Arkadaşlar acil yardım kafam iyice karıştı.Hangi bilgisayarı alayım toshiba mı daha iyi yoksa Asus mu? bana Asus yazdığı performansı gostermiyor dediler doğru mu? Acil cevap 1. si toshiba 2.si asus
Arkadaşlar acil yardım kafam iyice karıştı.Hangi bilgisayarı alayım toshiba mı daha iyi yoksa Asus mu? bana Asus yazdığı performansı gostermiyor dediler doğru mu? Acil cevap 1. si toshiba 2.si asus
arkadaşlar aldığım iki adet hp yüzünden çekmediğim sıkıntı kalmadı. biri serviste garantiden yapıldı diğerinin garantisi bittiği için yapılacak birşey yok. anlayacağınız yeni bir notebook lazım. hp haricinde 1000-1250 ytl arası birşey önerir misiniz? eğer çok iyi kaçırma dediğiniz bir model olursa 1500 ytlye kadar çıkabilirim. oyun oynamam, internet ve yazı işleri için kullanıyorum, ama çok da kötü birşey olmasın. özellikle link verirseniz çok sevinirim.
merhaba, yakın bir zaman içerisnde (1 ay civarı) Notebook almayı planlıyorum. açıkçası bir türlü kararımı veremedim.. bir tarafta 13' boyutlarında "taşınabilirliğin" nin öne çıktığı, ancak işlev açısından kısıtlı notebooklar, diğer tarafta 14-15'' en son teknoloji işlemci ve donanıma sahip notebooklar. açıkçası benim tercihim taşınabilirlikten yana olsada yinede gerçekten 1-2 inch boyut farkının o kadar donanım ve fiyat farkına deyip deymiyeceğine karar veremedim.
acaba forumdaki 13'' veya daha küçük laptop sahibi arkadaşlar bu boyutlarda bir laptop sahibi olmanın herhangi bir avantajını yada dezavantajını gördümü? yada 14''-15'' laptop sahibi arkadaşlar keşke daha küçük bir laptopum olsaydı (dolayısı ile ona göre donanımda öyle olsaydı) daha iyi olurdu dediği oluyormu?
Merhaba sadece ofis programları(word-excel-powerpoint) kullanılacak ve internete girilecek bir bilgisayar alacağım. Tek amacım beni 2-3 yıl idare etmesi. Ekran kartına ihtiyacımız yok, çünkü göreceğim en iyi grafikler bilgisayarda izleyeceğim divxler olacak.
Kafamı karıştıran konu core duo mu yoksa core 2 duo mu tercih etmeliyim ? Maliyeti minimumda tutmak istiyorum. Bütçem 1000-1200 ytl arası. Bir kaç bilgisayar buldum, Linkleri aşağıda fikrinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Şu ana kadar donanımhaber forumlarından hiç bir cevap alamamış olsam da umarım bu sefer bir kişi fikrini paylaşır
migrosta kampanya var bence onu dusunebılırsın 1-21 mayıs arası 12*1 ınc ıbm lenova 3000 v200 sadece 999ytl bence ıyı bır marka ve boyutu ile tam tasınabılır bır model ve cok uygun fıyata 256mb dahılı ekran kartı bluetooth parmak ızı okuyucu abı bu fıyata dort dortluk kesınlıkle dusun http://www.migros.com.tr/sok_gidadisi.html
Merhaba ben genelde oyun ağırlıklı bir laptop düşünüyorumda oyun olarak yeni nesil olan oyunlar örn:assassins creed
fiyat aralşığı konusunda pek bi fikrim yok ama herkes makul bi fiyatta ister :) 1500 ytl i aşmayacak bişey olursa ekran kartı konusunda yeni nesil oyunları çalıştırabilecek bir laptop düşünüyorum tavsiyeniz nedir ?