Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
http://forum.donanimhaber.com/m_4326885/tm.htm

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> http://forum.donanimhaber.com/m_4326885/tm.htm Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
emre d.

7 Haziran 2007; 17:20:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

acer 5024ü kesinlikle tavsiye etmem. uygulanıp görülmüştür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre d. -- 7 Haziran 2007; 17:21:32 >

ytü
visceroid

Sisteme Gözat

7 Haziran 2007; 17:34:02 

Kısa kısa cvp vermeye çalışayım arkadaşlar...

@ Burak MSI güzel makine ama dediğin gibi L2 Cache çok düşük çok kasma olmaz dicem ama yaptığın işlere de bağlı biraz. Datron Centrino makine alınmaz bu saatten sonra bana göre...

@ burak üçünün içinde benim oyum HP Pavilion DV6354EU (GF643EA) olur...

@ rodman her ikisinden de vazgeç şunu bir incele derim

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=2806

@ managercall

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=2806

@MrKutlu o cihaz benim de dikkatimi çekti. Gerçekten makul bir seviyeye inmiş bir Vaio için. Toshiba kadar janjanlı değil kasa ama üzerinde Vaio yazıyo neticede bilmem anlatabildim mi? Cihazın özellikleri gayet iyi...

:..LG KC910 Renoir..:

|| 8mpx - Xenon Flash || VGA @30 FPS - QVGA @120 FPS DivX Video Recording || 240x400 - 3.0" - TouchScreen LCD ||
|| Wireless LAN - GPS Navigation || Java || DivX - XviD Player || Nerede mi ? Tıkla ve Gör !
visceroid

Sisteme Gözat

7 Haziran 2007; 17:37:19 

quote:

Orjinalden alıntı: gfberd-y

yaa arkadaşlar cidden yardımınıza ihtiyacım war...

şiddetle hp pavilion istiom cunku gercekten mutiş bi dizaynı war dierlerine gore ama bu forumdaki hemen hemen herkesin pavilionla sorunları war yaa allah aşkına solermisiniz gercekten cokmu kotu bu we bir allaın kulu bana pavilionun sorunlarını solieblirmi lütfen kafam ciddi cok karışıo burdaki yazıları okudukca
BAKIN ALMAK İSTEDİİM HP NİN ÖZELLİKLERİ BUNLAR:

HP Pavilion DV6296EA

İşlemci: Intel Core 2 Duo T7200 (2.0Ghz)
Sistem Belleği: 2GB DDR2 667 (2x1024)
Sabit Disk: 160GB 5400 SATA
Grafik Kartı: Nvidia GeForce Go 7400 256MB Turbocache
Ekran: 15.4” TFT WXGA High-Definition BrightView (1280 x 800)
Optik Sürücü: Super Multi DVD RW LS
Ethernet Kartı: Entegre 10/100
Modem: Entegre 56K
Ses: Onbord
Klavye-: Q Türkçe
Mouse: TouchPad
İşletim Sistemi -: Microsoft Windows Vista Home Premium TR
Pil / Pil Süresi: 2.5 saat
Ağırlık -: 2.98 kg
Sürücü Yuvası: 6'sı bir arada Medya Okuyucu
Diğer Özellikler: Intel® PRO/Wireless 3945ABG Wireless LAN

BU LAPTOP İİ DİİLMİ OYUN OYNAYAMAZMIYIM WE BANA Bİ KAC SENE DAYANMAZMI NESİ KÖTÜ LÜTFEN BİRİ ACIKLASIN BANA...

Makine güzel ama 6000 serisinden şikayet ama sayısı az değil evt. Ben de pavilion kullanıcısıyım ama 5000 serisi. Bu makinada oyun oynarsın evet 1-2 sene de idare eder seni. Tabi her zaman söylüyorum yaptığın işe bağlı...

|| 8mpx - Xenon Flash || VGA @30 FPS - QVGA @120 FPS DivX Video Recording || 240x400 - 3.0" - TouchScreen LCD ||
|| Wireless LAN - GPS Navigation || Java || DivX - XviD Player || Nerede mi ? Tıkla ve Gör !
gfberd-y

7 Haziran 2007; 17:39:24 

abi yapacaım iş en fazla 2 tane oyun oda call of duty fln gibi oyun olur bide msn internet tek ihtiyacım bu...

●●●gƒвєя∂-у●●●
visceroid

Sisteme Gözat

7 Haziran 2007; 18:04:29 

quote:

abi yapacaım iş en fazla 2 tane oyun oda call of duty fln gibi oyun olur bide msn internet tek ihtiyacım bu...

Çok çok çok rahat oynarsın merak etme ;)

gfberd-y

7 Haziran 2007; 18:12:43 

ok abi cok saol laptopumu haziranın sonuna dooru alcam okullar kapanınca ozmna kadar aklımı çelcek bişi olmassa bunu alıom ozmn

●●●gƒвєя∂-у●●●
visceroid

Sisteme Gözat

7 Haziran 2007; 18:17:08 

quote:

ok abi cok saol laptopumu haziranın sonuna dooru alcam okullar kapanınca ozmna kadar aklımı çelcek bişi olmassa bunu alıom ozmn

23 gün var daha İlla ki aklını çelen birşey olur :)

gfberd-y

7 Haziran 2007; 18:32:17 

hp den başka almam bide aklımda toshibanın bi modeli wardı Toshiba Satellite A200-1BP onada gittim baktım ama dizaynı hiç hoşuma gtmedi şimdi belkide yerinde olsam onu alırdım diicen ama pavilionun dizaynı buna engel olur yani pavilionu tercih ederim ben sırf bu yüzden... ama dediim gibi umarım korktuum başıma gelmez we laptopum sorunlu olmaz

●●●gƒвєя∂-у●●●
visceroid

Sisteme Gözat

7 Haziran 2007; 18:33:27 

quote:

hp den başka almam bide aklımda toshibanın bi modeli wardı Toshiba Satellite A200-1BP onada gittim baktım ama dizaynı hiç hoşuma gtmedi şimdi belkide yerinde olsam onu alırdım diicen ama pavilionun dizaynı buna engel olur yani pavilionu tercih ederim ben sırf bu yüzden... ama dediim gibi umarım korktuum başıma gelmez we laptopum sorunlu olmaz

Toshibayı tercih et diyeceğim sana , hp 'ye karşı ? Ben mi ? İmzama bakmadın sanırım

gfberd-y

7 Haziran 2007; 18:37:12 

ne bliym bu forumda bi kackez sordum hangisini almalıyım die herkes toshibayı onerdi.. bide sen benim alaım modeli kullanmıosunki sennki farklı bnmki farklı ondan benm alcaım modele karşı olablirsin belki

●●●gƒвєя∂-у●●●
cnsnyldz

7 Haziran 2007; 18:52:25 

Ben de 2 laptop arasinda kaldim: msi s420 Core 2 Duo 1.83Ghz T5600 ve Dell Ins640M Core 2 Duo 1.83 Ghz T5600 (Hangisini alirsam alayim ram i 1Gb yapacagim..)

msi s420 de fan, klavye ve wireless hakkinda sorun oldugunu forumda pek cok kisiden duydum. Ancak pek cok kisiden tersi yonde de yorumlar duydum.
dell 640m hakkinda ise pek bir fikrim yok aslinda. Ama genel olarak forumda 640m le ilgili sorun dile getirilmis postla karsilasmadim sanirim..

Bu arada kucuk bir not, ekran karti benim icin onemli degil, ve bu bilgisayarla 7 8 ay yurtdisina cikacagim icin orada basimi agritmayacak bir sey almak istiyorum..

Simdiden, yardim edenlere cok tesekkur ederim.

cy
Enola

Sisteme Gözat

7 Haziran 2007; 18:58:59 

visceroid cevapların için çok teşekkürler. Geçen sana hpyi sormuştum sende gönül rahatlığıyla al demiştin ya peki şu sağlık bakanlığı kampanyasındaki toshibaya ne diyeceksin özellikleri 1bp ile aynı yanlız ram 1gb olanına. Ben kasasına bugün baktım hoşuma gitti(elbette pavilion gibi değil ama) e fiyatıda ucuz yani. Hem kime sorsam bana toshibanın servisine düşeceğine öl daha ii diyolar...
Ama maddi problem işte sence bu fiyata (1136$+kdv) kumar oynayıp bu makineyi alayımmı yoksa bana tavsiye edebileceğin bu makine ayarında(işlemci hızı biraz daha düşük ama ekran kartı en az bununkinden) bi pavilion tavsiye edebilirmisin?

Enola Forever

The Soul Of BMW.
Enola, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
T7500 cpu; 8600mgt gpu; 250gb 5400rpm hdd
visceroid

Sisteme Gözat

7 Haziran 2007; 18:59:14