Uzun süredir laptop almak için araştırma yapıyorum. Vista ile hızlı çalışabilecek bir bilgisayar istiyorum. Aşağıdaki bilgisayar hakkında görüşlerinizi almak istiyorum. Sizce fiyat-performans açısından iyi mi? Ekran kartı tom's harware sitesindeki listede ortalarda yer alıyor. Bu ekran kartı ile son çıkan oyunlar oynayabilir miyim? 17'' olması taşıma açısından bir dezavantaj getirir mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32286
o laptopu bende çok arastırdım,ama pil ömrü çok kısaymış,hiçbirsey yapmıyorken bile yani sadece windows acıkken bile sadece 1 saat 45 dk dayanabiliyormus diye duydum..daha doğrusu gene bu forumda okudum..haberin olsun..
ya arkadaşlar notebook almayı düşünüyorum ama bütçem 1000 ytl ve kredi kartım full çektiği için kredi kartıyla taksit olayım yok. O yüzden kredi kartsız taksit yapan bi yer buldum. tam modelini daha sonra buraya yazarım pazartesi yada yarın gidip bi bakıcam tekrar. Crea notebook ve 1000 ytl civarı o da . Sizce Crea nasıl alınabilecek bir notebook mudur ? Amacım oyun değildir . Sadece msn ve internette takıldığım için alıyrum. Sayfaları açarken takılıp kalmasıdna gerisi çok ta önemli değil. Yorumlarınızı bekliyorum saygılar.
" Gençler yaşlıların aptal olduklarını düşünürler, yaşlılar gençlerin aptal olduklarını bilirler." "Ben İzmir'i ve bütün İzmirlileri severim, güzel İzmir'in temiz kalpli insanlarının da beni sevdiklerinden eminim." Mustafa Kemal Atatürk ... Sony RX88 | Acer Aspire 5715Z | LG Shine Silver | Motorola Mpx 200 Smartphone | Samsung NV8 | Apple I-pod Shuffle | Logitech V450 Nano Technology
Lg'yi geç zaten, o makineye 8600 gs olmaz, gt olsa hadi neyse...
Msi ve Dell çok güçlü iki konfigürasyona sahipler. 512 MB 9500 gs ve fiyat farkından dolayı kesinlikle MSI derim ben...
ARkadaş çok güzel söylemiş LG'yi Geç demiş hemen. Ekran kartına GS demiş Evet Gs ama GDDR3 bellekli bir ekran kartına sahip. ve vista puanlarınada bak ASUS'tan TOSHIBA'dan ACER'dan DAHA İYİ PUANLARA SAHİP VE OYUN PERFORMANSI İÇİNDE KULLANICILARINA SOR ANLATSINLAR SENİ...
valla banada cevap veren olsa hiç fena olmazdı hani
" Gençler yaşlıların aptal olduklarını düşünürler, yaşlılar gençlerin aptal olduklarını bilirler." "Ben İzmir'i ve bütün İzmirlileri severim, güzel İzmir'in temiz kalpli insanlarının da beni sevdiklerinden eminim." Mustafa Kemal Atatürk ... Sony RX88 | Acer Aspire 5715Z | LG Shine Silver | Motorola Mpx 200 Smartphone | Samsung NV8 | Apple I-pod Shuffle | Logitech V450 Nano Technology
ya arkadaşlar notebook almayı düşünüyorum ama bütçem 1000 ytl ve kredi kartım full çektiği için kredi kartıyla taksit olayım yok. O yüzden kredi kartsız taksit yapan bi yer buldum. tam modelini daha sonra buraya yazarım pazartesi yada yarın gidip bi bakıcam tekrar. Crea notebook ve 1000 ytl civarı o da . Sizce Crea nasıl alınabilecek bir notebook mudur ? Amacım oyun değildir . Sadece msn ve internette takıldığım için alıyrum. Sayfaları açarken takılıp kalmasıdna gerisi çok ta önemli değil. Yorumlarınızı bekliyorum saygılar.
Celeron 1.86 ve 512 Ramli olan cihaz olması lazım eğer yanılmıyorsam, bahsettiğin işler için yeterli bir cihaz. 512 ya da 1 gb ram ekleyerek rahatlıkla kullanabilirsin...
hocam çift çekürdekli mi oluyo o bide benim arkadaşım aldı bi tane evelsi gün peşin 900 ytl ye MSI oyun oynanmaz dediler adam call of duty 3 oynuyo çatır çatır anlamadım ben yaa
Neyse oyun oynamıyorum zaten de merak ettim sadece ondan söylüyorum. Hocam Crea al diyosun yani ?
Son olarak neden Celeron alma derler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 12 Nisan 2008; 2:38:10 >
hocam çift çekürdekli mi oluyo o bide benim arkadaşım aldı bi tane evelsi gün peşin 900 ytl ye MSI oyun oynanmaz dediler adam call of duty 3 oynuyo çatır çatır anlamadım ben yaa
Neyse oyun oynamıyorum zaten de merak ettim sadece ondan söylüyorum. Hocam Crea al diyosun yani ?
Son olarak neden Celeron alma derler
Çift çekirdek değil o makine. Crea al demiyorum isteklerini karşılar diyorum sadece. Celeron alma derler çünkü Celeron işlemciler nerdeyse 5-6 yıl öncenin işlemcileri. Yani en azından 3-4 kuşak öncenin teknolojisi de ondan...
teşekkürler sağolasın ben zaten yarın tam modelini öğrencem tekrar fikrini alırım zahmet olmazsa farklı modellerden bahsediyor da olabiliriz
merhabalar daha yeniyim. boş boş otururken birden notebook bakayım dedim. tabi çok bilgim yok. ancak bir laptop alırken neye dikkat edilmeli öncelikle
1. çift çekirdek zaten olacak sanırım o allahın emri
2. kaç ghz nin altında olmamalı. benim düşüncem en düşük 2.0 ghz olmalı
3. zaten bellek 1024 altına inmiyor ama yine de en az kaç olmalı
4. ekran kartı oyle orta düzeyde oyunları oynamak için kaç mb olmalı ve 8600 olarak bahsetmişsiniz öyle mi olmalı
5. hd 160 gb olamalı sanırım en az.
6. marka da toshiba veya hp olamlı gibi geliyor zira sony uçmuş durumda diğerlerini de pek kullanan görmediğimden ve etrafta duyduklarıma göre en iyileri hp ve toshiba doğrumuyum bilmiyorum.
7.işlemci de okuduğuma göre penyrn olmamalı.
-meli, -malı konuştum ama benim dikkat ettiğim özellikler de bunlar. acaba ne yapsam diye düşünürken deneyimli biyere başvurayım dedim. tavsiye ve bilgilendirmelerinizi bekliyorum.taksitle almayı düşünüyorum fiyat sanırsam 2100 ytlye kadar gider. ayrıca bugünden itibaren vatanda bir kampanya var orada da tosiba a200 1la satıyorlar. o nasıl acep.
teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borkenek -- 12 Nisan 2008; 11:45:39 >
merhabalar daha yeniyim. boş boş otururken birden notebook bakayım dedim. tabi çok bilgim yok. ancak bir laptop alırken neye dikkat edilmeli öncelikle
1. çift çekirdek zaten olacak sanırım o allahın emri
2. kaç ghz nin altında olmamalı. benim düşüncem en düşük 2.0 ghz olmalı
3. zaten bellek 1024 altına inmiyor ama yine de en az kaç olmalı
4. ekran kartı oyle orta düzeyde oyunları oynamak için kaç mb olmalı ve 8600 olarak bahsetmişsiniz öyle mi olmalı
5. hd 160 gb olamalı sanırım en az.
6. marka da toshiba veya hp olamlı gibi geliyor zira sony uçmuş durumda diğerlerini de pek kullanan görmediğimden ve etrafta duyduklarıma göre en iyileri hp ve toshiba doğrumuyum bilmiyorum.
7.işlemci de okuduğuma göre penyrn olmamalı.
-meli, -malı konuştum ama benim dikkat ettiğim özellikler de bunlar. acaba ne yapsam diye düşünürken deneyimli biyere başvurayım dedim. tavsiye ve bilgilendirmelerinizi bekliyorum.taksitle almayı düşünüyorum fiyat sanırsam 2100 ytlye kadar gider. ayrıca bugünden itibaren vatanda bir kampanya var orada da tosiba a200 1la satıyorlar. o nasıl acep.
teşekkür ederim.
laptobu ne amaclı kullanacağına markanın fazla bi önemi olduguna inanmıyorum tasarım ve icerik önemli