Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Hangi Notebook'u Almalı? Görüşler - Tavsiyeler - Fikirler

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Cevap: Hangi Notebook'u Almalı? Görüşler - Tavsiyeler - Fikirler Sayfa: <<   < önceki  49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gokhan1903bjk

Sisteme Gözat

27 Mayıs 2008; 0:03:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: burcink

quote:

gokhan im fiyatlar bu sitedeki fiyatlar mi olacak eger alacaksan haber wer bende alacam ama bana sorarsan M50Sv-A1 tavsiye ederim eger blu-ray cok onemli değilse onu al derim ama fikir senin gine fiyatlari guzel bu arada aldin mi yeni telefonunu

EVET BU FİYATLAR OLACAK...Yeni telefonunda aldım bugun...teşekkürler...M50SA da süper özellikte kafamı karıştırıyor...G1SN de ayrı bir güzellikte...Ben daha çok M50SA ile G1SN arasında kaldım...Blue-Ray lı olanı düşünmüyorum

gokhanim pesin mi o fiyatlar taksit imkani yapabiliyormuyuz eger taksit yapma imkanimiz warsa senle bi irtibata gecelim beraber alalim olurmu? ayrica N95 inde hayırli olsun güle güle kullanmak nasip olsun

teşekkür ederim Amin... Forumda lacrymatoire nickli arkadaş getirtecek şimdi şöyle birşey var ben o siteden alcam fakat kargoyu gönderme adresi olarak bu arkadaşın amerika daki tanıdığının adresini verecem oda türkiye 'ye gönderecek böye olacak gibi...tabi bu arkadaşada bir miktar komisyon vercez.2000 ytl de 150-200 ytl arası bişey...yani siteden alırken kredi kartına taksit varsa neden olmasın...beraber alabiliriz notebookları

>>>·..·´¯`·-> G o k h a n 1 9 0 3 B j k <-·´¯`·..·<<<
ASUS G1S + NOKİA N82 + SANDİSK CRUZER MİCRO 8GB + LOGİTECH X - 230 + SONY DSC - T20
ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || NOKİA N82 Kendi Masalını Keşfet! || Sennheiser CX-500 Kulaklıkta 1 Numara
Apple iPhone Dokunmak Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı
|| Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum, Siyah Beyazına
Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN

NOKIA N82 ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || İPHONE Bölümü || Beşiktaş JKDükkan: Satılık Ürünlerim - 7/24 Açık || Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım
burcink

27 Mayıs 2008; 1:05:07 

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

quote:

Orjinalden alıntı: burcink

quote:

gokhan im fiyatlar bu sitedeki fiyatlar mi olacak eger alacaksan haber wer bende alacam ama bana sorarsan M50Sv-A1 tavsiye ederim eger blu-ray cok onemli değilse onu al derim ama fikir senin gine fiyatlari guzel bu arada aldin mi yeni telefonunu

EVET BU FİYATLAR OLACAK...Yeni telefonunda aldım bugun...teşekkürler...M50SA da süper özellikte kafamı karıştırıyor...G1SN de ayrı bir güzellikte...Ben daha çok M50SA ile G1SN arasında kaldım...Blue-Ray lı olanı düşünmüyorum

gokhanim pesin mi o fiyatlar taksit imkani yapabiliyormuyuz eger taksit yapma imkanimiz warsa senle bi irtibata gecelim beraber alalim olurmu? ayrica N95 inde hayırli olsun güle güle kullanmak nasip olsun

teşekkür ederim Amin... Forumda lacrymatoire nickli arkadaş getirtecek şimdi şöyle birşey var ben o siteden alcam fakat kargoyu gönderme adresi olarak bu arkadaşın amerika daki tanıdığının adresini verecem oda türkiye 'ye gönderecek böye olacak gibi...tabi bu arkadaşada bir miktar komisyon vercez.2000 ytl de 150-200 ytl arası bişey...yani siteden alırken kredi kartına taksit varsa neden olmasın...beraber alabiliriz notebookları

anladim gokhan walla olursa o fiyatlar cok ii bende ole olursa SA yada SV-A1 ikisinden birini alirim peqi gumruk odermiyiz o makinelere ? sen bi kesinlestir tam konusalim abi olurmu?

--->>>yeniRAKI<<<---
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...O bir EFSANE...
==> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

F O R E V E R - N O K I A - A S U S
tutankhamon

27 Mayıs 2008; 3:05:48 

iyi geceler öncelikle. Yaklaşık olarak 2600-2800 ytl civarı limitim var. 13.3 ekran bir notebook almak istiyorum.Amacım daha çok mobilite, oyun önemli değil daha çok müzik, office kullanımı ve internet elbette, ekranın canlılığı renklerin iyi olması çok önemli. şu anda aklımda dell xps 1330 LED li olan T8300 işlemcili modeli var sizce bu model beni memnun edermi? Ayrıca buna alternatif başka ne önerebilirsiniz? Apple macbook nasıl olabilir?

son olarak sadecenotebook isimli site güvenilirmi acaba? dell modeli hepsi.buradada 2900 küsürken bu sitede ise 2600 civarı.

teşekkürler.

Macbook Pro 2.5 Ghz-15.4 Matt Led Ekran-512 mb Ekran Kartı-250 Gb Hdd- 4 Gb Ram.
asprog

27 Mayıs 2008; 11:07:55 

Arkadaşlar (özelliklede sayın visceroid) dell kullanıcı klübünde özellikle ilk sayfalarda bi çınlama sesinden bahsediliyor. Son zamanlarda çıkan serilerde bu tip bi ses varmı? dell 1520 8100/3gb/8600M GT modelini düşünüyordum. Ses olayını duyunca biraz tedirgin oldum. Zaten kulan çınlaması rahatsızlığım var, bir de laptop çınlarsa Görüşlerinizi bekliyorum. Eğer bu serilerde de sıkıntı varsa 1600 civarı ne tavsiye edersiniz? (Mesela asus M51 var o fiyatlara hızlıal da, olabilirmi?)
scowone

27 Mayıs 2008; 11:35:36 

Merhaba arkadaşlar.İlk defa laptop alıcam ve kullanıcam.Pek fazla bi bilgim yok.Yalnız forumlardaki kalite ve fiyat karşılaştırmalarıma göre bi kaç seçim yaptım.Ama hangisini alıcağıma bi türlü karar veremiyorum.Benim düşündüklerim;

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72064

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSXATM55202N2

http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=5299005&shopCategoryId=7341&isSearchResult=true

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Ayrıca 900-1050 ytl arası başka önerilerinizide dikkate alabilirim.Şimdiden teşekkürler...

Bir Kedi Gördüm Sanki

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

27 Mayıs 2008; 12:14:09 

quote:

Orjinalden alıntı: tutankhamon

son olarak sadecenotebook isimli site güvenilirmi acaba? dell modeli hepsi.buradada 2900 küsürken bu sitede ise 2600 civarı.

teşekkürler.

http://www.e-turuncu.com/default.asp?git=9&urun=71612 Fiyatı : 2.526,07 YTL ( KDV Dahil )
Havale/EFT ile : 2.475,55 YTL ( KDV Dahil ) ( %2 İndirimli Fiyatı )

şu an kampanyada

Dükkanıma uğramadan geçmeyin,kaçırılmayacak fırsat
Bir Kedi Gördüm Sanki

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

27 Mayıs 2008; 12:28:04 

quote:

Orjinalden alıntı: scowone

Merhaba arkadaşlar.İlk defa laptop alıcam ve kullanıcam.Pek fazla bi bilgim yok.Yalnız forumlardaki kalite ve fiyat karşılaştırmalarıma göre bi kaç seçim yaptım.Ama hangisini alıcağıma bi türlü karar veremiyorum.Benim düşündüklerim;

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72064

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSXATM55202N2

http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=5299005&shopCategoryId=7341&isSearchResult=true

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Ayrıca 900-1050 ytl arası başka önerilerinizide dikkate alabilirim.Şimdiden teşekkürler...

acer

Dükkanıma uğramadan geçmeyin,kaçırılmayacak fırsat
burcink

28 Mayıs 2008; 12:42:16 

arkadaslar dun toshibanin A200-23V modelini kullandim vista formati attim cok tatli makina sesi hic cikmio we inanilmaz hizli wistaya 4.7 wermis oda ram'den dolayi 2gb ram war diger puanlari 5.1 genel olarak alacak olan warsa tawsiye edebileceim bi makina.

--->>>yeniRAKI<<<---

goxel1989

28 Mayıs 2008; 14:07:14 

merhaba arkadaşlar , ben yeni bir dizüstü için araştırmalara başladım yanlız bi sorum var intel'in dizüstü işlemci ailesinin en son adı nedir ben "santa rosa refresh" diye biliyorum yoksa daha santa rosa'mı var geçilmedimi refresh'e ona göre bakıcam modellerede

buda benim blog'um bir tık ötenizde : http://kurugurultu.org/
sems

28 Mayıs 2008; 14:48:32 

Arkadaşlar slm,
Hp den bugün aradılar yeni bilgisayar önerdiler önerdikleri makina(DV6755) benim fatura bedelini karşılıyo fakat para iadesi alıp 50-100 ytl ekleyerek ekran kartı daha sağlam bir model alabilirmiyim sizce; tercihen Toshiba 2000 ytl civarında gears of war falan çalıştırabilecek bilgisayar tavsiye eder misiniz... Fatura rakamı 1866 ytl

DV6755

• Intel® Core™ 2 Duo işlemci T8100
• 2,10 GHz , Düzey 2 önbellek 3 MB
• Intel® PRO/Kablosuz 3945ABG Ağ Bağlantısı

Standart bellek
2048 MB

Dahili sabit disk sürücüsü
160 GB

Sabit disk sürücüsü hızı
5400 rpm

Optik sürücü türü
Çift Katman desteğine sahip Lightscribe Super Multi DVD Yazıcı (+/-R +/-RW)

Sistem özellikleri
Bellek kartı aygıtı
Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu

Harici G/Ç bağlantı noktaları
3 USB 2.0, 1 HDMI konektörü, 1 VGA bağlantı noktası, 1 RJ11 modem konektörü, 1 RJ45 Ethernet konektörü, S-video TV çıkışı, 2 kulaklık çıkışı, 1 mikrofon girişi, 1 IEEE 1394, uzaktan kumanda kızılötesi bağlantı noktası (uzaktan kumanda isteğe bağlıdır), kablo yerleştirme konektörü

Ekran boyutu
15.4” WXGA High Definition BrightView Widescreen

Ekran çözünürlüğü
1280 x 800

Video adaptörü
NVIDIA® GeForce™ 8400M GS

Video RAM
256 MB atanan olmak üzere en çok 1023 MB Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği

Ergonomik özellikler
Tümleşik parmak izi okuyucusu

Web kamerası
Tümleşik Mikrofonu Olan HP Pavilion WebCam

*Bu makinanın oyun performansı nasıl olur çok sıkı bir oyuncu değilim ama mesela bu aralar gears of war oynuyorum bu bilgisayarımda HD2600 var bu kartla kıyaslama yapacak olursak 8400GS nasıl bir ekran kartıdır...(Özellikle 8400GS ekran kartlı bilgisayar kullanan arkadaşlar )
*Siz yerimde olsanız napardınız teklifi kabul mü ederdiniz yoksa HPnin servis + larını (her ne kadar beğenilmesede beni hiç uğraştırmadılar 30 işgünü doldu teklif geldi) bi kenara iterek başka bir bilgisayara mı yönelirdiniz...
*Çok acil yardıma ve öneriye ihtiyacım var....
*Bu arada para iadesi istesem ne kadar sürede geri ödeme yapıyolar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sems -- 28 Mayıs 2008; 14:54:38 >

HP Pavilion DV5123
TOSHIBA P200D-120
DELL 1520-008
burcink

28 Mayıs 2008; 14:57:57 

hocam
quote:

Orjinalden alıntı: sems

Arkadaşlar slm,
Hp den bugün aradılar yeni bilgisayar önerdiler önerdikleri makina(DV6755) benim fatura bedelini karşılıyo fakat para iadesi alıp 50-100 ytl ekleyerek ekran kartı daha sağlam bir model alabilirmiyim sizce tercihen Toshiba 2000 ytl civarında gears of war falan çalıştırabilecek bilgisayar tavsiye eder misiniz...

DV6755

• Intel® Core™ 2 Duo işlemci T8100
• 2,10 GHz , Düzey 2 önbellek 3 MB
• Intel® PRO/Kablosuz 3945ABG Ağ Bağlantısı

Standart bellek
2048 MB

Dahili sabit disk sürücüsü
160 GB

Sabit disk sürücüsü hızı
5400 rpm

Optik sürücü türü
Çift Katman desteğine sahip Lightscribe Super Multi DVD Yazıcı (+/-R +/-RW)

Sistem özellikleri
Bellek kartı aygıtı
Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu

Harici G/Ç bağlantı noktaları
3 USB 2.0, 1 HDMI konektörü, 1 VGA bağlantı noktası, 1 RJ11 modem konektörü, 1 RJ45 Ethernet konektörü, S-video TV çıkışı, 2 kulaklık çıkışı, 1 mikrofon girişi, 1 IEEE 1394, uzaktan kumanda kızılötesi bağlantı noktası (uzaktan kumanda isteğe bağlıdır), kablo yerleştirme konektörü

Ekran boyutu
15.4” WXGA High Definition BrightView Widescreen

Ekran çözünürlüğü
1280 x 800

Video adaptörü
NVIDIA® GeForce™ 8400M GS

Video RAM
256 MB atanan olmak üzere en çok 1023 MB Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği

Ergonomik özellikler
Tümleşik parmak izi okuyucusu

Web kamerası
Tümleşik Mikrofonu Olan HP Pavilion WebCam

*Bu makinanın oyun performansı nasıl olur çok sıkı bir oyuncu değilim ama mesela bu aralar gears of war oynuyorum bu bilgisayarımda HD2600 var bu kartla kıyaslama yapacak olursak 8400GS nasıl bir ekran kartıdır...
*Siz yerimde olsanız napardınız teklifi kabul mü ederdiniz yoksa HPnin servis + larını (her ne kadar beğenilmesede beni hiç uğraştırmadılar 30 işgünü doldu teklif geldi) bi kenara iterek başka bir bilgisayara mı yönelirdiniz...
*Çok acil yardıma ve öneriye ihtiyacım var....
*Bu arada para iadesi istesem ne kadar sürede geri ödeme yapıyolar...

hocam toshibanin a200-23v die bi modeli war dun kullandim cok gusel bi model vista puani 4.7 oda ramden 2 gb olmasindan ekran karti Ati HD2600 cok performansli bi ekran karti. ama eger 2000 ytl ye bise istiosan sana ASUS M51 onerebilirim cok gusel makina kisaca ozelliklerini yazayim T9300 2.5Ghz islemci 2gb ram Nvidia 9500M GS ekran Karti(512 harici) numerik klwye parmak izi okuyucu ws. ws. we fiyati bugunlerde gold da cok ucuz 1970 felandi bilgin olsun karar senin :D

--->>>yeniRAKI<<<---

Skaarj

28 Mayıs 2008; 15:07:50 

5 aydır notebook araştırması yapıyorum ve sanırım bugün turnayı gözünden vurdum fiyat 1720 YTL ne dersiniz alınır mı :)

MONSTER T575FL900 Core2Duo T5750 4GB 250GB 15.4" FreeDos Taşınabilir Bilgisayar

T2-rex T575FL900 ( Santa Rosa )

Intel® Centrino® Duo İşlemci Teknolojisi

İşlemci Intel® Core™ 2 Duo İşlemci T5450
(2.0 Ghz, 2 Mb L2 Cache, 667 FSB)

Chipset Intel® 965PM Chipset
Kablosuz haberleşme