlar toshiba a300-15w almayı düşünüyorum fakat bi yere aklım takıldı... bu alette ati hd3650 ekran kartı var ve benim ati ekran kartları hakkında fazla bilgim yok nasıldır bu ekran kartı? bu alet için iyi midir biraz bilgi verebilir misiniz ??
çatlama sorunu derken biraz açar mısın? ben tam anlamıyorumda bu işlerden ilk önce toshiba alacaktım sonra dell almaya karar verdim şimdi de asus a döndüm.
bu markanın fiyatı 2000ytl ama şuan %20indirim var 1600ytl oluyor. ayrıca asus amrka laptoplar iyimidir sizce?
çatlama sorunu derken biraz açar mısın? ben tam anlamıyorumda bu işlerden ilk önce toshiba alacaktım sonra dell almaya karar verdim şimdi de asus a döndüm.
bu markanın fiyatı 2000ytl ama şuan %20indirim var 1600ytl oluyor. ayrıca asus amrka laptoplar iyimidir sizce?
ewt çatlama sorunu asus'un F3 serilerin de catlama proplemi war ama bu hepsinde olacak anlamina gelmiyor. ama sana 1900 liraya gine asus'un M51SN modelini tawsiye edebilirim sen bilirsin ginede karar senin
ikiside hemen hemen ayni ozelliklere sahip sadece ekran kartlari farkli ama onlarda 3 assa 5 yukari ayni burda karar sana kalio hanqisini terch etmek istiorsan onu al
Bana bir yardım edebilirmisiniz 1 ay oldu hala seçemedim casper almayı düşünüyordum ama iyimidir kötü mü emin olamadım bir bakıp fikrinizi söyleyebilirmisiniz
CASPER NIRVANA CPR1860-3E95B CORE DUO T2390 1.86Ghz: CPR1860-3E95B Intel® Pentium® Dual Core İşlemci T2390 İşlemci Hızı 1.86 GHz., 1 MB L2 Cache, 533 MHz FSB) Intel® 965 PM Chipset Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11b/g Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Basic 3 GB DDR2 667 MHz Bellek 160 GB SATA Harddisk 15.4" WXGA (1280x800) TFT Parlak Renkli Ekran 512 MB Geforce 8400GS Turbocache Ekran Kartı (256MB Ayrılmış Bellek) 1.3 MP Webcamera DVD±RW DUAL sürücü BLUETOOTH PCI-e Mini Card High Definition audio, mikrofon 10/100/1000 Gigabit Ethernet Multi Card Reader (MS/ MS PRO/ MMC/ SD) 4 x USB 2.0 port IEEE 1394 Li-ION smart battery TV-OUT İşletim Sistemi MS Vista Home Basic Garanti Süresi (Ay) 24
arkadaşlar toshiba a300-15w almayı düşünüyorum fakat bi yere aklım takıldı... bu alette ati hd3650 ekran kartı var ve benim ati ekran kartları hakkında fazla bilgim yok nasıldır bu ekran kartı? bu alet için iyi midir biraz bilgi verebilir misiniz ??
Arkadaşlar abilerim ablalarım:).Önümüzde ki hafta Trabzon'da bimeks açılacak bende bir yakınıma laptop alacağım.Verebileceğimiz en fazla para 1400-1450 ytl bişey bunun yanında çok fonksiyonlu yazıcı ve kablosuz modem alacağız.Bana önerebilecğiz laptop hangisi olur.Birde laptopta oyun oynanmayacak oynanırsada çok basit oyunlar oynanacak 12 yaşında bir çokcuk var ona göre oyunlar.ben araştırma yaptım Asus-Acer ikilisi ilgimi çekiyor böyle servis ağı iyi olan bir marka olmasına özen gösteriyoruz.Datron marka bilgisayarlara baktım öyle çok kötü diyen yok ama şüphelerim çok kısaca sizin önerilerinze bel bağladım acil yardım ederseniz çok sevinirim saygılarımla...