Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Hangi Notebook'u Almalı? Görüşler - Tavsiyeler - Fikirler

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Cevap: Hangi Notebook'u Almalı? Görüşler - Tavsiyeler - Fikirler Sayfa: <<   < önceki  11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ok1907

Sisteme Gözat

8 Temmuz 2007; 17:15:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Asus f3jp

İMZANIZ KURALLARA TAM ANLAMIYLA UYMAKTADIR | | Zaten uyduğunuz imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
mstyldz

8 Temmuz 2007; 17:35:52 

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık iki aydır kendime notebook almak istiyorum. Bunun icin bütcem 2000-3000 arası notebook'a göre az daha yukarısını ayarlayabilirim.

İstedigim özellikler en fazla 12.1" ile 13.3" boyutlarında, windows vista işletim sistemli, TV kartı içinde olan (yani sonradan monte değil kendisinde olmalı, ve kamerası olan bir notebook arıyorum..

Önerebileceginiz marka ve modeller varsa bakmak isterim.

...
samwise

8 Temmuz 2007; 22:03:27 

@ ok1907 :) 1 sene oyun için kullanacagım bir diz üstü için 5milyar biraz uçuk gibi geldi...
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=98&productId=bd71127 bu adresteki dizüsüt nasıl sizce?

ok1907

Sisteme Gözat

8 Temmuz 2007; 22:32:23 

Ne 5 milyarı sana verdiğim bilgisayar 2000-2100 ytl civarı işte link:

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=1938

İMZANIZ KURALLARA TAM ANLAMIYLA UYMAKTADIR | | Zaten uyduğunuz imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
mitcaylak

8 Temmuz 2007; 22:48:18 

selam arkadaşlar 2 bilgisayar var.Hp 6296 ve toshiba a200-1BP yorumlarınızı bekliyorum yada hangisi alınmalı?şimdiden teşekkür ederim
ok1907

Sisteme Gözat

8 Temmuz 2007; 22:49:31 

İkisinide alma ama illa bu ikisinden biri diyosan toshiba yı al

mitcaylak

8 Temmuz 2007; 22:54:39 

peki tavsiye ettiğin bi marka varmı? aşağı yukarı bu özelliklere sahip yada 2500 ytl yi geçmeyen

ok1907

Sisteme Gözat

8 Temmuz 2007; 23:00:39 

üsttede söylediğim gibi asus f3jp bence bak eminim beğenirsin

samwise

8 Temmuz 2007; 23:07:38 

ben başka bir F3JP modeline bakkmışım o biraz daha iyiydi tabii ama haklısın ok1907 çok teşekkürler uzak ara sevdim bu makinayı... askere gitmeden ankara'ya mı ugrasam diye düşünmeye bile başladım...

ok1907

Sisteme Gözat

8 Temmuz 2007; 23:12:53 

Samwise ben bunu internette pek beğenmemiştim gittim yerinde gördüm gerçekten çok kaliteli duruyo kesinlikle tavsiye ederim çok güzel şekilde oyununu oynarsın bence git ankaraya

GeCCCe

8 Temmuz 2007; 23:48:59 

arkadaşlar aynı konu başlığı açtım yine olmadı şu lap topların ses sistemi destekleme olayı hakkına bilgi werrmisinis laptopların ses kartlarından hangileri ses sistemi desteklio kaç bit olcak en az bunun için vs bu konuda bilgi werrsenis sewinirim biton şey war tümleşik bütünleşik ms sound falan filan bunları açıklarsanısn sewinirim

Ekteki dosya (1)

The Soul Of BMW.
GeCCCe,
Acer Aspire 5520G derneği
üyesidir

hayme

9 Temmuz 2007; 16:50:48 

Slm arkadaşlar, hangisinin ekran kartı daha iyidir? Ben yaklaşık 100 dolar daha verip acer almayı düşünüyorum ama bu işin duayenlerindende fikir almak istedim. Parayı zor kazanan biri olarak iki model çıkartabildim. Ya bunların ikinci elini bulup alıcam yada taksit olayına giricem. Modeller şunlar:
http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATAS5101AWLMi
http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBMSI000M670
msı da : 256 MB Paylaşımlı NVIDIA GeForce Go 6100 Ekran Kartı
acer da : ATI Radeon Xpress 1100 256mb paylaşımlı
ekran kartları var.. hangisi daha iyi?
Msı da numerik tuşlar beni cezbediyo.
Acerda da kamera var.
Hangisini seçmeliyim sizce? Özellikle kullananlardan görüş almak istiyorum, satmak isteyenlerden de teklif…
EVET HANGİSİ DAHA İYİ? NİYE?

>>NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE<<
Bigger Fish

9 Temmuz 2007; 21:47:21 

En sonunda aldım notebook'u. "Acer Aspire 5104" Vatan bilgisayardan 1485Ytl/12taksit. İlk izlenimlerim iyi ama zaten bu ilk notebook'um olduğu için iyi olması normal galiba. Kablosuz internet performansı gayet iyi zaten onun için özel bi sistem kullanıyolarmış galiba. Vista bi işe yaramıyo buna rağmen epey yavaşlatıyo aleti o yüzden Windows XP SP2 kuracam bu gidişle. Monitörü çok güzel. Param buna yettiği için bunu aldım şimdilik memnunum.

ok1907

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2007; 21:54:13 

Hayırlı olsun inşallah şans getirir sana

ALph1940

9 Temmuz 2007; 22:25:24 

quote:

Orjinalden alıntı: Bigger Fish

En sonunda aldım notebook'u. "Acer Aspire 5104" Vatan bilgisayardan 1485Ytl/12taksit. İlk izlenimlerim iyi ama zaten bu ilk notebook'um olduğu için iyi olması normal galiba. Kablosuz internet performansı gayet iyi zaten onun için özel bi sistem kullanıyolarmış galiba. Vista bi işe yaramıyo buna rağmen epey yavaşlatıyo aleti o yüzden Windows XP SP2 kuracam bu gidişle. Monitörü çok güzel. Param buna yettiği için bunu aldım şimdilik memnunum.

Hayırlı olsun. Beyaz kasalı yeni modelimi..?

thelmessos

9 Temmuz 2007; 23:07:43