Şimdi Ara

Volvo'nun ikinci elektrikli otomobili 2021'de üretime girecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Volvo'nun ikinci elektrikli otomobili 2021'de üretime girecek



    Volvo kısa bir süre önce ikinci elektrikli otomobili üzerinde çalıştığını açıklamış ve araçla ilgili detayları Mart ayında öğreneceğimizi söylemişti. İsveçli marka şimdi de ikinci saf elektrikli otomobilinin 2021 yılında üretime gireceğini duyurdu.



    Ayrıca Bkz.2021 Fiat Egea donanım seviyeleri arasındaki farklar



    Şirket Belçika'nın Gent şehrindeki fabrikasında elektrikli araç üretim kapasitesini üç katına çıkaracağına dair bir basın açıklaması yayınladı. XC40 Recharge'ın ardından gelecek ikinci modelin bu yıl üretime girileceğini de bu bildiri sayesinde öğrenmiş olduk.



    Volvo'nun ikinci elektrikli otomobili 2021'de üretime girecek



    CMA platformunu temel alacak



    Volvo Cars Küresel Endüstriyel Operasyonlar ve Kalite Başkanı Javier Varela konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Geleceğimiz elektrikli otomobillerde ve müşterilerimiz Recharge otomobillerimizi çok beğeniyor. Model yelpazemizi elektriklendirmeye ve elektrikli araç üretim kapasitemizi artırmaya devam ediyoruz. Bu açıdan bakıldığında Gent, global üretim ağımız için gerçek bir öncü konumunda” ifadelerini kullandı.



    Volvo'nun ikinci elektrikli otomobili XC40 Recharge ve Polestar 2 ile aynı CMA (Compact Modular Architecture) platformunu paylaşacak. Volvo CEO'su Hakan Samuelsson geçtiğimiz günerlde verdiği bir röportajda, aracın XC40'tan "daha modern" bir görünüme sahip olacağını söylemişti.




    Kaynak:https://www.carscoops.com/2021/01/volvo-says-its-future-is-electric-will-triple-ev-production-at-ghent-plant-by-2022/







  • XC100 olacak sanırım bu yeni model asıl ben Polestar'ın Precept konseptinin gerçeğe dönüşmesini bekliyorum son senelerde gördüğüm en mükemmel arabalardan biri.

  • Seçenekler artsın böylece satışlarda artar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.