monsterlar hakkında bilgi , özellikle T72HEL802 hakkında görüşünüz. 1300$ üstü olmayan diğer markalardan da önerilerinizi alabilr miyim ? oyun az çok önemli..
Fiyatlar belki bir miktar daha düşebilir ama öyle devasa bir fark beklemeyin. Hele hele böyle ufak modeller için, seçtiğin iki model arasında benim oyum ekran kartı daha iyi olan DELL XPS'e....
monsterlar hakkında bilgi , özellikle T72HEL802 hakkında görüşünüz. 1300$ üstü olmayan diğer markalardan da önerilerinizi alabilr miyim ? oyun az çok önemli..
çok çok fahat oyun oynarsın hatta performanslı oyun oynarsın. Tek sorun ısınma olabilir, dolayısıyla fanın çok çalışması ve gürültüsü...Ha bir de aklıma gelmişken "Li-Ion 6 cell ( 2 saat civarında )" olmasından dolayı pil ömrü kısa olacaktır. Fişte kullanırsın çoğunlukla...
Gürültü seviyesini ancak sen dinleyerek anlayabilirsin mesela beni fan gürültüleri genelde rahatsız etmez. Isınma olayı olacaktır bu kesin. Saat olarak max 2 saat dediğim gibi...
Asagida linkini verdigim Dell marka notebooku internet uzerinden almak istiyorum.Ayni modelin 1.83 islemci 120gb hardiskli ekrani 1680x1050 modelini kullaniyorum ve gercekten memnunum..Vatanbilgisayar da fiyat ve cadrfinansa taksit guzel.Bu bilgisayari internet uzerinde daha uygun fiyata alabilirmiyiz.Bukonuda yardimci olursaniz sevinirim. Yurtdisinda calistigimdan kredi karti ile ancak internetten alabilirim. Yardimci olabilecek arkadaslara simdiden tesekkurler
Yakinda bir is gezisi icin Almanya-Berline gitmem gerekecek, gitmisken en sonunda kendime bir laptop almayi dusunuyorum.
1- Sizce fiyatlar berlinde daha ucuz olurmu? 2- Bir oncekiyle baglantili olarak internetten gorebilecegim magaza bilen varmi? 3- Oradan laptop alirsam tum avrupada gecerli bir garanti veren firma olurmu? 4- Aradigim model core2due, 2GB ram ve film izlemeye elverisli bir laptop -ekrani iyi olan- ne marka ? Inanin hic karar veremiyorum bu is icin en fazla 800-1000euro arasi para ayirabilirim, belki otshiba almanyada daha ucuzdur diye dusundum ama tamda bilemiyorum, yorumlarinizi bekliyorum..
visceroid.. alttaki linkteki tecra bence süper.. öz. x700 go 7300 den daha iyi bi kart diye biliyorum. bu alet hakkındaki düşüncelerini öğrenebilirmiyim. şimdiden teşekkürler..http://www.teknolojix.com/urundetay.php?id=25472
yeni bir laptop almaya karar verdim fakat kafam cok karıstı Asus f3jp ve packard bell sb85 arasında kaldım benim için ekran kartı önemli.çizim için kullanışlı olmalı..arasında secim yapamadım.ne tavsiye edersiniz lütfen yardım...... almayı düşündüğüm laptoplardan birincisi: PACKARD BELL Intel Core 2 Duo (MEROM) T7300 2.0 GHz 800 MHz 2x2MB 1024MB DDR2 667 Mhz 160 Gb 5400 Rpm 256 Mb NVIDIA Geforce GO8600 17 " DIAMOND VIEW WXGA 1440*900 dvd±RW Double Layer Kamera BlueTooth Kart Okuyucu Wireless Win Vista Premium Tr 4USB IEEE1394-HDMI-E-SATA-DVI
ikincisi
ASUS F3JP-200DR Intel Core 2 Duo T7200 2.0 GHz 667 Mhz 2x2MB 1024MB DDR2 667 Mhz Max 2048 Mb 160 Gb 5400 Rpm 256 Mb ATI X1700 15.4 " COLOUR SHINE WXGA 1280*800 DVD SUPER MULTI Wireless BlueTooth Kamera Kart Okuyucu Win Vista Premium Tr 2.8 KG lütfen yardımmmmmmmmmm acillllll..