Packard Bell'in servisi nasıldır bilemiyorum bu aralar Acer servisleri için de pek iyi şeyler söylemiyorlar. Şu an için LG R500 en iyi seçim gibi görünüyor...
listeye dell 1520 2.4 3 gb 250 gb 256 mb 8600 gt:(1800 ytl ) yi de eklersek ve aldığım en düşük fiyatlarla f/p olarak değerlendirirsek sizce durum ne olur 512 8600 gs 256 8600 gt den iyimidir tesekkürler
tsk visceroid acer ve e500 ü eledim ve seçenekler 3'e indi anlaşılan dell oyun performansı daha iyi işlemciler aynı harddisk kapasitesi benim için önemli değil SON OLARAK l2 cache 3 veya 4 olması kullanıcının hissedebileceği fark yaratırmı???? ve fiyatları aynı bu 3 üründen siz olsanız hangisini tercih ederdiniz
arkadaşlar bende notebook araştırıyorum aradığım özellikler intel core2dou min 2.00ghz 800fsb işlemci 2gb ram sony cr sz ve fz serilerini inceliyorum toshiba inceliyorum bide casper nirvana 12.1" tablet pc ler ilgimi çekio.. aslında caspera güvensem hiç düşünmeden casper nirvana cpt2400 ü alırım ama teknik destek ve sağlamlığı kafamı kurcalıo.. maksimum limit 2300 lira tavsiyelerinizi bekliyorum.. şimdiden teşekkürler..
tsk visceroid acer ve e500 ü eledim ve seçenekler 3'e indi anlaşılan dell oyun performansı daha iyi işlemciler aynı harddisk kapasitesi benim için önemli değil SON OLARAK l2 cache 3 veya 4 olması kullanıcının hissedebileceği fark yaratırmı???? ve fiyatları aynı bu 3 üründen siz olsanız hangisini tercih ederdiniz
listeye dell 1520 2.4 3 gb 250 gb 256 mb 8600 gt:(1800 ytl ) yi de eklersek ve aldığım en düşük fiyatlarla f/p olarak değerlendirirsek sizce durum ne olur 512 8600 gs 256 8600 gt den iyimidir tesekkürler
Burda acer özelliğine göre düşük nedeni nedir? Veya ben mi yanılıyorum...1500 ytl bütçe ile oyun oynayabileceğimiz dizüstü sorun yaşamayacağımız bi ürün olarak ne tavsiye edersiniz?