Şimdi Ara

Microsoft, Windows 10'un tasarımını yeniliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Microsoft, Windows 10'un tasarımını yeniliyor



    Sızan son bilgilere göre Microsoft, Windows 10 Ekim 2020 Güncellemesi (20H2) için çalışmalarını tamamladı. Artık geliştiriciler, yeni özelliklere ek olarak, yazılım platformunun tasarımında ve arayüzünde büyük değişiklikler içerecek olan bir sonraki büyük güncellemeye odaklanmış durumdalar.



    Ayrıca Bkz.General Motors logosunu değiştirerek, elektrikli araçlarla ilişkilendirdi



    Raporlara göre, Microsoft bu yıl Windows 10 için iki güncelleme yayınlayacak: 21H1 ve 21H2 paketleri. Bunlardan ilki önemli değişiklikler getirmeyecek ve esas olarak sistem kararlılığını iyileştirmeyi ve bilinen sorunları gidermeyi amaçlayan dahili iyileştirmelerden oluşacak. Yeni özellikler, Windows 10'un tasarım ve arayüzündeki değişikliklerin yanı sıra yılın ikinci yarısında piyasaya sürülmesi planlanan 21H2 paketi ile kullanıcılara sunulacak.



    Microsoft, Windows 10'un tasarımını yeniliyor



    Kullanıcılara yıl sonuna doğru sunulacak



    Kaynak, büyük güncellemenin kod adının Sun Valley olduğunu ve Microsoft'un bu yıl Haziran ayında Windows 10'un son sürümünü yayınlayacağını belirtiyor. Ancak bu durumun, güncellemenin dağıtımının yaz aylarında başlayacağı anlamına gelmediğini de belirtelim. Büyük olasılıkla Microsoft, 21H2 güncellemesini bu yılın Ekim veya Kasım aylarında geniş bir kullanıcı yelpazesine sunacak ve o zamana kadar Windows Insider programı üyeleri tarafından test edilecek.



    Windows 10'un güncellenmiş arayüzü ve tasarımıyla ilgili birçok ayrıntının, 21H2'nin resmi lansmanından çok önce ortaya çıkması bekleniyor. Mevcut verilere göre Microsoft, Başlat menüsü, Dosya Gezgini, görev çubuğu ve diğerleri dahil olmak üzere birçok öğenin kullanıcı arayüzünü iyileştirmeyi amaçlamakta. Çeşitli arayüz öğelerinin yeniden tasarlanması da beklenen yenilikler arasında.




    Kaynak:https://www.windowslatest.com/2021/01/10/when-the-big-windows-10-redesign-could-be-released/



  • Bir işletim sistemini yazılımsal olarak obur yapıp, bug barındırıp, donanımlarla yükseltip iyileştirmeye çalışsaydık, bu mantıkla Windows Vista'yı da ilk çıktığında aynı şekilde donanımsal olarak yükselttikten sonra en iyi işletim sistemi olduğunu söylerdik.

    Windows 10 optimizasyonu o kadar kötü ki Microsoft'u Windows 10X adında başka bir hafif işletim sistemi yapmaya yöneltti. Bunu kendileri de farkında.
  • Abi tasarım değilde performans i arttırın başka bir şey istemiyoruz
  • Microsoft, Windows 10'un tasarımını yeniliyor

  • Umarım tasarım konusunda win 8 de yaptıkları gibi sürprizler ile gelmezler. Bir de dayatıyorlar bunu kullanacaksınız beğensenizde beğenmesenizde diye. Neydi o başlat tuşu inatları. Kardeşim zor bir şey değil, modüler yapın şunu, insanlara tercihler bırakın. İnsanlar kendi istedikleri gibi tasarımları değiştirebilsin. Bu devirde bu kadar zor bir şey değil bu.

  • 231407 kullanıcısına yanıt
    Daha ne kadar performansı olsun ki

  • Apple'ın mac OS'u kararlı olsa iyi olur hatta çok iyi olurdu.
  • Haberde bir yanlışlık var. Haziran ayında Microsoft test etmeye başlayacak denmiş ama zaten Microsoft internal olarak test ediyor 21h2 yi. Haziran ayında RTM ulaşılmak istiyor ya da RTM Candidate. Yakın zamanda da bizler göreceğiz Insider olarak sürümü.



    According to code references found in the preview builds, Microsoft could be planning to finalize the RTM build – the final release candidate of the update – likely this June.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 10 Ocak 2021; 18:54:48 >
  • Her yıl söylenen aynı kuyruklu yalan, daha söze gerek yok


    Fluent Tasarım 2017'de çıktı ve hâlâ şu zamana kadar sistemin sadece %30'unu kapsıyor, geriye %70'i Microsoft'un tembelliği yüzünden nerede bilemiyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkooo85 -- 10 Ocak 2021; 19:35:6 >
  • 231407 kullanıcısına yanıt

    Muhtemelen sizin PC'nin yavaş sayılabilecek donanımından kaynaklanıyor olabilir. Bu zamana kadar en stabil ve performans yönünden Windows 10 tartışmasız en iyi işletim sistemi olduğunu düşünüyorum.

  • 231407 kullanıcısına yanıt
    Bence sen bilgisayarını değiştir.

  • johonwayni kullanıcısına yanıt
    Benim bilgisayarın özellikleri ;

    Ekran kartı: GTX 1650 süper 4gb
    Ram: 16gb 3000mhz
    Ryzen 5 2600x
  • quote:

    Orijinalden alıntı: intel7mix

    Daha ne kadar performansı olsun ki

    bu performanslı hali mi?

  • johonwayni kullanıcısına yanıt
    Bir işletim sistemini yazılımsal olarak obur yapıp, bug barındırıp, donanımlarla yükseltip iyileştirmeye çalışsaydık, bu mantıkla Windows Vista'yı da ilk çıktığında aynı şekilde donanımsal olarak yükselttikten sonra en iyi işletim sistemi olduğunu söylerdik.

    Windows 10 optimizasyonu o kadar kötü ki Microsoft'u Windows 10X adında başka bir hafif işletim sistemi yapmaya yöneltti. Bunu kendileri de farkında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkooo85 -- 10 Ocak 2021; 19:54:16 >
  • Microsoft surface pro 7 kullanıyorum tablet için hiç ama hiç uygun bir Windows deneyimi vermiyor çok hantal bir yapıya sahip ve çok ısınıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 10 Ocak 2021; 20:55:20 >
  • Çocuk oyuncağına çevirdiler iyice. Sürekli bir değiştirme çabası.

  • 231407 kullanıcısına yanıt

    Kaç senelik bilgisayarda kullanıyorum gayet stabil çalışıyor.

  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    Ben öyle olduyuju düşünmüyorum
  • sething S kullanıcısına yanıt

    Beklediğiniz ne ki ssd veya m.2 sata ile denediniz mi ?


    deneseydiniz gayet güzel çalıştığını görebilirsin.

  • İntel hatası, sürücülerini güncellemesi lazım oda baya zaman alabilir.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.