Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Hangi Notebook'u Almalı? Görüşler - Tavsiyeler - Fikirler

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Cevap: Hangi Notebook'u Almalı? Görüşler - Tavsiyeler - Fikirler Sayfa: <<   < önceki  50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gokhan1903bjk

Sisteme Gözat

31 Mayıs 2008; 18:04:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: burcink

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

doğru haklısın...3d mark 06 da 9500 gs 4000 almış, hd3650 3300 almış bu da farkın göstergesi... Galiba M50SV alacam gibi...G1SN ninde T8100 işlemcili oluşu beni soğutuyor

gokhanim karar werdinmi hanqi makinayi alacaina bize de haber werirsin demi almadan

daha vermedim verdiğim zaman sizinle paylaşırım...g1sn ye ne diyorsun?

>>>·..·´¯`·-> G o k h a n 1 9 0 3 B j k <-·´¯`·..·<<<
ASUS G1S + NOKİA N82 + SANDİSK CRUZER MİCRO 8GB + LOGİTECH X - 230 + SONY DSC - T20
ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || NOKİA N82 Kendi Masalını Keşfet! || Sennheiser CX-500 Kulaklıkta 1 Numara
Apple iPhone Dokunmak Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı
|| Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum, Siyah Beyazına
Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN

NOKIA N82 ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || İPHONE Bölümü || Beşiktaş JK

Dükkan: Satılık Ürünlerim - 7/24 Açık || Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım
Skaarj

31 Mayıs 2008; 19:32:50 

quote:

quote:

quote:

doğru haklısın...3d mark 06 da 9500 gs 4000 almış, hd3650 3300 almış bu da farkın göstergesi... Galiba M50SV alacam gibi...G1SN ninde T8100 işlemcili oluşu beni soğutuyor

gokhanim karar werdinmi hanqi makinayi alacaina bize de haber werirsin demi almadan

8 hücreli olması iyi ama zaten takacan şarja 1-2 saat çok olmuş ne bileyim işlemcisinin 2.1 ghz olması da yakışmamış alete şu 320-500 gb hdd özelliklerine de pek rağbet etmemeli 160 gb dan sorası laptoplar için uygun değil yok yavaşlatıyo falan diye duyumlar aldım. biraz atlar gibi oldum konuya ama pişman olmanı istemem yani.
Skaarj

31 Mayıs 2008; 19:36:05 

ben şahsım adına 250 gb hdd için bile kafamda soru işaretleri besliyorum o konuda.biri de şu XP,Vista ram olayını da açarsa sevinirim hangi sistem ne kadar rami görüyo,ne kadarını göremiyo,laptoplar için hangi işletim sistemi uygundur falan filan.
Boomerang!

31 Mayıs 2008; 23:13:15 

Arkadaşlar Merhaba..

Bu hafta içinde bir karara varmam lazım..

Şu iki model arasında kaldım.

ASUS M51SN250DV
http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=42571

ASUS X52SA250DV
http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=42713

Bu modellerin ekran kartı anlamında hangisi iyi?

Ayrıca bu fiyata daha iyi bir laptop alabilir miyim? (Markası sony veya asus)

Skaarj

31 Mayıs 2008; 23:40:47 

tartışmasız,ASUS M51SN250DV çünkü ekran kartı hd2600 den çok daha iyi,aşağıdaki testten bakabilirsin.beni de arkadaşlar bilgilendirildisağolsunlar,söylediğin fiyat aralığında en iyi seçim o olur.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
Boomerang!

1 Haziran 2008; 0:18:59 

quote:

Orjinalden alıntı: Skaarj

tartışmasız,ASUS M51SN250DV çünkü ekran kartı hd2600 den çok daha iyi,aşağıdaki testten bakabilirsin.beni de arkadaşlar bilgilendirildisağolsunlar,söylediğin fiyat aralığında en iyi seçim o olur.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Cevap için teşekkürler.
Diğerinin rami 3gb bide o kafamı kurcalıyor.
Artık o piti piti yapıp alıcam

gokhan1903bjk

Sisteme Gözat

1 Haziran 2008; 0:54:01 

quote:

ben şahsım adına 250 gb hdd için bile kafamda soru işaretleri besliyorum o konuda.biri de şu XP,Vista ram olayını da açarsa sevinirim hangi sistem ne kadar rami görüyo,ne kadarını göremiyo,laptoplar için hangi işletim sistemi uygundur falan filan.

vista sp1 ile 4gb gözüküyor diye duymuştum...ben şöyle bir analiz yaptım...
m50 serisinin + ları
-altec lansing hoplarlör
-dolby home II sertifikası
-Dönen kamera
-Parmak izi okuyucu
-Numerik klavye tuşları

G1SN nin +ları
-8 Cell pil
-Oyun serisi notebook
-Özel çanta ve mouse
-Direct messenger için küçük ekran

M50 serisine 9 cell pil takılır, g1sn nin aynı çantasından ve mouse dan alınır(mouse zaten logitech mx518), direct messenger ekranı fazla önemli değil
Ama G1SN ye altec lansing hoparlör takılmaz(g1 serisinin hoparlörleri çok kötü), kamerası dönmezi parmak izi okuyucu yok, numerik klavyeyi ayrı almak lazım...

Sencede doğrumu + işlemcisi T8100 2.1 3 MB cache beni tatmin etmedi

M50SA ve M50SV arasında kaldım
M50 SA nın HDD ve Ramı yüksek vede ekran çözünürlüğü 1680x1050 ama ekran karı ati HD3650
M51 SV nin HDD ve Ramı düşük vede ekran çözünürlüğü 1440x900, ilerde ram takılır HDD takılır ama ekran kartı değişmez...Ati HD3650 , Nvidia 9500GS den düşük kart galiba...

ASUS G1S + NOKİA N82 + SANDİSK CRUZER MİCRO 8GB + LOGİTECH X - 230 + SONY DSC - T20
ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || NOKİA N82 Kendi Masalını Keşfet! || Sennheiser CX-500 Kulaklıkta 1 Numara
Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN

NOKIA N82 ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || İPHONE Bölümü || Beşiktaş JK

burcink

1 Haziran 2008; 0:58:49 

quote:

quote:

quote:

G1SN T8100 islemcili olansa bence dierleri warken degmes . orda hatırladiim 9300 islemcili 9500 ekran kartli bi model wardi bence onu al derim sana abi hdd nin cok olmasi bence onemli deil alirsin bi harici daha mantikli. ama karar senin. hem fiatida daha uygundu hatirladiim kadari ile hem intel ile ati peq uyusmuyo benim bildiim onun icin intel se Nvidia olani tercih et derim sana

--->>>yeniRAKI<<<---
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...O bir EFSANE...
==> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

F O R E V E R - N O K I A - A S U S
burcink

1 Haziran 2008; 1:02:21 

quote:

quote:

vista sp1 ile 4gb gözüküyor diye duymuştum...ben şöyle bir analiz yaptım...
m50 serisinin + ları
-altec lansing hoplarlör
-dolby home II sertifikası
-Dönen kamera
-Parmak izi okuyucu
-Numerik klavye tuşları

G1SN nin +ları
-8 Cell pil
-Oyun serisi notebook
-Özel çanta ve mouse
-Direct messenger için küçük ekran

M50 serisine 9 cell pil takılır, g1sn nin aynı çantasından ve mouse dan alınır(mouse zaten logitech mx518), direct messenger ekranı fazla önemli değil
Ama G1SN ye altec lansing hoparlör takılmaz(g1 serisinin hoparlörleri çok kötü), kamerası dönmezi parmak izi okuyucu yok, numerik klavyeyi ayrı almak lazım...

Sencede doğrumu + işlemcisi T8100 2.1 3 MB cache beni tatmin etmedi

M50SA ve M50SV arasında kaldım
M50 SA nın HDD ve Ramı yüksek vede ekran çözünürlüğü 1680x1050 ama ekran karı ati HD3650
M51 SV nin HDD ve Ramı düşük vede ekran çözünürlüğü 1440x900, ilerde ram takılır HDD takılır ama ekran kartı değişmez...Ati HD3650 , Nvidia 9500GS den düşük kart galiba...

bence de dogru dusunuosun gokhanim. ram le hdd deisir ama ekran karti ile islemci deismes onun icin gel M51 al

--->>>yeniRAKI<<<---

gokhan1903bjk

Sisteme Gözat

1 Haziran 2008; 1:29:18 

m51 Almam abi ben M50SV ve M50SA arasındayıp galiba M50SV alcam gibi, şimdi bana HDMI ve birçok özellik lazım M51 almam almışken M50 daha mantıklı değilmi?

burcink

1 Haziran 2008; 1:38:37 

quote:

m51 Almam abi ben M50SV ve M50SA arasındayıp galiba M50SV alcam gibi, şimdi bana HDMI ve birçok özellik lazım M51 almam almışken M50 daha mantıklı değilmi?

o bahsettiklerin M51 deildi demi karistirdim bi an o modellerin oldugu sayfayi bida yollarmisin gokhanim

--->>>yeniRAKI<<<---

gokhan1903bjk

Sisteme Gözat

1 Haziran 2008; 11:30:32 

yok m50sv ve m50sa ydı. m51 den hiç bahsetmedim