Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 yüzünden CD Projekt, Polonya Rekabet Kurumu tarafından para cezası yiyebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cyberpunk 2077 yüzünden CD Projekt, Polonya Rekabet Kurumu tarafından para cezası yiyebilir



    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt Red'in yaptığı Cyberpunk 2077, geçtiğimiz yılın en çok ses getiren oyunlarından biri oldu, hem olumlu anlamda hem de olumsuz anlamda. Bu yıl da Cyberpunk 2077, gündemden düşmeyecek gibi.



    Ayrıca Bkz.PlayStation özel oyunları 2020 yılına damga vurdu



    Oyunun sorunlu çıkışının ardından bildiğiniz gibi geliştiriciler özür diledi ve ardından Sony, oyunu PlayStation Mağazası'ndan kaldırdı. Sonrasında da oyun için yanlış beklenti oluşturulması sebebiyle dava açıldı. Şimdi de Polonya Rekabet Kurumu diyebileceğimiz, Polonya Rekabet ve Tüketicinin Korunması Ofisi (UOKiK) CD Projekt Red'e para cezası verebilir.



    UOKiK'nin sözcülerinden Malgorzata Cieloch ve Dziennik Gazeta Prawna'ya göre, CD Projekt'i önümüzdeki süreçte takip edilecek ve söz verdikleri yamaların nasıl çıktığını kontrol edilecek. Ayrıca oyuncuların sorunlarının doğru şekilde duyulması için de yardımcı olacaklar. 



    Eğer işler CD Projekt'in söz verdiği gibi ilerlemezse, şirketin gelirinin %10'u para cezası olarak kesilecek. Oyunu düzeltebilmek adına bir yama bu ay, bir yama da önümüzdeki ay yayınlanacak. En azından şirket böyle açıkladı.




    Kaynak:https://www.dualshockers.com/cyberpunk-2077-could-be-facing-huge-fine/







  • Yazık ettiler, hem güzelim oyuna hem de itibarlarına...

  • İnsanların tek bildiği eleştiri yapmak olduğu için böyle oldu oynayanda oynamayanda eleştirdi oynamayanların çoğu sağdan soldan duyduğu saçma sapan düşünceleri yaydı ve bu kadar tepki oluştu lan 240 saat oynadım hatalarını görmezden gelerek ve dibine kadar eğlendim biraz böyle yapsaydınız ve zaman verseydiniz çok daha iyi olurdu.
    Kimse firmanın nelerle uğraştını bilmeden sadece sonuca odaklanması kadar saçma bi düşünce yapısı olamaz. Daha ne oynadığını dahi bilmeyen insanlar var cidden oyun sektörü çok acımasız ve cahil ordusuyla dolu

  • 7 yıl geliştirilen oyunun açık dünyası bu kadar kötü olamaz. Doğal olarak GTA ile karşılaştırılacak. Adamlar öyle bi tanıttılar ki oyun GTA rakibi olarak görüldü. Yapamayacaksan yapma oyunu açık dünya. Sinematiklerin, hikayen harika oradan git işte.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.